Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 217188 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Pa tim novinarima ne piše na čelu iz koje su televizije, lako se moglo desiti da su sa NOV@ TV, RTL HR, FTV , BHT , HRT ili neke druge nazi TV kuće, zato treba sviju njih pomalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Nego da li je neko primetio da su i jedini i drugi radikali (Srs i Dss), ili kako ih jos zovu radikali i radikali sa prigusivacem (Dss), tokom izborne kampanje nasiroko pricali kako su za saradnju sa Hagom, kako sve rade da otkriju Karadzica i Mladica i kako ce ih isporuciti samo da ih nadju. Cak su pravili one spektakularne akcije, upada u vojne stanove i ostale vesto uvezbane akcije. Sada nisu dovoljno dosledni svojim recima, cak ni toliko da mogu da pasivno brane svoj stav, odnosno ne preduzimaju nista. Ne, oni PRAVE PROTESTE i hoce da ruse vlast koja je uradila nesto za sta su se oni "zalagali". I posle isti ti veliki moralisti i ljudi koji na sva zvona pricaju o nekakvom postenju, doslednosti, pljuju recimo Djindjica i stalno mu nabijaju na nos to sto je bio pragmatican i sto je kako oni kazu bio neiskren i nedosledan. Vrhunski licemeri i demagozi. Nije mi jasno samo ko i dalje njih moze da podrzava kada su ovim postupkom skroz ogoljeno pokazali svu svoju demagogiju i nedoslednost, ako je neko do sada imao problem da to uvidi. Cisto razmisljam onako kako razmisljaju ti ljudi i koji je to motiv koji ih i dalje tera da podrzavaju te radikale i ne mogu da to razumem NIKAKO.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
ZAVODIO ŽENE, LEČIO POZNATE

Najtraženiji haški begunac kao „doktor Dabić" lečio sportiste, pevače, političare, imao i „devojku" sa kojom je provodio svaki slobodan trenutak

Bivši predsednik RS Radovan Karadžić najmanje pet godina je živeo pod lažnim identitetom dr Dragan Dabić, a da niko nije posumnjao u njega! Karadžić je u privatnim lekarskim ordinacijama u centru Beograda lečio i poznate pevače, sportiste, ali i političare! On je takođe više od tri godine bio u ljubavnoj vezi sa Beograđankom Milevom Milom Cicak, koja sve to vreme nije imala pojma ko je njen ljubavnik.

Podaci do kojih je došla istraga kažu da je Karadžić ličnu kartu na ime Dabića dobio u SUP-u Ruma, a još se istražuje ko mu je to omogućio, kao i da li je, poput ranije uhapšenog Župljanina, Radovan možda preuzeo identitet čoveka koji je ranije umro.

Poznati pacijenti

Press je juče uspeo da dođe do jedne od lekarskih ordinacija u kojoj je radio Karadžić. Ime ove ordinacije koja se nalazi u najstrožem centru Beograda ne objavljujemo na molbu vlasnika, koji su nam objasnili da je „doktor Dabić" bio jedan od njihovih najboljih terapeuta.

- „Doktor Dragan Dabić" je bio izuzetno cenjen kod pacijenata. Bioenergijom i magnetima efikasno je lečio psihoze, glavobolje i ostale vrste bolova. Pacijenti su ga hvalili i kao veoma ljubaznog doktora, koji je imao puno razumevanja za svačiju muku... - objašnjava za Press jedan od poslodavaca Radovana Karadžića.

- Sa nama se nije dugo zadržavao u razgovoru. Ipak, prilikom isplata honorara i potpisivanja ugovora videli smo se bar pedesetak puta, a mogu vam reći da nikada niko nije posumnjao u njega... Tek kada smo mu u utorak videli sliku na televiziji, shvatili smo ko je. Od tada ne prestaju da nam zvone telefoni, zovu njegovi pacijenti, pitaju o čemu se radi... Jedna bakica, „Dabićeva" pacijentkinja, pitala je čak da li će ga pustiti da se brani sa slobode kako bi ona mogla da nastavi sa terapijom - otkriva naš sagovornik. Na naše pitanje koliko je Karadžić zarađivao u njegovoj ordinaciji, naš sagovornik kaže:

- Zavisno od meseca i broja pacijenata, ali ta cifra se kretala od 300 do otprilike 800 evra mesečno...

Sasvim je, inače, zanimljivo da u ovoj ordinaciji kažu da je među Karadžićevim pacijentima bilo i poznatih ljudi.

- Među njegovim pacijentima bilo je i poznatih ličnosti. Nekoliko pevača i sportista, ali i jedan poznati političar kome je „doktor Dabić" bioenergijom otklanjao bolove iz obolele kičme - otkriva sagovornik Pressa. On, međutim, nije hteo da nam otkriva imena poznatih Karadžićevih pacijenata, jer bi, kako objašnjava, to bilo u suprotnosti sa lekarskom etikom.

Radovan Karadžić je toliko razvio svoj drugi, tajni život, da je imao i „devojku" Milevu Milu Cicak iz Zemuna, sa kojom je bukvalno provodio svaki slobodan trenutak. Press je juče otišao na kućnu adresu gospođe Cicak, ali smo uspeli samo da je slikamo iako je ona tvrdila da nije Mila i da je tu samo u prolazu.

Zbližilo ih tihovanje

- Mila je jedna vrlo fina žena, živi sama sa sinom i znam da joj je majka nedavno umrla... - otkrio nam je jedan od prvih Milinih komšija. Na pitanje da li je viđao Karadžića, odnosno „bradatog doktora Dabića" u zgradi, on odgovara:

- Verovali ili ne, ali ja nikada takvog čoveka sa bradom i dugom kosom nisam video ovde. Bili smo jako iznenađeni kada smo je videli na fotografiji sa Radovanom...

I Milina komšinica sa trećeg sprata ima samo reči hvale za porodicu Cicak.

- Mila je jedna vrlo skromna i tiha osoba i mislim da su se ona i Radovan i zbližili preko tog njihovog tihovanja. Znam da je ostala bez posla, radila je u zdravstvu, da je rodom sa Dorćola i da je razvedena. Verujem da ju je sve ovo pogodilo i verovatno da joj je teško da sada o tome govori. Ako mene lično pitate, ja mislim da je ona u svom stanu, ali da neće da vam otvori - priča njena komšinica.

MILEVA: NISAM JA RADOVANOVA MILA!

Karadžićeva devojka Mila, zakamuflirana tamnim naočarima i crnim kačketom, prošetala je juče oko 15 sati u pratnji prijateljice ispred svoje zgrade, pokušavajući tako da prevari ekipu Pressa. Mila je izgledala bar desetak godina mlađe u odnosu na fotografiju s Radovanom koju su objavili mediji, a kad nas je ugledala, samo je kratko prokomentarisala:

- Ja Mila?! Ma, kakvi! Ovde sam samo u prolazu, u šetnji s prijateljicom.

Međutim, kad smo posle toga komšijama iz zgrade pokazali fotografiju, oni su potvrdili da se zaista radi o „srećno razvedenoj" gospođi Cicak.

- Jeste, to je naša Mila! Ma, imala je ona još momaka... Pre veze s Radovanom, za koju smo čuli iz novina, ispod njenog prozora često je dolazio jedan mladi motociklista - rekle su nam komšije.

Pomagao joj duhovno i novčano

Mileva Mila Cicak, prema podacima službi bezbednosti, upoznala je Radovana, odnosno Davida Dabića, pre godinu i po dana. U vreme tog susreta, ona je bila u ozbiljnoj finansijskoj krizi jer nije imala stalan posao. Radila je u nekoliko nevladinih organizacija slabo plaćene poslove.

Svojim prijateljima je Davida Dabića predstavila kao „duhovnika", odnosno osobu koja se brine o njenom duševnom zdravlju. Uobičajeno je da se tako nazivaju pravoslavni sveštenici, pa nije baš najjasnije da li su se Mila i Radovan upoznali u nekoj crkvi. Dabić je svojoj prijateljici plaćao račune i davao joj veće sume novca.

S. VOJINOVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Turci su obnovili džamiju u Janji pa kad Savo dođe u rodno mjesto može malo da je posjeti. Dočekali bi je u njoj kao svoga.
A što se tiče Mladića njega neće uhvatiti.On će se radije ubiti nego da ide u Hag. Ubili su mu kćerku u Beogradu i on će radije kod nje nego da trune po nekakvim zatvorima po Švedskoj ili Njemačkoj

Pa vidish, hrabri i casni generali se ubijaju. Ali kukavice vec 12 godina drze ceo srpski narod za taoce.

Nego ,tako i treba. Kakav narod, takvi mu generali.
Aj iskreno reci. Da li bi ti išla da ti sude oni koji su ti već odavno presudili. Da ti sude oni u čiju pravdu već svi sumnjaju. Ajde mi odgovori, ali stvarno iskreno.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 15:17:50 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Znaci... Press i njihovi naslovi... opasna konkurencija Svet-u...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam na RTS-u culi da su tukli reporterku SRNA i kolegu iz Foneta koji ju je stitio...
Mislim... SRNA je agencija iz RS... tako da sve to moze da se opise kao - totalno ludilo...
Па и У-92 је ТВ из Србије. Што не значи да бране српске интересе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Ja sam na RTS-u culi da su tukli reporterku SRNA i kolegu iz Foneta koji ju je stitio...
Mislim... SRNA je agencija iz RS... tako da sve to moze da se opise kao - totalno ludilo...
Па и У-92 је ТВ из Србије. Што не значи да бране српске интересе.

Citat
  СРНА је новинска агенција Републике Српске, назависна од утицаја владиних и невладиних институција,организација и појединаца. Основана је 7. априла 1992.г., а њен оснивач је Предсједниство Српске Републике БиХ.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
Znaci... Press i njihovi naslovi... opasna konkurencija Svet-u...

Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Знам ја када је основана и ко ју је основао. Али, СРНА је сада Додикова.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nego da li je neko primetio da su i jedini i drugi radikali (Srs i Dss), ili kako ih jos zovu radikali i radikali sa prigusivacem (Dss), tokom izborne kampanje nasiroko pricali kako su za saradnju sa Hagom, kako sve rade da otkriju Karadzica i Mladica i kako ce ih isporuciti samo da ih nadju. Cak su pravili one spektakularne akcije, upada u vojne stanove i ostale vesto uvezbane akcije. Sada nisu dovoljno dosledni svojim recima, cak ni toliko da mogu da pasivno brane svoj stav, odnosno ne preduzimaju nista. Ne, oni PRAVE PROTESTE i hoce da ruse vlast koja je uradila nesto za sta su se oni "zalagali". I posle isti ti veliki moralisti i ljudi koji na sva zvona pricaju o nekakvom postenju, doslednosti, pljuju recimo Djindjica i stalno mu nabijaju na nos to sto je bio pragmatican i sto je kako oni kazu bio neiskren i nedosledan. Vrhunski licemeri i demagozi. Nije mi jasno samo ko i dalje njih moze da podrzava kada su ovim postupkom skroz ogoljeno pokazali svu svoju demagogiju i nedoslednost, ako je neko do sada imao problem da to uvidi. Cisto razmisljam onako kako razmisljaju ti ljudi i koji je to motiv koji ih i dalje tera da podrzavaju te radikale i ne mogu da to razumem NIKAKO.

ajde nađi te izjave,da i mi primetimo  Smile
nemoj žuriti polako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.