Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 216948 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hellraiser sharpshooter

Tvoj post nije vredno komentarisati. Jedino ću ti reći da ono "hasta nunca" važi za tebe i znači,u bukvalnom prevodu: "do nikada" a u slobodnom: "zbogom zauvek"
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
  svoje dete vaspitaj da ne bude peder ili narkoman, jer ce mu se pruziti prilika da bude i jedno i drugo, a samo ako je slab, ima genetsku predispoziciju ili je glup, nece odoleti!
Deo sveta moramo da postanemo

lepo reče šta je svet,e baš zbog toga neželimo da postanemo deo  Smile

Razumem da se plasis da ces posustati pred naletom svih tih zgodnih momaka, ali nemoj da se plasis za ostatak Srbije, nekako verujem da Srbe ne ugrozava ta pojava, posebno sto nam ostaju sve te zene koje pate od nedostatka heteroseksualaca zahvaljujuci sve rasprostranjenijoj ekspanziji homoseksualaca!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
05.08.2008

ČEŠKI NAVIJAČI UZ MLADIĆA I KARADŽIĆA!

Baš lepo od čeških navijača. Još samo da Češku drže pod sankcijama zbog nesaradnje sa haškim sudom, a nas da puste u taj EU i ja bih se odmah menjao sa "braćom slovenskom". Eto njima Karadžića i Mladića, i pride da im damo i Gambina i Maksa78, milina jedna.  Smile

Kada smo kod "davanja", ili trgovine ... Smile
Ne bi ja batice "davao", ili trgovao, ni sa kim, zarad lične koristi..
Pogotovu, ne bi trgovao sa tobom  Smile
Malo je tako duhovitih likova, da ne kažem "eksperata", kao što si ti  Smile
Ti bi malo Radovana, pa bi malo, jednog dela teritorije, malo bi i Mladića...pa bi još malo teritorije..., zatim bi, malo...
Jel bre....
A, ko tebi brani da trguješ sa recimo tvojim ukućanima  Smile
Pa jedan dan, malo trguj sa taticom, umesto sa Radovanom!
Drugi dan probaš sa ....... umesto sa teritorijom...i tako dalje i tako dalje

P.S.

Ovo ti nije prvi put, da pokušavaš da budeš duhovit
Ajd probaj da se ne trudiš i upinješ da dokazuješ svoju duhovitost
Smešan si i bez toga
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
I Orića i Norca je trebalo isporučiti nama da im Srbija sudi itd.
A zasto im nije sudjeno.I zasto se Karadzicu ne sudi u Sarajevu?Zasto postoji taj Hag?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
hellraiser sharpshooter

Tvoj post nije vredno komentarisati. Jedino ću ti reći da ono "hasta nunca" važi za tebe i znači,u bukvalnom prevodu: "do nikada" a u slobodnom: "zbogom zauvek"

Naravno da nije, nisam ni ocekivao da ti mozes to da shvatis!

Hvala za prevod, ali nije potreban, to je bila sitna provokacija, koju takodje ne ocekujem da razumes!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
05.08.2008

Baš lepo od čeških navijača. Još samo da Češku drže pod sankcijama zbog nesaradnje sa haškim sudom, a nas da puste u taj EU i ja bih se odmah menjao sa "braćom slovenskom". Eto njima Karadžića i Mladića, i pride da im damo i Gambina i Maksa78, milina jedna.  Smile

Ti bi malo Radovana, pa bi malo, jednog dela teritorije, malo bi i Mladića...pa bi još malo teritorije..., zatim bi, malo...
Jel bre....

P.S.

Smešan si i bez toga
Smile Smile

Kakva duhovitost. Ja pokušavam da se rešim ljudske bede, zato sam te ponudio Česima. Znam ja da za tebe ne bi dobio ni 5 €, kome treba večiti student koji je u 30-oj još uvek na maminoj sisi, a već si skoro dogurao do polovine životnog veka. Je si li još brucoš ili si avanzovao u međuvremenu.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
I Orića i Norca je trebalo isporučiti nama da im Srbija sudi itd.
A zasto im nije sudjeno.I zasto se Karadzicu ne sudi u Sarajevu?Zasto postoji taj Hag?

Znači, slažeš se da je najpravednije da Karadžiću i Mladiću sude majke Srebrenice, a da Oriću sude majke Bratunca, a da Šljivančaninu i ekipi sude majke Vukovara itd.

E, pa lepo, sad zamisli na šta bi ličila takva pravedna "suđenja" i biće ti jasno zašto postoji haški tribunal.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
05.08.2008

Jel bre....

P.S.

Smešan si i bez toga
Smile Smile

Kakva duhovitost. Ja pokušavam da se rešim ljudske bede, zato sam te ponudio Česima. Znam ja da za tebe ne bi dobio ni 5 €, kome treba večiti student koji je u 30-oj još uvek na maminoj sisi, a već si skoro dogurao do polovine životnog veka. Je si li još brucoš ili si avanzovao u međuvremenu.

U tome i jeste razlika izmedju mene i tebe ..
Ti bi da trguješ po svaku cenu..
Nebitno da li trgovao tako bednim likovima kao što sam ja, ili ljudskim veličinama, kao što su tvoji  Smile
Dakle , primaran je keš
Nebitno, da li je 5 evrića, ili mnogo veća suma..
Ti si taj, koji, samim tim što je tipičan primerak žutih...samim tim je i Bogom dan, da prodaje po Srbiji
Danas bi prodavao mene, sutra bi prodao nekog "vrednijeg"....ali najveću zaradu bi imao...kada bi prodao sebe! Smile
Takvog "eksperta", ne Česi...takvog "ekserta", bi svaka država rade volje "kupila" Smile

Možda bi, samo mi, mali bednici, bili lišeni tvoje "genijalnosti" Smile...ali šta je to , kada je interes Srbije u pitanju..
A i bolje trgovati na taj način, pre negoli trgovati teritorijama....kao što radite!
Svi su prolazni...samo je Srbija večita!!!

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hellraiser sharpshooter

Naravno da nije, nisam ni ocekivao da ti mozes to da shvatis!

Hvala za prevod, ali nije potreban, to je bila sitna provokacija, koju takodje ne ocekujem da razumes! Smile
To je značilo da ti ne možeš,a zašto samo dragi Bog zna,da shvatiš napisano.Ništa nisi uspeo da shvatiš!
Predpostavio sam da znaš prevod,samo sam naglasio da je upućen tebi,ali ni to nisi ukapirao,pa ti vidi koje od nas dvojice "u nemogućnosti da shvati"!
Obrisani post upućen ovom forumašu nije ništa uvredljiviji od onoga što je on meni rekao...ali to neko ne želi da vidi!
« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 00:25:14 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
05.08.2008

Baš lepo od čeških navijača. Još samo da Češku drže pod sankcijama zbog nesaradnje sa haškim sudom, a nas da puste u taj EU i ja bih se odmah menjao sa "braćom slovenskom". Eto njima Karadžića i Mladića, i pride da im damo i Gambina i Maksa78, milina jedna. Smile

Pogotovu, ne bi trgovao sa tobom Smile
Malo je tako duhovitih likova, da ne kažem "eksperata", kao što si ti Smile
Jel bre....
A, ko tebi brani da trguješ sa recimo tvojim ukućanima Smile

P.S.

Smešan si i bez toga
Smile Smile

U tome i jeste razlika izmedju mene i tebe ..
Ti bi da trguješ po svaku cenu..
Nebitno da li trgovao tako bednim likovima kao što sam ja, ili ljudskim veličinama, kao što su tvoji Smile
Dakle , primaran je keš
Nebitno, da li je 5 evrića, ili mnogo veća suma..
Ti si taj, koji, samim tim što je tipičan primerak žutih...samim tim je i Bogom dan, da prodaje po Srbiji
Danas bi prodavao mene, sutra bi prodao nekog "vrednijeg"....ali najveću zaradu bi imao...kada bi prodao sebe! Smile
Takvog "eksperta", ne Česi...takvog "ekserta", bi svaka država rade volje "kupila" Smile

Možda bi, samo mi, mali bednici, bili lišeni tvoje "genijalnosti" Smile...ali šta je to , kada je interes Srbije u pitanju..
A i bolje trgovati na taj način, pre negoli trgovati teritorijama....kao što radite!
Svi su prolazni...samo je Srbija večita!!!

Svaka cast na zadnjim recima !   Ni majcina sisa ga ne moze izcupati...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 00:30:56 od ficko011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.