Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:22:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hard disk počeo da klikće  (Pročitano 3295 puta)
09. Maj 2013, 16:42:57
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Hard disk počeo da mi klikće. Upalim komp, normalno radi i u toku učitavanja Windows-a počne da klikće. Pokrenuo sam Mini XP preko Hiren's-a i hard je tu, prepoznaje ga i svi podaci su tu. Koliko je bezbedno da izvršim Backup pod Mini XP-om? Nisam nikada do sada imao problem sa kliktanjem harda, tako da sam malo upoznat sa takvom vrstom kvara. Znam da bi to moglo biti do bad sectors ili glave harda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Hard disk počeo da mi klikće.

klikci i ti njemu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Lol Smile Fora je što mi ne klikće u Mini XP-u...čak sam iskopirao neke fajlove čisto da upolim hard Smile međutim nije se bunio haha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 13pro
Skini podatke ako su ti bitni... pokreni hirens 15.1 i pokreni regenerator, vidi sta ti on kaze... ali cim je poceo da klikce, kako kazes, to je problem kada se glava na HDD-u pomeri iz lezista ili ti razmagnetise.. tako da tu nema pomoci...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Jasno je meni da je odsvirao svoju petogodipnju sinfoniju Smile Pre desetak dana je počeo da mi bruji s vremena na vreme u toku rada. Šljakao je bez problema od sat do tri sata, zavisi. Svakako sam u postupku nabavke novog harda, očekujem da ovih dana stigne u radnju u kojoj sam poručio. Znači, da ne palim komp dok ne obezbedim mesto gde ću da bekapujem podatke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 13pro
BIlo bi pozeljno... inace ako imas negde bilo gde, drugar, ljubavnica, zena, zenina sestra, ili neka druga zena Smile prebaci podatke da ti sacuvaju za svaki slucaj.Ja sam imao slucaj da je hard posle klepetanja i posle malog odmara nije hteo da radi, pa i posto se bavim spasavanjem podataka, nisam uspeo da spasim sve... jer kad krene da lupa, bedaci se lako stvaraju zbog ne ravnomernog kretanja glave po plocama
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson W950, Z1010
E blago meni Smile Ništa, sutra ću da zajašem za vrat kol centru kompanije kod koje sam poručio hard Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
to je problem kada se glava na HDD-u pomeri iz lezista ili ti razmagnetise.
Iskreno, ja mislim da takav neki kvar nije zabelezen u istoriji hard diskova Smiley
Glave se nalaze na aktuatorima, koji ih pomeraju po potrebi. Takodje glave nisu namagnetisane, vec stvaraju magnetno polje pomocu struje i njime magnetisu ploce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Hard disk počeo da mi klikće.

мислим да покушава да се уортачи са мишем ... спремају неки псину гарант, ја би им онемогућио међусобну комуникацију предострожности ради ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung s21+
Proveri ga i sa HD Tune Pro ili HDSentinel-om vidi za bad sectore i za greske?A jos jedna stvar,kod mene kad sam pre nekoliko godina imao stari komp brujao je tako 3 godne i nista mu nije hvalilo  Smile
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:22:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.365 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.