Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:22:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hapsenje Mladica  (Pročitano 24806 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa oni i nisu hriscani ... bre Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Neverovatno koliko ima bezboznika i prokletnika koji se raduju necijoj smrti i nesreci i to u dane najveceg Hriscanskog praznika.

Kao prvo,on nije "neko".On je niko,protuha i psihopata.I sad mora da sa obezbjedjenjem "tuca"jaja Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Samsung galaxys I9000
Mohaba,da ga ti ne bi nabio na kolac i stvio na Bas carsiju
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Neverovatno koliko ima bezboznika i prokletnika koji se raduju necijoj smrti i nesreci i to u dane najveceg Hriscanskog praznika.

Kao prvo,on nije "neko".On je niko,protuha i psihopata.I sad mora da sa obezbjedjenjem "tuca"jaja Smile Smile

Govoris o svojim roditeljima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
BlackBerry bold 9000
 Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pritisak na Ratka
Hapšenja navodnih jataka i priče o tome da je Mladić sklon švalerisanju poslednja faza psihološkog rata čiji je cilj da izdejstvuje njegovu predaju

BEOGRAD - Vlada Srbije započela je finalnu fazu psihološkog rata protiv Ratka Mladića! Plasiranje priča po režimskim medijima da je ratni komandant bosanskih Srba razvratnik, koji hajdučke dane prekraćuje sa 30 godina mlađim švalerkama, i hapšenja navodnih jataka poslednja su faza pritiska za dobrovoljnu predaju najtraženijeg haškog begunca.

- Postoji mogućnost da bude uhapšen još neki oficir blizak Mladiću, koji bi bi bio predstavljen kao jatak. Međutim, sve to je izgleda uzaludno. Male su šanse da se Mladić dobrovoljno preda, tako da preostaje jedino akcija hapšenja. Prvomajski praznici su najpovoljnija situacija za to - priča Kurirov izvor iz vrha vlasti.

Podsetimo, sa spiska od pedesetak pomagača Ratka Mladića, koji je početkom godine sastavila Vojnobezbednosna agencija, uhapšeno je ukupno pet ljudi, mahom njegovih višedecenijskih poznanika, zemljaka i prijatelja iz ranih oficirskih dana. U subotu je pritvoren i Ratko Vučetić, penzionisani kapetan bojnog broda, stopostotni invalid, pod sumnjom da je "počinio krivično delo pomoći počiniocu posle izvršenja krivičnog dela".

Ova pravnička floskula pokriva poruku koju nosi hapšenje čoveka koji nema levo stopalo i palac leve ruke - "predaj se, mi smo spremni da idemo do kraja".
I bivši operativac Državne bezbednosti Boža Spasić uveren je da hapšenja Mladićevih poznanika predstavljaju "intenziviranje psihološkog rata, koji nije patentiran ovde, već je uvezen od američkih i engleskih obaveštajaca".

- Ovako nešto je već viđeno u Bosni od Pedija Ešdauna, koji je bio odličan britanski bezbednjak. Počinje se sa daljim rođacima i saradnicima, a završava u najužem krugu porodice. Moguće je da u narednoj fazi bude uhapšen i sin Ratka Mladića. Međutim, ne verujem da psihološki pritisak može rezultirati njegovom dobrovoljnom predajom, jer je očigledno reč o stabilnoj ličnosti, koju je teško uzdrmati. Kao što nisu slomili Radovana Karadžića kada su mu ženu doveli pred kamere da ga moli da se preda, ne verujem ni da će Mladića - komentariše Spasić za Kurir.

Poslednja dešavanja u "slučaju Mladić" nešto blaže ocenjuje Zoran Dragišić, profesor Fakulteta za civilnu odbranu. On tvrdi da ima pritisaka na najtraženijeg haškog begunca, ali da je u pitanju "krivično-pravni progon".
- Evidentno je da uhapšeni pomagači imaju ili su imali veze sa Mladićevim skrivanjem. Zato se ne može tvrditi da vlada krši svoja ovlašćenja i proganja te ljude samo da bi pritisla ratka Mladića da se preda - komentariše Dragišić za Kurir, dodajući da ni česti dolasci finansijske policije u firmu Darka Mladića, Ratkovog sina, "ne mogu biti tretirane kao deo specijalnog rata".

- Sigurno je da je inspekcija kod njega dolazila baš zato što je Mladićev sin, ali je to daleko od šikaniranja. Da su ga prebili, pretili mu telefonom, mogli bismo pričati o torturi. Ovako, tu pretpostavku je nemoguće braniti - kaže Dragišić.

Šta znaju uhapšeni?

Dragan Telesković, bivši pripadnik Vojnobezbednosne agencije i direktor istraživačke agencije Zipa, ne veruje da će Ratko Mladić podleći atmosferi nastaloj posle hapšenja njegovih poznanika.
- Iako su poslednja hapšenja uobičajena u ovakvim situacijama, teško je proceniti da li lica osumnjičena za pomaganje u skrivanju poseduju relevantne informacije. Ako se ispostavi da ti ljudi ne znaju mnogo, jasno je onda da se pribeglo psihološkom pritisku - zaključuje Telesković u izjavi za Kurir.

Izvor: Kurir / U. KANDIĆ
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49926
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
prirodno je da Mladic nece dobrovoljno u Hag, jer kad jednom tamo ode nikad vise ziv odatle nece izaci. izace u mrtvackom sanduku ko drugi Srbi sto su tako izasli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
prirodno je da Mladic nece dobrovoljno u Hag, jer kad jednom tamo ode nikad vise ziv odatle nece izaci. izace u mrtvackom sanduku ko drugi Srbi sto su tako izasli.

Koji to svi.Jedan idiot se sam ubio,drugi crko.I naravno odjednom su "svi"izasli s nogama naprijed.Srpska propaganda koja utice na djecu do 3 god.
A ssto se tice"heroja"sa majica,najbolje bi bilo da ga roknu odmah,da ustedimo i vrijeme i novac.Mada bi ja licno vise volio da mu se sudi i da se dokaze koji je to psihopata,ubica i debil.Pa da ko kraja svog bijednog zivota uziva u "blagodatima"zapadnih zatvora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Mohaba covjek koji se "ubio" nije idiot, a drugi nije crko vec umro jer nije pasce pa da crkne.
Dobro kad je vasa propaganda super i ne utice na mali mozak.
Sto se tice cikice najbolje mi tebe da unajmimo da ga roknes, posto tu pricu ponovaljas kao
pokvarena ploca.
Btw ako nemate nesto pametno da kazete bolje nemojte, da ne potezem moje mogucnosti!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Mohaba covjek koji se "ubio" nije idiot, a drugi nije crko vec umro jer nije pasce pa da crkne.
Dobro kad je vasa propaganda super i ne utice na mali mozak.
Sto se tice cikice najbolje mi tebe da unajmimo da ga roknes, posto tu pricu ponovaljas kao
pokvarena ploca.
Btw ako nemate nesto pametno da kazete bolje nemojte, da ne potezem moje mogucnosti!

Ja imam svoje misljenje,a ono je da svaki covijek koji se ubije jeste"idiot"
Sto se tice lika sa majica,rekao sam da bi mi bilo draze da mu se sudi,a ja nebi grijesio dusu zbog tog...ne znam ni kako da ga nazovem.
Samo ti "potezi svoje mogucnosti"mada smatram da nemas razloga za to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:22:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.