Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215460 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja ovo ne mogu da pratim. Imam i druga posla.
U Hagu, sinoc rece jedan Seki prelazi na pomocno igraliste i nastupa velika ajkula Radovan.

Gledam Kandicku (imao sam razumevanja), ali sada je sve prekrdasila.
Kao zbog Radovana ce Srbija za genocid.
Pa jel zna glupaca zbog cega je Srebrenica? Zato sto su unroforci naoruzavali enklavu, a balije izlazile i ubijali Srbe.
Jel zna glupaca da su ih Ratko i Radovan bas zbog toga vezali za bandere?
Oni prljavi Francuzi i Holandjani, koji su uzimali ispod stola pare od Alije Balije su doturali tim nesretnicima oruzje.
Za one Srbe sto su pobili za pravoslavni Bozic, i 80 hiljada je malo.
Uz to, taj njihov komandant, koji je toliko neodgovorno gurnuo u smrt svoje, mislim na Orica, treba njegove balije da ga nabiju na kolac.
Zar je mislio da se Srbi nece osvetiti?

Pa nemojte gledati posledicu, gledajte uzrok takvog zverstva.
I sta su ocekivali od Mladica? Da mu iz neutralne zone ubijaju vojnike, a on da cita dopise iz UN?
Pa da ih nije slistio ispao bi pizda. Da ja nesto postujem pa da onda mi ubijas vonika kome ja kazem: ne pucaj, jer je primirje, neutralna zona. Pa naredio bi: nema kamen na kamenu da ostane.

Greska je bila sto ih nije pokokao odmah, ne da ih likvidira kao zarobljene. Iako sam uveren da to nije Mladic naredio.

ooo jesili to ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
B92 Zahteva kaznu za napadače na snimatelja

Radiotelevizija B92 najoštrije je osudila prebijanje svog snimatelja Boška Brankovica i zatražila od nadležnih organa da identifikuju i kazne napadače, kao i da primene sve zakonom predviđene mere kako bi se omogućio nesmetan rad novinara.

B92 je saopštila da je Branković napadnut tokom protesta povodom hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića, iako je bilo sasvim jasno da se radi o novinaru koji je na profesionalnom zadatku.

U saopštenju B92 se dodaje da je Bošković hospitalizovan zbog preloma potkolenice i istegnuća ligamenata kolena.

Ta medijska kuća poziva sve medijske profesionalce da iskažu svoju solidarnost s pretučenim kolegom i ističe da je nedopustiv i nezakonit svaki uticaj na rad novinara.

"Odgovoronost za događaje tokom građanskih protesta jeste na njihovim organizatorima i oni moraju snositi posledice. Nedopustivo je što nekažnjeno prolaze napadi na novinare i građane koji se dešavaju dva dana uzastopno", zaključuje se u saopštenju koje je potpisao direktor B92 Veran Matić.

Oni podsećaju da sloboda javnog okupljanja ima Ustavom predviđene granice i da tu slobodu nije dozvoljeno koristiti u svrhu nekažnjenog iživljavanja, prebijanja ljudi i uništavanja imovine.

Predstavnici nacionalističkih organizacija i Srpske radikalne stranke protestuju već tri dana na Trgu Republike i ulicama Beograda zbog hapšenja bivšeg lidera bosanskih Srba.

Na današnjem protestu pretučen je snimatelj B92 Boško Branković.

Učesnici protesta napali su ga i razlupali mu kameru kada su ga videli kako snima demonstrante dok lome fotoaparat fotoreporteru agencije Fonet.

e moj Verane sta uradi sa covekom...Tebe treba tuziti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Šef obavještajaca sada lovi Mladića

Pravnik Saša Vukadinović, samozatajni 36-godišnjak i novi šef tajne službe, blizak je srbijanskom predsjedniku Borisu Tadiću

ZAGREB - Uhićenje haaškog bjegunca Radovana Karadžića prvi je uspjeh Bezbedonosno informativne agencije (BIA) otkad je (od srpnja ove godine) vodi Saša Vukadinović, mladi pravnik blizak srbijanskom predsjedniku Borisu Tadiću. Rođen je 1972. g. u Kruševcu, gdje je i odrastao, samozatajnost je zadržao, tvrdi se, sve do posljednje funkcije u nizu dužnosti koje je obavljao kao kadar Demokratske stranke. 

Kao načelnik kruševačke policije sudjelovao je u protumafijaškoj operaciji Sablja, koja je uslijedila kao odgovor države na ubojstvo premijera Zorana Đinđića.  Vukadinovićev dolazak procjenjuje se kao prijelomni trenutak u funkcioniranju obavještajne zajednice Srbije.

Srbijanska BIA formirana je po uzoru na rusku centralnu službu SSB kao unutarnja obavještajna i protuobavještajna agencija koja djeluje i u
inozemstvu, raspolaže policijskim ovlastima i općenito je utjecajnija od same policije, što se vidjelo i kod uhićenja Radovana Karadžića u kojem nije sudjelovao srbijanski MUP.

Kao važni podaci u biografiji najmlađeg šefa tajne službe na Balkanu, Saše Vukadinovića, ističu se njegovo sudjelovanje u organizaciji protumiloševićevskih demonstracija 1991., te činjenica da do sada nije radio u obavještajnoj zajednici. Od Vukadinovića se očekuje i da poveća unutarnju i civilnu kontrolu rada tajnih službi.

No, njegova prioritetna zadaća bit će uhićenje Ratka Mladića, drugog balkanskog krvnika. Prema procjenama Haaškog tribunala, Mladić, baš kao i Karadžić, boravi na teritoriju Srbije, koristeći promijenjeni identitet koji su mu osigurale srbijanske tajne službe.

Prema protokolu, svi podaci o operacijama vojnih i civilnih službi pohranjuju se u uredu predsjednika države, što znači da je aktualni predsjednik Boris Tadić bio upoznat s promijenjenim identitetom Radovana Karadžića. No, uhićenje ratnog zločinca uslijedilo je tek nakon što je konsolidirana nova vlada.  Poznavatelji prilika procjenjuju da će uhićenje Ratka Mladića biti daleko veće iskušenje za novu vladu i BIA-u.

Jutarnji.hr

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia E52
Е моји срби где ли ће нам душа, и шта ли наши преци мисле о нама овако јаднима, беднима и либералнима? Гледам ове на бљак92 како усхићени свршавају од среће и све ми се нешто јавља да је најбоље да се сви колективно, као народ, натртимо скинутих гаћа, и бар часно једном за свагда будемо пој.бани зарад Еуропске нам заједнице. Мука ми је више од овог .ебања у здрав мозак, па ако могу да бирам, боље нека нам страдају гузице него да нас више и они, а и ови "наши" мрцваре до изнемоглости. Ако је и за вајду: доста је! Доста је куме, части ми.
А ти србијо исписана си малим словима јер у овом тренутку не заслужујеш оно велико и часно "С" које су вековима часно носила покољења твог народа. Гледајући у Еуропску педерацију заборавише те срби србијо. Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
PORODICA KARADŽIĆ NE ŽELI DA KOMENTARIŠE LAJČAKOVU IZJA

BANJALUKA , 24. jula (Tanjug) - Porodica Radovana Karadžića ne želi da komentariše izjavu visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (OHR) Miroslava Lajčaka da će odluku o oduzimanju putnih isprava promeniti kada bude siguran da više neće biti mreža podrške haških begunaca.

"Mi ne želimo da komentarišemo izjavu visokog predstavnika u BiH, kao ni sredstvo ni način na koji je on to saopštio", rekla je u kratkoj izjavi Tanjugu Radovanova kćerka, Sonja Karadžić-Jovićević.

Visoki predstavnik Lajčak je u programu sarajevske televizije OBN rekao da je putne isprave porodici Radovana Karadžića oduzeo na osnovu osnovane sumnje da su oni deo njegove mreže podrške.

"Svoju odluku ću promeniti kada budem siguran da to više neće pomoći mreži podrške begunaca", rekao je ambasador Lajčak.

Lajčak je dalje rekao da će članovi porodice imati prilike još puno godina da vide Radovana Karadžića što se ne može reći za žrtve Srebrenice i drugih mesta.

"Treba da gledamo tu sliku onako kakva ona jeste, a ne da je glavni humanitarni problem ove zemlje i ovog regiona kada će oni (Karadžićeva porodica) dobiti putne isprave", rekao je Lajčak.

U istoj emisiji je premijer RS Milorad Dodik zamolio Lajčaka da ukine zabranu članovima porodice Radovana Karadžića da ga posete u Beogradu.

"Mislim da je sasvim prirodno da sada, kada je uhapšen Karadžić, prestaju razlozi za to i mislim da je važno da oni odu u Beograd i vide gospodina Karadzića i da to sada ima veze s njihovim pravima", rekao je premijer Dodik koji se telefonom uključio u program OBN.

Dodik je kazao da ne ulazi u raspravu da li je porodica Karadžić bila deo mreže podrške, jeri o tome odlučuju sudovi, a ne OHR i političke institucije.

Ove Dodikove tvrdnje Lajčak nije komentarisao, navodeći da je svoj stav o tome izneo i da ga neće ponavljati više u emisiji.

(Kraj)

evo vam evropa jebala vas ona Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 23:45:45 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ajde bre jedva ste cekali da pricate o patikama i huliganima ...  Smile

kad bude postojala nestranacka televizija, objektivna i pravedna, ona koja nece sve sto je Srpsko da namaze govnetom, onda mozemo da pricamo o mirnom protestu i eventualno o tome kako niko nije dobio batine ... lepo je zagovarati slobodu medija, nepristrasnost ... to je lepo. Poenta je sta je istina... kako uvek novinari B92 najebu? Jel su oni u svojim redakcijama topovsko meso? Jel njih salje urednik namerno da ih izlome i pokidaju? Izgleda da je tako ... kao u SAD ... napravicemo malu diverziju, zrtvovacemo nekoliko/stotina/hiljada ljudi zarad medijske paznje ... i na kraju slika raskrvavljenog snimatelja je  ta koja ce da obidje svet ...

Isto kao sto se mirni protest u Bgd nakon jednostranog proglasenja gamadi nije ni desio ... tih ljudi nije bilo. Samo pakite, krv, ugljenisano telo i ambasada koja gori, a vreme je stalo.  Smile
Novinari ne smeju da se tuku i tacka (.). To rade Talibani i ljudozderi po Papui Novoj Gvineji, Afganistanima i Iracima. Ja znam da je Srbija puna olosha koji ceka prvu priliku da rusi grad, ali kakve veze ima grad Beograd sa Radovanom? Neka odu u Holandiju, pa neka tamo ruse, tamo je Hag i bla bla. Tamo bi dobili po 25 god svaki, dok ovde nikom nista.
Huligane po ulicama treba hapsiti i puniti zatvore sa njima, jer to nije za ulicu, a kamoli za drustvo. To je gomila izgubljene dece, depresivaca i promasenih zivota, koji zele iz ciste zlobe da celu Srbiju povuku tamo gde su i oni, na dno dna.

Sad treba uporedo traziti Maldica, sto pre ga uhapsiti, a istovremeno raditi na pronalazenju Radovanovih jataka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Novinari ne smeju da se tuku i tacka (.).
A sta je sa nama koji nismo novinari  Smile Ljudi i ja sam dobio batine a nisam novinar.Nikom na celu ne pise ko je i sta je.Kada bi novinari bili novinari ne bi ih niko tukao.Zasto tako niste branili i rts kad je paljen.A da da to je drugo  Smile Osudjujem napad na novinare,kao i na sebe ali i razumem

Citat
Tamo bi dobili po 25 god svaki, dok ovde nikom nista.
Tamo ne bi imali zasto da protstvujemo jer ovo sto radi nas zemlja ne radi ni jedna druga svojim gradjanima

Citat
Huligane po ulicama treba hapsiti i puniti zatvore sa njima, jer to nije za ulicu, a kamoli za drustvo.
Jel pod huligane smatras i danasnju plavusu koja je napala coveke koji protestvuje...

Evo me tu sam  Smile ja se javljam kao njegov jatak
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kako, pitam Vas kako mozete da branite ljude koji ubijaju druge? Zar oni nisu isto vasi neprijatelji? Zar se ne bi i na vas okrenuli, da im to u pojedinom momentu odgovara?
P.S. Setite se neduznih vojnika na Topcideru.

Ne branim ih, NATO je ubijao po Srbiji, a vodeće članice su organizovale cepanje Juge. A za Topčider ništa nije dokazano, ja B92 i bagri koji tamo kao nešto "analiziraju" ne verujem ni kad kažu koliko je sati.
Ovaj lik je klasican primer zbunjenog u buretu. Liche, odluci se sta goces!? Ili Jugu ili Srbiju? Ne moze to tako ko sto ti mislis. ili si Srbin ili Jugosloven Smile Ne moze i jedno i drugo.

Sto se tice novinara, sa takvim razmisljanjem Srbija i ne moze da bude cenjena u svetu Smile Recimo, ti i takvi kao ti su za mene najveci protivnici Srbije (necu da kazem nesto socnije, jer nisam na vasem stadijumu razvoja), pa ti niko ne preti, a nikako tuce, zar ne? Smile

To sto pricate o nekakvoj medijskoj blokadi, nisam bas siguran. SRS je potrosila najveci deo nasih para za svoje gluposti i reklamiranja po TV stanicama, najvise ih je bilo (i tako svake izbore), ti ovde lajes po forumu, kao i tvoji drugari i niko ti nista ne kaze. Dok su Srbi po zanimanju bili na vlasti (90-ih), opozicini predstavnici su bili u medijima samo na 5 sek i to da ih novinarka RTS-a popljuje uzduz i popreko, zato ne kakite vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
ajde bre jedva ste cekali da pricate o patikama i huliganima ...  Smile

kad bude postojala nestranacka televizija, objektivna i pravedna, ona koja nece sve sto je Srpsko da namaze govnetom, onda mozemo da pricamo o mirnom protestu i eventualno o tome kako niko nije dobio batine ... lepo je zagovarati slobodu medija, nepristrasnost ... to je lepo. Poenta je sta je istina... kako uvek novinari B92 najebu? Jel su oni u svojim redakcijama topovsko meso? Jel njih salje urednik namerno da ih izlome i pokidaju? Izgleda da je tako ... kao u SAD ... napravicemo malu diverziju, zrtvovacemo nekoliko/stotina/hiljada ljudi zarad medijske paznje ... i na kraju slika raskrvavljenog snimatelja je  ta koja ce da obidje svet ...

Isto kao sto se mirni protest u Bgd nakon jednostranog proglasenja gamadi nije ni desio ... tih ljudi nije bilo. Samo pakite, krv, ugljenisano telo i ambasada koja gori, a vreme je stalo.  Smile
Novinari ne smeju da se tuku i tacka (.). To rade Talibani i ljudozderi po Papui Novoj Gvineji, Afganistanima i Iracima. Ja znam da je Srbija puna olosha koji ceka prvu priliku da rusi grad, ali kakve veze ima grad Beograd sa Radovanom? Neka odu u Holandiju, pa neka tamo ruse, tamo je Hag i bla bla. Tamo bi dobili po 25 god svaki, dok ovde nikom nista.
Huligane po ulicama treba hapsiti i puniti zatvore sa njima, jer to nije za ulicu, a kamoli za drustvo. To je gomila izgubljene dece, depresivaca i promasenih zivota, koji zele iz ciste zlobe da celu Srbiju povuku tamo gde su i oni, na dno dna.

Sad treba uporedo traziti Maldica, sto pre ga uhapsiti, a istovremeno raditi na pronalazenju Radovanovih jataka.

Па што не дођете ви мишеви да браните новинаре са у92 и да нама који се противимо хапшењу објасните да је то добро за Србе и Србију? Судећи по мишијим радостима на интернету биће вас барем 10 пута више.

Citat
B92 Zahteva kaznu za napadače na snimatelja

Гази говна, само гази!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Recimo, ti i takvi kao ti su za mene najveci protivnici Srbije (necu da kazem nesto socnije, jer nisam na vasem stadijumu razvoja), pa ti niko ne preti, a nikako tuce, zar ne?
kako me ne bije i ne preti? Smile prete i te kako a da biju malo teze  Smile

Citat
To sto pricate o nekakvoj medijskoj blokadi, nisam bas siguran. SRS je potrosila najveci deo nasih para za svoje gluposti i reklamiranja po TV stanicama, najvise ih je bilo (i tako svake izbore), ti ovde lajes po forumu, kao i tvoji drugari i niko ti nista ne kaze. Dok su Srbi po zanimanju bili na vlasti (90-ih), opozicini predstavnici su bili u medijima samo na 5 sek i to da ih novinarka RTS-a popljuje uzduz i popreko, zato ne kakite vise.
vidis mediju kazu da nas je bilo oko 200 a ti sam uzmi pa nas izbroj.Ja sam brojao i samo u jednom delu sam nasao toliki broj.Znaci bilo nas je vise 0d 500 a ti broj imas slike pa broj

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.