Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215733 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Opet ista prica u Srbiji.
Evropejci u klin, patriote u plocu, i tako do sabajle.
Sve veliki politicari koji se u zivotu, sem par izuzetaka, ni za onu stvar uhvatili nisu.
Nije mi jasno da smo sa inteligencijom na nivou malog deteta. Daju nam zvecku i mi zaboravimo sta smo hteli.
Niko od njih, ni vlast, ni opozicija, ni Karadzic, ni Mladic, ni crni, ni zuti, ne rade u interesu naroda ako ih neko ne natera.
Ovde na forumu sve politicari i akademski gradjani koji bi celog veka da zive na racun drugih, da prosipaju pamet (za koju su ubedjeni da je imaju previse), da svakog probaju da ubede da je njihova istina najistinitija a njihova pravda najpravednija i njihovo pravo najprece.
E pa gospodo nabedjeni intelektualci, imam za vas jednu vest.
U Srbiji postoji i pravi zivot!
Postoje ljudi kojima je to da prehrane svoje (i vase) porodice jos uvek vaznije od laznog patriotizma.
To su prave srpske patriote, a ne vi koji bi da vladate i da jasite na tudjoj grbaci.
Zabole onog ko je celog dana radio na njivi ili u fabrici za vase mitinge podrske zaboravljenim politicarima i promasenim ljudima. Ali ne zato sto su idioti, kako neko ispametova u nekom prethodnom postu, vec zato sto zive u pravom svetu, a ne u nekom vasem istrazivanju javnog mnjenja.
Zato pamet u glave i zavrnite rukave da se nebi cudili kad Srbija zatrazi otcepljenje od Beograda.
Sram vas bilo!

To je to odprilike , niti se ima šta dodati niti oduzeti osim (Sram vas bilo ) ! Sram nas bilo !  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Kako nisko za Filozofski fakultet. I nisi jedini. Ceo NSPM kružok je takav.

Gomila teoretskih salonskih nacionalističkih tlapnji, totalno odustvo prakse i sagledavanje politike, države i nacije u realnim okvirima. Umesto konkretnih argumenata nemušto licemerje, cinizam, stavljanje reči pod navodnike i otvoreno vređanje osoba koje drugačije misle.

Tvoje poistovećivanje jedne ideje,koja je hrišćanska a ne moja i koju sam prihvatio kao istinu a koja nema veze sa nacionalističkom,je dokaz da ona diploma koju piše da imaš u tvom profilu nije zaslužena.Nemaš ti pojma niti si išta naučio!
Vidim,shodno tvojim godinama,da 1990 nisi mogao pušku da nosiš,za razliku od mene koji sam je 20.meseci nosio,sastradavao sa svojom braćom,gladovao kao i ceo moj narod ali nisam bežao kao pojedinci,iako se nikad nisam slagao sa porukama bivšeg režima,nikad! Stvar obraza koji tebi slični ne poznaju!
Kada budete ti i tebi slični naučili da vi i te kako vređate druge,ali samo prepoznajete uvrede poslate na vaš račun(što je znak sigurne pokvarenosti ali i manira savremenog mondijaliste!)tad možeš da se usudiš nešto da kažeš.

Bulajka,

Ponavljaš toliko puno puta izrečene fraze o duhovnosti, drugačijim vrednostima malih naroda, kulturi..naspram evropskih vrednosti i navodnog materijalizma. A to jednostavno nije tačno. I zvuči uvredljivo kada nekoga optužuješ da je materijalista samo zato što ne deli tvoje mišljenje.

Niko do sada nije naveo koje su to vrednosti našeg naroda po kojima se razlikujemo od bilo kog drugog evropskog naroda.

O stanju duha i civilizovanosti nacije govori nivo zapuštenosti odnosno uređenosti društva, broj pismenih odnosno nepismenih, pa i javni toaleti u glavnom gradu jedne države.

Lepo je što si diplomirao filozofiju i teologiju, ali to nije nikakav argument u diskusiji kao ni to što si proveo dvadeset meseci na ratištu. 
« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 15:49:36 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jutros prva "dama" LDPa izvali da je Koštunica kriv za hapšenje Radovana Karadzica i ostade živa , bice da su pojedni politicari mišljenja da je narod toliko glup i slep pa da mogu izvaljivati šta im padne na pamet , a ko zna možda su i u pravu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
A koji su tvoji argumenti danilo osim sto smo upoznati sa cinjenicom da si govorni automat?

Evo ja parafraziram danilabg-aaa:
Znate te norme bla bla prava i obaveze su bitne bla i to je veoma mnooooooogo dobro bla bla EeeeeeeeUuuuuu

Ti 'oces da budes zemunac22 je l' da? Al' ti slabo ide..........bato, sto kaze skorpion
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Govorni automat? Ako su tebi potrebni argumenti zašto država treba da sprovodi sopstvene zakone i sopstveni ustav onda treba da se vratiš u osnovnu školu i prelistaš poznavanje društva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Neka hvala gledao sam onaj kviz na FOX-u i ne bi se vracao u osnovnu po cenu da me ti uvedes u EEuuuuuUUUUU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
SonyEricsson xperia m2
Ma jebe se poslanicima,oni odložiše do septembra sednicu sad lade jaja  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11410
Zastava Francuska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Vesti : Aktuelno

Mladić čuva ovce i teško je bolestan?
desk - 4. avgust 2008.

Austrijski mediji, posle hapšenja bivšeg predsednika RS Radovana Karadžića, dali su se u potragu za Ratkom Mladićem, pa u ponedeljak bečki list „Kronen cajtung” prenosi tvrdnje neimenovanog Srbina iz Beča da se Mladić krije u skloništu na granici ka Makedoniji, u brdima čuva ovce i jako je bolestan. „Ratko Mladić se krije u jednom starom Titovom bunkeru na granici ka Makedoniji. Njega čuva oko 200 do zuba naoružanih elitnih vojnika. On tamo, u planini, čuva 150 ovaca”, prenosi „Kronen cajtung” reči Srbina (43), čiji identitet nije objavljen. Prema tvrdnjama te osobe, koje prenosi najčitaniji bečki bulevarski dnevnik, bivši komandant VRS jako je bolestan i ostalo mu je malo vremena.
„Kronen cajtung” piše da je neimenovani Srbin, koji živi u Beču, navodno bio telohranitelj bivšeg komadanta Vojske RS.

On ne želi detaljnije da govori o tome gde se skriva najtraženiji haški optuženik, pošto ono što zna hoće da unovči, jer su za informaciju o tome gde se nalazi general Mladić, SAD odavno spremne da plate pet miliona dolara.

Taj Srbin sastao se, navodno, sa predstavnicima Haškog tribunala u jednom hotelu u 2. bečkom okrugu, ali je sastanak bio neuspešan.

„Hteo sam novac pre nego što bih odao tajno skrovište”, objasnio je on, a prenosi bečki list. (Tanjug)

IP sačuvana
social share
Dve su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost.
Albert Ajnštajn, nemački fizičar
(1879–1955)
            .
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Govorni automat? Ako su tebi potrebni argumenti zašto država treba da sprovodi sopstvene zakone i sopstveni ustav onda treba da se vratiš u osnovnu školu i prelistaš poznavanje društva.
Znaci za njega ima nade , a šta cemo stobom ? Škola koja tebi treba ne postoji jer ljubav prema domovini i svom narodu se ne uci , naravno pod uslovom da si Srbin , ja nigde na svetu za ovo svojih godina nisam vidio narod koji toliko pljuije sam po sebi kao što to rade pojedini Srbi , nisu bez veze toliki Srbi prešli za vreme Turaka na islam , mi i nismo zaslužili ništa bolje do ovoga što nam se dešava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A nije rekao taj lik jel ovce chuva sam ili ga i tad chuva tih 200 do zuba naoruzhanih opasnih vojnika  Smile
Citat
mi i nismo zaslužili ništa bolje do ovoga što nam se dešava!
Delimichno tachno,ali opet ostaje ona druga grupacija ljudi koja je zasluzhila bolje od ovog sra... a nije kriva za ovo shto nam se deshava.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.