Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 227 228 230 231 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 216097 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i
Drago mi je kad te vidim da se smejes od muke.
 Koliko ste vi, ma daj te odoh ja da se zajebavam.[b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

svasta nesto od necega

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel 
Ajmo jos onog klosara Mladica,kazu da se maskirao u Karamelu i Hadzica (sad je pop u manastiru na fruskoj gori)
da zavrsimo,pa da pricamo o zivotu,platama,sportu i normalnim temama kao npr.radikali na izborima ispod cenzusa...
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
vaša deca će biti zahvalna Tadiću što im je omogućio život dostojan čoveka, jer od vas mogu da očekuju samo propast i poraze u životu.

tadic=bog.....ne zaboravite to Smile
brine se covek o napacenoj deci radikala koju roditelji hoce da ubiju.... Smile

zemunac....cenim dosta toga sto si napisao ovde(i sa prvim nalogom Smile) ali za ovo ti moram reci....ne seri... Smile...hoces da kazes da radikali koji imaju decu zele da ih uniste pa ce ih tadic spasiti... Smile

Radikali nesvesno rade protiv svojih i interesa svoje dece. Ja se nadam da ogromna većina zavedenih zaista nije svesna šta čini i za koga.

E sad, uvek ima fanatika kao što je bio dr. Jozef Gebels koji je potrovao svoje 6-oro dece samo da ne padnu Rusima u ruke. Recimo, Gambino mi deluje kao takav fanatik. Taj bi žrtvovao i svoju decu, a šta bi tek radio mojoj ili tvojoj deci da ti ne pričam.

To ti je karadžićevski tip ličnosti, koji je mirno na TV-u gledao kako mu hapse i maltretiraju sina, ćerku i ženu dok se on po Beogradu vozikao GSP-om i guslao po kafanama.  Smile

Toliko, neću sa tobom da ulazim u dalju raspravu o ovome, da se ne iznerviraš previše.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
evo dodjo ja sa protesta.Sve u svemu lepo jedina mana su oni klinci sto su tukli novinare.Jec vam ja lepo dobi po nozi zato sto fotkam od srane nekog balavca.To sto ste culi da je neki novinar udaren to sam bio ja  Smile Danas sam se izvukao sali su me zato zaustavili inspektori jer je jedna "dama" napala jednog coveka koji je protestvovao.Nazalost nisam uspeo da je uslikam  Smile Ja se licno ogradjujem od tih nasilnika i licno bi voleo da ih nije bilo danas a ako nekog ima ko ih podrazav odma da mu kazem da treba paziti koga biju jer mogu opet ja da nadrljam a i neki nasi fotografi nece vise dolaziti.Zato sve molim da se od toga suzdrze.Nadam se da ce i organizacije koje su ucestvovale izdati slicno saopstenje i ograditi ti se od takvih.

A sad malo fotk.i Nema puno a razlog znate

Na buvljaku kad sam isao da kupim nesto

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Žao mi onog histerika vučka. Svaki "ideološki tata" mu završi u zatvoru, bilo domaćem ili stranom.... Da nije okupio par paćenika onaj prvi dan nakon hapšenja, sam bi šenio ulicama balaveći na Mladića i Karadžića, skrenuo čovek načisto... mada da li je ikada i bio normalan  Smile
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N95 8gb
Ma mesto mu i jeste iza resetaka.....
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 123
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Svako čudo za tri dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znam ja da je sve vise takvin nacionalno novodefinisanih pripadnika nekog novog naroda koji sad pocinje da bude vecina u Srbiji i da je Srba tamo preko Drine sve manje ali sta je tu je proslost promjeniti ne mozemo ali buducnost mozemo
Pametni biti moramo od Srbije dici ruke jer ona nama vamo preko Drine pomoci niti zeli niti hoce i onako nas smatraju za Bosnace

Prema tome jebi se Srbijo
Šta ćeš onda u Srbiju Bosančerosu?

čuj ovog ćupana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Нисам Радованова љубавница!
Немам чега да се стидим, с њим сам одлично пословно сарађивала. Он је диван и образован човек од кога сам много научила
Кад сам видела нашу слику на насловној страни „Блица", само што се нисам онесвестила. Тужићу те новине!
Драган Дабић је мени личио на неког апостола а не на боема, нисмо разговарали о интимним стварима

- Нисам била љубавница Радована Караџића- ексклузивно за Правду открива Мила Дамјанов, жена коју неки медији проглашавају за највећу љубав најтраженијег хашког бегунца.
Од тренутка кад је откривено да је Радован Караџић у Београду живео и радио под именом Драган Давид Дабић и то као доктор алтернативне медицине, и посебно кад је објављена његова слика, живот Миле Дамјанов се претворио у кошмар. Због пословне сарадње са доктором Дабићем, Мила је завршила на насловним странама и у ударним вестима, а због себе, своје породице и пријатеље она је одлучила да за наше новине исприча истину о свом познанству са Радованом Караџићем:
- Доктора Дабића упознала сам пре седам, осам месеци на једном предавању о алтернативној медицини које је одржано у Београду. Сећам се да је он говорио о квантној енергији и о техници којом се она примењује. Пошто мене све то одавно занима и доста сам о томе читала одмах ми је билно јасно да је доктор Дабић изузетан стручњак. Тада смо се упознали. Пошто ми је доктор рекао да ради са једним аутистичним дететом, питала сам га да ли могу са њим да одем да упознам то дете и тако је почела наша сарадња. То дете има четири године, с њим смо постигли изузетне резултате и ја ћу и даље наставити да радим са њим.

Не љутим се на Радована

После свега, да ли сте љути на ту особу, у крајњем случају он је и вас лагао.
    - Не, јер ја никоме нећу да судим. Нека свако одговара за своје поступке.
    После свега да ли имате жељу да видите Радована Караџића?
    - Да, што не бих.

Значи, ви сте са доктором Дабићем били у сталном контакту?
- Он је диван и образован човек од кога сам много научила. Кроз наше разговоре схватила сам да се ради о човеку који прати све ново везано за медицину, али са њим се могло причати и о свим другим темама.
Пошто сте блиско сарађивали, да ли сте причали и о приватним стварима? Да ли вас је занимало има ли породицу?
- Неколико пута је поменуо да му деца и унуци живе у Америци, и то је било то. Да ме познајете, то вам не би било чудно јер ја не волим да улазим у нечију приватност. Причали смо о нашим пацијентима, о здравом животу, медитацији... Толико је био посвећен људима које је лечио, да је то заиста дирљиво.
А да ли сте причали о политици?
- Не. Ја сам тотално аполитична и у животу сам била само члан библиотеке.
Како је он вама изгледао, да ли вам је био згодан и занимљив? Сад сви коментаришу његов боемски изглед.
- Стварно, немојте да вређате моју интелигенцију. Ја сам са доктором Дабићем пословно сарађивала и испод сваког нивоа је да коментаришем његов изглед. А ако већ инсистирате, он је мени личио на неког апостола а не на боема. Драган Дабић је миран и сталожен човек пун стрпљења, пажљив према другим људима. То се у данашње време ретко среће.
Да ли је причао екавски или ијекавски?
- Екавски.
Како сте реаговали кад сте чули да је Радован Караџић ухапшен?
- Уопште нисам реаговала, јер, рекла сам вам већ да ме политика уопште не занима. Шок сам доживела тек кад су објавили слику доктора Дабића али сам прво помислила да је то нека грешка. Било је потребно неко време да мој мозак прихвати информацију да је доктор Дабић заправо Радован Караџић. И таман кад је тај шок прошао доживела сам нови кад сам видела своју слику на насловној страни „Блица". Само што се нисам срушила поред киоска.
Кад и где је настала та фотографија?
- Та фотографија је настала у Панчеву у априлу ове године кад је др Дабић имао предавање. Фотографију су направили људи из часописа „Здрав живот", за који је др Дабић писао неке текстове.
Да ли је тачно да сте ишли около загрљени и да сте се држали за руке?
- Ако је то тачно, зашто нису објавли слику на којој се држимо за руке. Лако је нешто написати, али где су докази. Те небулозе су ми направиле пакао од живота и зато ћу тужити и оне који су ту слику проследили медијима и оне који су је објавили. Истина је да нисам била у љубавној вези са доктором Дабижем а они који кажу другачије мораће за то да плате. Истина је на мојој страни и ја немам чега да се стидим.
Па и да сте били у вези са др Дабићем не би било страшно.
- Али, ја нисам била у вези са тим човеком и битно ми је да се истина зна.
Д. Поповић
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 227 228 230 231 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.397 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.