Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215011 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
hoce, hoce, pada i Mladic uskoro, to je potpuno jasno! I njemu su dani odbrojani. Ova zemlja polako postaje stabiljna, ozbiljna drzava u kojoj isntitucije rade svoj posao.

ajde ti nama dokaži taj tvoj potpis
Zasto bih ja to radio? Polako, vreme ce pokazati da je moj potpis tacan. Uostalom, upotrebi logiku.

P.S. 90% tvog potpisa, ne da se ne moze dokazati, vec je nebulozan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
mirjanammm

Pitam sebe cesto, kako bih ja razmisljao da zivim i radim u EU i da odande vodim "velikosrpsku"politiku!? Mozda bih i ja mislio kao i ti, ne znam. Zivim 1000km daleko od Srbije, normalno zivim, radim, placam porez, a za Srbiju cu da dam i citavih 300e od plate, kada dodjem leti kod babe na selo. Dakle, molim vas, ali molim vas, postedite me tih gluposti o podsmehu citavog sveta prema Srbiji. Mene je sramota sto smo sve ove godine skrivali zlocince. Musliman i Hrvat se pojave na sudu i njih su pohapsili njihovi, medjutim nije to poenta, poenta je da ne zelim da se uporedjujem ni sa Hrvatom ni sa Muslimanom. Neka se pojave na sudu, pa kako im bude.

Sada je sasvim jasno zasto su ona dva vojnika ubijena na Topcideru. Kako su nase cenjene "patriote" to zaboravile? roditelji salju decu u vojsku, a donesu ih kuci u kovcegu, zbog parazita i Srba po zanimanju.
Ne lupaj gluposti Mladic je i sam bio vojnik nema sanse da bi dozvolio da se ubiju Srbska deca dal stvarno verujes da je on bio pa likvidirali one koji su ga videli kao prvo ne bi ga prepoznali a i da jesu ko bi im verovao da su ga videli! samo lupetate, te momke je pobio ko zna ko iz ko zna kog razloga Mladiceva pratnja sigurno nije, mada mediji mogu svasta da napakuju!

Smile Smile Smiley 1 Boze... Samo fale Marsovci. Pa koliko je bilo "eksperata" i vestaka u medijaima da nas ubedjuju da su se sami poubijali?  Smile Smile Za Holivud, nema sta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
@okupljanje

Pametnom je i jednom dovoljno reci. Ne morate da ponavljate ko papige...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Анеа,

гледе окупљања на Тргу Републике у 17:00, ако је довољно једном рећи, зашто не оставите обавештење? Овако, када стално бришете, човек не зна ко га је видео а ко није.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Дачић:Хапшење Караџића део "примопредаје власти"

БЕОГРАД, 22. јула (Тањуг) - Заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас Тањугу да је хапшење хашког оптуженика Радована Караџића део "примопредаје власти" у Србији и "наслеђа предходне владе" и да нема везе са уласком СПС у власт.

"Изручења Караџића и, раније, Стојана Жупљанина део су примопредаје власти и зато не желим да СПС буде предмет политичких манипулација и да се та хапшења доводе у везу са уласком социјалиста у власт", рекао је Дачић у интервјуу националној агенцији, који је започет пре хапшења Караџића, а завршен је данас.

Дачић је објаснио да ће СПС, управо због погрешне процене да је хапшење бившег лидера босанских Срба повезано са уласком социјалиста у Владу Србије, тражити да се размотре околности под којима је Караџић ухапшен.

"Не желим да умањујем значај и улогу новог директора БИА Саше Вукадиновића, али не верујем да је хапшење Караџића последица његовог четвордневног рада на том месту, већ мислим да је то део 'примопредаје дужности и наслеђа предходне Владе Србије'", рекао је Дачић.

Он такође сматра значајним и неопходним да се јавности Србије објасни "од када се Караџић налази у земљи под опсервацијом безбедносних служби".

"Ниједан припадник МУП-а није учествовао у лоцирању нити хапшењу Карађића већ су то учиниле безбедносне службе", поновио је он и нагласио да ће се то министарство наредних дана ангажовати да обезбеди јавни ред и мир, како стабилност земље не би била додатно угрожена.

Сарадња са Хашким трибуналом мора да буде двосмерна и не сме се сводити само на изручења, познат је став Социјалистичке партије Србије, као и чињеница да су добровољне предаје бољи начин сарадње од изручења, подсетио је Дачић.

"Свесни смо чињенице да су променом законских и уставних решења, против чега су били социјалисти, после 2001. године, створени основи за изручење наших држављана Хашком трибуналу, што није био случај у време изручења Слободана Милошевића", подсетио је он.

На жалост, сматра министар, пуна сарадња са Трибуналом, укључујући и изручења, била је став и предлог свих парламентарних странка, изузев социјалиста и радикала.

"Такође то је био став и предходне владе Србије", подсетио је он.

Говорећи о другим, "редовним" пословима ресора на чијем се челу налази, Дачић је рекао да држава мора да открије и да се обрачуна са делом државног апарата који је у спрези за организованим криминалом, трговином дрогом, оружјем и људима.

"Нигде не постоји илегална трговина дрогом а да није под нечијом заштитом", рекао је Дачић и најавио да ће бити испитане све индиције о повезаности органа полиције, царине, правосуђа и политичких структура са организованим криминалом.

Он је одлучан у намери да се ухвати у коштац и обрачуна са организованим криминалом, па ће стога и инсистирати, како је рекао, да се "утврди и каква је улога у делу државног апарата у свему томе".

Добро је познато, на пример, сматра министар, да без помоћи извесних државних структура нема ни трговине дрогом.

Као проблем који је уочио у првим недељама рада као министар полиције, Дачић је навео и нелегално прислушкивање грађана без налога суда, па је због тога дао налог МУП-у да тај проблем испита.

"Немам оперативна сазнања у којој мери се то ради, али мислим да тога има много и то мора да се спречи . У нашој држави легално постоје многе институције које могу да се баве прислушкивањем грађана, али нисам сигуран да постоји потпуна контрола над њима", реако је Дачић.

Он сматра да је неопходно да се спречи неовлашћено прислушкивање које би се користило за уцењивање људи и добијање политичких,пословних или криминалних информација.

"У овој држави нико ником не сме да прети, нити да прислушкује, неовлашћено. Морају се заштитити права грађана и искључити злоупотребе", одлучан је министар.

Према његовом процени, министарство полиције извор је велике моћи, та моћ мора да има ограничења и полиција не сме да се злоупотребљава у политичке сврхе, поготово да буде у служби странке из које је министар.

"Мој посао није да гледам ко је члан СПС или неке друге странке него да се бавим борбом против корупције и криминала, да се обезбеди безбедност за све грађане Србије", јасан је био Дачић.

Држава је спремна да се обрачуна са организованим криминалом, нарочито нелегалном трговином наркотицима, јер је Србија као транзитна земља, "погодна" за све видове криминала, приметио је Дачић.

Да би та борба била успешна, сматра он, неопходна је сарадња са другим државама.

Томе ће допринети и поступање по Конвенцији о полицијској сарадњи југоисточне Европе, која је већ ступила на снагу, рекао је он и најавио да ће ускоро потписати и друга документа о том виду сарадње.

Планирано је да се са Руском Федерацијом, Бугарском и Румунијом потпише билатерални документ о сарадњи, а да се до краја године организује међународни скуп о безбедности пловидбе Дунавом, где је забележено пуно облика свих врста криминала, најавио је министар.

Када је реч о текућим пословима МУП-а, Дачић истиче да полицији недостаје око 20 одсто запослених, највише ватрогасаца, али и да је потребно што пре усвојити закон о безбедности у саобраћају, који то министарство већ припрема.

Према његовим речима, неопходно је основати посебну јединицу која би се бавила безбедношћу на аутопуту од Хоргоша до македонске и бугарске границе. "Јединица би требало да се, поред безбедности, бави и спречавањем криминала на аутопуту", прецизирао је он.

Када је реч о функционисању нове Владе Србије, Дачић сматра да су СПС, чији је он лидер, и Демократска странка направиле пођеднак уступак уласком у владу, постигнувши договор о политичком помирењу и превазилажењу сукоба из прошлости. "Политички компромис подразумева да свако добије мало и онога што не жели", рекао је Дачић и нагласио да је најбитније за коју политику се та влада определила, како би Србију учинили демокраском, економски и културно развијено, целовитом, социјално праведном државом и чланицом ЕУ.

Документ о политичком помирењу, који треба социјалисти да потпишу са ДС до краја месеца, према његовим речима, управо садржи такву визију Србије.

Стога он сматра да ће влада бити стабилна уколико се буду поштовали сви договори и усаглашавали сви ставови владајуће коалиције.

Поред декларације о политичком помирењу, према његовом мишљењу, неопходно је потписати и декларацију о националном помирењу, како би све странке имале идентичан став о најважнијим државним питањима.

За сада он не види то као реалну могућност, јер, каже, за потписивање такве декларације не постоји политичка воља.

Он је подсетио да неке политичке странке немају свест о томе колико су социјалисти учинили одуставши од коалиционог споразума са радикалима и народњацима о формирању градске власти у Београду, како не би угрозили функционисање републичке валасти.

"Поједине странке не виде величину и цену тог потеза који смо урадили. Очекујем да се такав став СПС поштује" , навео је лидер социјалиста.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
eto, sve se moze kad se HOCE ... serem im se usta, heroji, i on i onaj Mladic .... pa ako su neki junaci sto nas drkaju sve ovo vreme, neka se predaju ako su junaci i neka se odbrane kad ih napadaju u onom usranom Hagu. Sve treba da ih pohapse kao stoku, kad vec nemaju muda sami da izadju i kazu sta misle. Ako su nevini, daj boze da jesu, nemaju cega da se sekiraju, a a ako su krivi i treba da odgovaraju. Prosto ko pasulj

Karadzica bih josh moga i da izostavim iz ovde tvoje priche.
Missim, cojek, Crnogorac,guslar,pesnik,psihijatar,nije vojnik.
Obicna kukavica ili ti (karakterno, a ne anatomski posmatrano) pi...

Moj prezir upucen je srpskom "djeneralu",uzornom komunisti,genijalnom "strategu",
specijalisti za "taktiku i logistiku"koji se ko (sada anatomski) pi... krije zaboravljajuci na cestvo i
junastvo,odvaznost i hrabrost.

Zamilmljiv smo mi narod,mi Srbi,cak iako smo od preko Drine.
Kukavice se uzdizu u nebesa, hrabri ljudi se proglasavaju izdajnicima srpskog roda i naroda.

Ako su oni p...e,a sta ste onda ti i takvi smradovi slicni tebi???Niste ni ona urasla stidna dlacica,ni p...in dim,vi ste jedna obicna gamad koju treba istrebiti sa ovih prostora i prebaciti u vama bratske zemlje Albaniju,Bosnu,Hrvatsku...

Bum se vusrala  od straha od tvojih kletvi i pretnji Smile
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
mirjanammm

Pitam sebe cesto, kako bih ja razmisljao da zivim i radim u EU i da odande vodim "velikosrpsku"politiku!? Mozda bih i ja mislio kao i ti, ne znam. Zivim 1000km daleko od Srbije, normalno zivim, radim, placam porez, a za Srbiju cu da dam i citavih 300e od plate, kada dodjem leti kod babe na selo. Dakle, molim vas, ali molim vas, postedite me tih gluposti o podsmehu citavog sveta prema Srbiji. Mene je sramota sto smo sve ove godine skrivali zlocince. Musliman i Hrvat se pojave na sudu i njih su pohapsili njihovi, medjutim nije to poenta, poenta je da ne zelim da se uporedjujem ni sa Hrvatom ni sa Muslimanom. Neka se pojave na sudu, pa kako im bude.

Sada je sasvim jasno zasto su ona dva vojnika ubijena na Topcideru. Kako su nase cenjene "patriote" to zaboravile? roditelji salju decu u vojsku, a donesu ih kuci u kovcegu, zbog parazita i Srba po zanimanju.
Ne lupaj gluposti Mladic je i sam bio vojnik nema sanse da bi dozvolio da se ubiju Srbska deca dal stvarno verujes da je on bio pa likvidirali one koji su ga videli kao prvo ne bi ga prepoznali a i da jesu ko bi im verovao da su ga videli! samo lupetate, te momke je pobio ko zna ko iz ko zna kog razloga Mladiceva pratnja sigurno nije, mada mediji mogu svasta da napakuju!

Smile Smile Smiley 1 Boze... Samo fale Marsovci. Pa koliko je bilo "eksperata" i vestaka u medijaima da nas ubedjuju da su se sami poubijali?  Smile Smile Za Holivud, nema sta...
Ubila ih je osveta ljudi koji su gledali kako im oni godinama ubijaju najbliže i pale sela. Ali naravno o tome se ne govori... Živjele demokrate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
@okupljanje

Bas me zanima koliko ce ljudi biti...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dovoljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас Тањугу да је хапшење хашког оптуженика Радована Караџића део "примопредаје власти" у Србији и "наслеђа предходне владе" и да нема везе са уласком СПС у власт.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile...ovo vec postaje psihopatologija Smile

soichiro....ako te bas interesuje koliko ce biti ljudi,lepo odes tamo i prezentujes im svoje stavove.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.