Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214840 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
[Bas me zanima koliko ce ljudi biti.../quote]

10-20
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 14:39:44 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Karadžić stručnjak za meditaciju!
Pišu: Nataša Božić, Vanja Nezirović
Foto: AFP

Ratni zločinac Radovan Karadžić po svemu sudeći ne samo da je normalno živio i radio u Beogradu, nego je razvijao i karijeru kao predavač po različitim seminarima o zdravom životu i to kao stručnjak za – meditaciju!

Tako se na web stranicama Centra za kulturu Smederevo može naći podatak o tome da je Dragan David Dabić, neuropsihijatar i istraživač u području psihologije i bioenergije, 12. prosinca prošle godine u 19 sati održao predavanje na temu "Odnos tihovanja i meditacije". Predavanja je održao u organizaciji beogradskog časopisa Zdrav život, čiji glavni urednik Goran Kojić čitavo jutro daje intervjue o suradnji s ratnim zločincem po pitanjima psihičkog zdravlja.

Doktor Dabić "alias" Karadžić surađivao je u Zdravom životu posljednjih sedam mjeseci, a u zadnja tri broja redovito je objavljivao tekstove.

- Putovao je s nama po cijeloj Srbiji kao naš suradnik i predavač. Naravno da nismo znali da je to Radovan Karadžić, pa jeste vidjeli slike kako izgleda, potpuno je neprepoznatljiv! – ističe suradnica glavnog urednika Kojića.

Nekoliko mjeseci kasnije, u travnju ove godine, na istu temu predavao je i u Somboru. Pod pokroviteljstvom Pokreta za zdraviju Srbiju dr. Dragan Dabić, neuropsihijatar iz Beograda, održao je 12. travnja u Općinskom društvu za borbu protiv raka u Somboru predavanje na temu "Istost tihovanja i meditacije".

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Al ne verujem da je covek radio u svrhu zdravog zivota. Koji car! Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rayela, vidim da uzivas i da od trenutka hapšenja naseg Radovana očekuješ da u Srbiji procveta sve ono sto je do sada bilo zatrpano mrakom srpskog nacionalizma.
Drago mi je da u tebi jos postoji nada i nadam se da ce ti Vlada nacionalnog pomirenja crvenih i zutih koji se rasturise na osmoj sednici omogućiti još lepši život.
Iz načina tvoje komunikacije osećam da tebi život ni sada nije bio loš i da je lepo uhlebljen na nekoj funkciji. Možda grešim, ali ti si izgleda kivna na sve komuniste koji nisu ostali verni svojoj ideologiji...
Zelim ti da poneseš sve plodove ovog hoda po srpskom ponosu, naciji, ljudima ( i Radovan je čovek, bivši predsednik, i tek samo optuženi) i da zasluženo uživaš i u daljim patnjam ovog naroda. A sve na putu ka necemu sto vi zovete bolji zivot u EU.
Neka ti ovaj zemaljski zivot pruzi sva moguća zadovoljstva. Pa da prodas i nekog svog zbog toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovde ima u ovoj zemlji podosta sveta koje bih ja nazvala "padačismarsa". Tako je isto bilo i kada je Kosovo proglašeno nezavisnim. Šok, neverica, okupljanje... Sad evo i oko Karadžićevog hapšenja. Šok, neverica, okupljanja. "Padačismarsa" se načisto zabezeknu na ovakve stvari. Kao da nikada o tome nit čuli, nit posumnjali, nit razmišljali. Aman, ne verujete valjda stvarno da se NIJE znalo gde je. Samo se čekao pravi trenutak za trgovinu. A ovo jeste trenutak koji paše novoj vladi koja mora da ima čime da se hurči i to je to. Prosto da prostije ne može biti. I sad će nama kao EU zbog toga da da "belo". Mislim na onu belu listu i to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

soichiro....ako te bas interesuje koliko ce biti ljudi,lepo odes tamo i prezentujes im svoje stavove.... Smile Smile

Nemam druga posla...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
koliko je zla taj cowjek nama bosancima nanjeo...najbolje bi bilo da ga nama i isporuce...

onda mora da je bog licno... posto je on sam mogao da nacin zla svim bosancima samo ako je omnipotentan i omniprezentan...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
koliko je zla taj cowjek nama bosancima nanjeo...najbolje bi bilo da ga nama i isporuce...
Otprilike isto koliko i onaj vas zeleni koji je u vecnim lovistima.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najbolje bi bilo da ga isporuce nama u RS !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
hoce, hoce, pada i Mladic uskoro, to je potpuno jasno! I njemu su dani odbrojani. Ova zemlja polako postaje stabiljna, ozbiljna drzava u kojoj isntitucije rade svoj posao.

Blago tebi i tvom mozgu. Pa ameri svog psa ne izručuju. A da, sigurno pošto su oni jadni i nestabilni. Smile Smile Smile

Ameri sude svojim psima u svojoj zemlji. Mi svoje pse (nazaloste ne uliicne koji su casniji i posteniji od ovih kojima se divimo
i nazivamo ih junacima) skrivamo,gladimo po onoj stvari,divimo im se, uchimio svoju decu , u zajednici sa SPC, da su ti nashi
psi rata uzor za buduce generacije.

Osim toga, kakve vezae ima politicki i ekonomski beznacajna Srbija sa najvecom svetskom silom.
Njima se moze, nama ,na srecu ,ne .
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.