Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215628 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
More ne seri

'oladi. Vec su ti brisani postovi.. Ako jos koji pocnes na ovaj ili slican nacin, mozes racunati na ban.

@koketa

Prijatelju, ja ne pljujem bez razloga. I zadnji sam koji preko interneta sere. Al ovo mora da bude. Nisam nacionalista al znam ko je nas preko drine spasio. Nije to bio ni Slobo ni Arkan, nego je bio taj isti Radovan koga je Srbija danas prodala.

Smile Smile

Ajde jos jednom pitanje onda, za sve vas.. Ako ste sigurni da je nevin i da nije uradio nista lose, zar ovo nije dobra stvar sto ce imati priliku da dokaze svoju nevinost na sudu? (Odgovor nije: Tamo niko ne moze da dokaze svoju nevinost; To je sud Satane, i slicne varijacije.)

Ma ne padam, jednostavno ne mogu da verujem da neko misli da je ovo dobro za Srbiju. Srbija nece uci u EU, 100%. Kao ni Turska, ni Hrvatska itd.

Zakon za prosirenje EU jos nije donesen nit se ne zna kad ce...a vi se samo nadajte...

Ja ne mogu da verujem da neko moze da brani coveka koji je optuzen za genocid, pa sve i da nije kriv, razlika u razmisljanjima, nista vise.
Meni licno je samo po sebi hapsenje dovoljno... Makar kao razlog smanjenju nacionalistickih tenzija u nekoj blizoj buducnosti..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Karadžićeva supruga šokirana

Supruga bivšeg lidera bosanskih Srba, Ljiljana Zelen Karadžić izjavila je da je šokirana vešću da je njen muž uhapšen.

"Ccim je telefon večeras zazvonio, znala sam da nešto nije u redu. Ssokirana sam i zbunjena. Ali sada bar znamo da je živ", preneli su elektronski mediji izjavu Ljiljane Karadžić.

Luka Karadžić je novinarima ispred zgrade specijalnog suda rekao da je o hapšenju saznao iz medija i da nema nikakvih informacija o svom bratu Radovcanu .

izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Familija mi je dole, znam kakvo je stanje. Nemojte mi pricati o srpskim platama i ostalom sranju, dosta mi vas je vise.

Jel' dosta ti nas je ! Pa i nama vas "daljiskih" što nam pamet solite, dođi ti u Srbiju u Kragujevac recimo, pa budi 5-6 godina nezaposlen....

Još samo da saznamo ko su sve "jataci" bili !
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
Zastava stockholm
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Holbruk citat "Uhvacen je Evropski Bin Laden",mozda je Tadic cuo za ovu "istorisku"izjavu FasistE
sada dolazi na red Mladic
priznanje Kosova
utapanje Republike Srpske u BiH
Otkinuta Montenegro
protjerani iz lijepe njihove
ostatak vrijdnih firmi ,prodati zapadu
veca autonomija za Vojvodinu i Rasku
za novog predsednika Kandicka....  
Dali ima kraja ucjenjivanju ?? NemA
Totalno su nas rasturili ,ostaje samo danas jos po kozna koji put onako sa uzivanjem  P OPISAJu!
Nemojte mi zamjeriti ja to gledam sve sa strane,ali ono sto mi danas gledamo i ojecamo na goloj kozi ,to je dno napacenog naseg naroda!
Tadicu neka je tebi prvo Bog na pomoci,a nas narod kao narod ,pusti daga svi .ebu
Tuzno zalosno,ni eventualni ulazak u EU za 15 god. nemoze kompenzirati nasu nemoc i nasu sramotu   Boze dali te ima???
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 09:03:16 od danderid »
IP sačuvana
social share
CaneLane Supermoderator 2007 11 11 Citiram autora: Srpska vojska na ovim prostorima je bila okupatorska vojska i nista vise
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ajde jos jednom pitanje onda, za sve vas.. Ako ste sigurni da je nevin i da nije uradio nista lose, zar ovo nije dobra stvar sto ce imati priliku da dokaze svoju nevinost na sudu

Odgovor nije: Tamo niko ne moze da dokaze svoju nevinost

potpuno si u pravu što se Srba tiče
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma ne padam, jednostavno ne mogu da verujem da neko misli da je ovo dobro za Srbiju. Srbija nece uci u EU, 100%. Kao ni Turska, ni Hrvatska itd.

Zakon za prosirenje EU jos nije donesen nit se ne zna kad ce...a vi se samo nadajte...

Nije ovo valjda samo zbog ulaska Srbije u EU. Valjda je dobro za Srbiju sto ipak prestupnici odgovaraju. Ja da sam nekog ubio ili nesto ukrao, valjda bi trebao da odgovaram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ako si ubio u ratu ili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95
Ja mislim da bi i sopstvenu majku prodali da udju u EU.

A Mladicu je bolje da se ubije nego da se preda ziv.

@misko_je
Imas pravo, pustili su 10 puta gora govna. A Radovanu, koji je spasio hiljade Srpskih glava u RS sude...SRAMOTA!!!

@koketa
Kako moze biti dobra? Sta se u Hag-u resava? Jel to ozbiljan sud? Pustio je na slobodu Nasera Orica koji je odgovoran za smrt 4000 Srba oko Srebrenice. Pustio je Haradinaja koji je odgovoran prodaju organa Kosovskih Srba
I to je ozbiljan Sud? Uopste, sta njemu ima Hag da sudi? Ako je on za nesto kriv, nek mu sude u Srbiji, Bosni, gdje vec a ne u Hag-u.

@system_V_r4
Ja sam u Republici Srpskoj bio 7 godina nezaposlen. Zar sam ti ja kriv sto nemas posla? Jel ti Radovan kriv sto je Srbijanska infrastruktura pukla?

@tribiani
Da, treba neko da odgovara. Ali da li je odgovorao Naser Oric, da li je odgovorao Ramus Haradinaj?
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Odgovor nije: Tamo niko ne moze da dokaze svoju nevinost

Ovo jednostavno nije tacno. Primeri postoje cak i medju Srbima.

ako si ubio u ratu ili...

...u ratu je dozvoljeno praviti zlocine?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 09:05:19 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Bruka i sramota šta sve neće da urade zbog jebene evropske unije, pi*ke prodane....  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.