Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 424 425 427 428 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215706 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zemunac22

Ono što ti nazivaš demagogijom,za mene i ljude sličnog duhovnog i mentalnog sklopa je istina.Partije i države,prolaze u istoriji,menjaju se ,transformišu se i samim tim su nepostojani i ne predstavljaju istinu...ali Duh Istine,koji nema suštinske veze sa sferom politike u kojoj ti postojiš i kroz čiju prizmu ti izgleda isključivo posmatraš život i ljude,nema pravo pretendovanja na istinu! Sa zapada ne dolazi svetlost već tama u kojoj ćeš se jednog dana probuditi i shvatiti da si sanjao javu a sve vreme bio u košmaru! Da,čak i ti! Savremena politika je kurva i maleni narodi sa drugačijim pogledima i drugačijim željama,nastrojenjima i ciljevima,u svetlu današnjih političkih prilika i težnji koje su više nego pogubne u svakom smislu,a i zna se od koga dolaze,nemaju prava na postojanje,na pravo postojanje u svoj svojoj samosvojnosti i osobenosti! Ljudi kao ti to dobro znaju,samo ih zabole za sve to,jer vi ste zainteresovani jedino za sebe same! Boli vas uvo i za narod,koji nije tj.najmanje je politička jedinica već večno živi organizam,i za državu! Vi ga doživljavate i pretvarate u nešto što je daleko od dubinskog shvatanja života.Vi ste opčinjeni grubim i površnim materijalizmom,pragmatizmom i pozitivizmom i namećete ga kao vrhovnu istinu i to onima koji imaju istinu Hristovu jedinu i neprolaznu,a protiv koje je taj zapad odavno ustao! To što ti i tebi slični ne verujete u duhovne dubine života,a na žalost preovlađujete samo pokazuje koliko ovaj svet sa takvima ide u metafizički ambis,samim tim i u istorijski kraj!
Ti pominješ balkanske narode koji žive sa nama,ali nismo mi ničije uzeli,već se nama poslednjih 60-tak godina uzima,naše,razumeš? Ma briga tebe,jeli tako? Samo slab,nepostojan i zlonameran čovek zatvara oči pred očiglednošću istorijsko-političkih nepravdi koje je ovaj narod doživeo i još doživljava i tu nema priče! Amin!
Pominješ "civilizacijske standarde".Ko je taj ko ima pravo da određuje i na globalnom nivou nameće šta je dobro ili loše? Mi nismo do sad znali šta je valjano a šta ne,jeli? "Civilizacija" je uvek u oprečnosti sa istinskom kulturom ,samim tim i sa etikom i estetikom,tj.sa duhovnošću! I ti bi taj model za svoj narod? Čudno ali i shvatljivo za vas sa druge strane!
Manjine traže više nego što im je potrebno i više nego što srbi imaju bilo gde i nemoj da se praviš lud da ne znaš na šta sam mislio! Svi bi da još malo čapnu srpsku zemlju i uzmu ono što im ne pripada! Ti daj svoje imanje i kuću ako želiš,ali ne budi velikodušan tuđim! 
Za ono poslednje ću ti,bez lažne skromnosti,odgovoriti samo jednim...kada ti budeš imao dve magistrature kao ja(filosofija i teologija)tad se javi ,možda ćeš onda moći postaviti malo smislenija pitanja i možda ćeš onda moći da shvatiš ono za šta si sad slep,gluv i neosetljiv,možda se tad udostojiš priključiti,ali na jedan"argumentovan i smislen"način, "nama bezumnima".Verovao ili ne,i pored ovako grubog rečnika sa moje strane,svako dobro od Gospoda ti želim!
« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 02:00:46 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
Opet ista prica u Srbiji.
Evropejci u klin, patriote u plocu, i tako do sabajle.
Sve veliki politicari koji se u zivotu, sem par izuzetaka, ni za onu stvar uhvatili nisu.
Nije mi jasno da smo sa inteligencijom na nivou malog deteta. Daju nam zvecku i mi zaboravimo sta smo hteli.
Niko od njih, ni vlast, ni opozicija, ni Karadzic, ni Mladic, ni crni, ni zuti, ne rade u interesu naroda ako ih neko ne natera.
Ovde na forumu sve politicari i akademski gradjani koji bi celog veka da zive na racun drugih, da prosipaju pamet (za koju su ubedjeni da je imaju previse), da svakog probaju da ubede da je njihova istina najistinitija a njihova pravda najpravednija i njihovo pravo najprece.
E pa gospodo nabedjeni intelektualci, imam za vas jednu vest.
U Srbiji postoji i pravi zivot!
Postoje ljudi kojima je to da prehrane svoje (i vase) porodice jos uvek vaznije od laznog patriotizma.
To su prave srpske patriote, a ne vi koji bi da vladate i da jasite na tudjoj grbaci.
Zabole onog ko je celog dana radio na njivi ili u fabrici za vase mitinge podrske zaboravljenim politicarima i promasenim ljudima. Ali ne zato sto su idioti, kako neko ispametova u nekom prethodnom postu, vec zato sto zive u pravom svetu, a ne u nekom vasem istrazivanju javnog mnjenja.
Zato pamet u glave i zavrnite rukave da se nebi cudili kad Srbija zatrazi otcepljenje od Beograda.
Sram vas bilo!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
zemunac22

Ono što ti nazivaš demagogijom,za mene i ljude sličnog duhovnog i mentalnog sklopa je istina.Partije i države,prolaze u istoriji,menjaju se ,transformišu se i samim tim su nepostojani i ne predstavljaju istinu...ali Duh Istine,koji nema suštinske veze sa sferom politike u kojoj ti postojiš i kroz čiju prizmu ti izgleda isključivo posmatraš život i ljude,nema pravo pretendovanja na istinu! Sa zapada ne dolazi svetlost već tama u kojoj ćeš se jednog dana probuditi i shvatiti da si sanjao javu a sve vreme bio u košmaru! Da,čak i ti! Savremena politika je kurva i maleni narodi sa drugačijim pogledima i drugačijim željama,nastrojenjima i ciljevima,u svetlu današnjih političkih prilika i težnji koje su više nego pogubne u svakom smislu,a i zna se od koga dolaze,nemaju prava na postojanje,na pravo postojanje u svoj svojoj samosvojnosti i osobenosti! Ljudi kao ti to dobro znaju,samo ih zabole za sve to,jer vi ste zainteresovani jedino za sebe same! Boli vas uvo i za narod,koji nije tj.najmanje je politička jedinica već večno živi organizam,i za državu! Vi ga doživljavate i pretvarate u nešto što je daleko od dubinskog shvatanja života.Vi ste opčinjeni grubim i površnim materijalizmom,pragmatizmom i pozitivizmom i namećete ga kao vrhovnu istinu i to onima koji imaju istinu Hristovu jedinu i neprolaznu,a protiv koje je taj zapad odavno ustao! To što ti i tebi slični ne verujete u duhovne dubine života,a na žalost preovlađujete samo pokazuje koliko ovaj svet sa takvima ide u metafizički ambis,samim tim i u istorijski kraj!
Ti pominješ balkanske narode koji žive sa nama,ali nismo mi ničije uzeli,već se nama poslednjih 60-tak godina uzima,naše,razumeš? Ma briga tebe,jeli tako? Samo slab,nepostojan i zlonameran čovek zatvara oči pred očiglednošću istorijsko-političkih nepravdi koje je ovaj narod doživeo i još doživljava i tu nema priče! Amin!
Pominješ "civilizacijske standarde".Ko je taj ko ima pravo da određuje i na globalnom nivou nameće šta je dobro ili loše? Mi nismo do sad znali šta je valjano a šta ne,jeli? "Civilizacija" je uvek u oprečnosti sa istinskom kulturom ,samim tim i sa etikom i estetikom,tj.sa duhovnošću! I ti bi taj model za svoj narod? Čudno ali i shvatljivo za vas sa druge strane!
Manjine traže više nego što im je potrebno i više nego što srbi imaju bilo gde i nemoj da se praviš lud da ne znaš na šta sam mislio! Svi bi da još malo čapnu srpsku zemlju i uzmu ono što im ne pripada! Ti daj svoje imanje i kuću ako želiš,ali ne budi velikodušan tuđim! 
Za ono poslednje ću ti,bez lažne skromnosti,odgovoriti samo jednim...kada ti budeš imao dve magistrature kao ja(filosofija i teologija)tad se javi ,možda ćeš onda moći postaviti malo smislenija pitanja i možda ćeš onda moći da shvatiš ono za šta si sad slep,gluv i neosetljiv,možda se tad udostojiš priključiti,ali na jedan"argumentovan i smislen"način, "nama bezumnima".Verovao ili ne,i pored ovako grubog rečnika sa moje strane,svako dobro od Gospoda ti želim!

Kako nisko za Filozofski fakultet. I nisi jedini. Ceo NSPM kružok je takav.

Gomila teoretskih salonskih nacionalističkih tlapnji, totalno odustvo prakse i sagledavanje politike, države i nacije u realnim okvirima. Umesto konkretnih argumenata nemušto licemerje, cinizam, stavljanje reči pod navodnike i otvoreno vređanje osoba koje drugačije misle.

« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 02:25:32 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
zemunac22

Kako nisko za Filozofski fakultet. I nisi jedini. Ceo NSPM kružok je takav.

Gomila teoretskih salonskih nacionalističkih tlapnji, totalno odustvo prakse i sagledavanje politike, države i nacije u realnim okvirima. Umesto konkretnih argumenata nemušto licemerje, cinizam, stavljanje reči pod navodnike i otvoreno vređanje osoba koje drugačije misle.

bas me interesujes gde si ti video vredjanje u bulajkinom postu? Smile
i da...covek pise ono sto zna...a ti expertu pises o svemu i izgleda sve znas....naravno,onaj ko umislja da sve zna u stvari nista ne zna...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Tezak je zivot kada te dresiraju u pecini ovako: uskoro te pustamo s lanca, kada budes medju one pedere na svetlo isti odmah da zderes. ako ti ponude posao, odbi. Odmah pljuj.
Ima sorta se zove radikali; ugledaj se na njih.
Sta ocekujes od pecinara?

Pisao sto kaze bulajka u pelene, a nema pojma sta je tociti benzin na flase, prodavati markicu koju ti firma daje besplatno da bi detetu kupio hleb i pri tom svercovati se po autobusima i svadjati sa kondukterima.
da ne govorim o onima sa puskom u ruci, sto rece bulajka, pa ima dete, zenu, majku da nahrani a drugi pored njega biznisu benzin iz Rumunije i patike iz madjarske.
Takve koji prizivaju ta vremena treba na mestu ubiti i nagraditi onog ko ubije takvog skota.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i

Акцијом "кофер за Дачића" настављен је протест против тираније Бориса Тадића и Ивице Дачића. На тргу Републике у 17 сати окупило се око 300 демонстраната који су носили слике Радована Караџића и Владимира Путина, бедџеве "ЕУ? Hе хвала" и српске заставе.

Грађанима су се обратили новинари Владимир Ђукановић и Угљеша Мрдић и народни посланик СРС Борислав Пеливић. Пелевић је на митинг дошао директно из болнице где је био смештен пошто му је на мтинга СРС 28. јула полицајац са седам метара даљине пуцао гуменим метком у главу. Пелевић је рекао да свакодневно добија претње официра полиције али да се појавио на протесту како би показао да се не боји. Он је позвао министра Дачића и поменуте официре да дођу на Трг и у фер борби опробају снагу са њим.

Новинар недељника Печата, Угљеша Мрдић позвао је своје колеге новинаре да истинито извештавају са протеста и да не умањују број учесника и не предастављају их лажно као хулигане.

Учесници протеста су прошетали до зграде СПС на Студентском тргу где су министру полиције и лидеру СПС, Ивици Дачићу предали кофер на којем је била налепљена застава САД. Организатор акције СНП 1389 желео је овом акцијом да подсети на аферу "кофер" чији је Дачић један од актера али и да постави питање да ли је Дачић добио 5 милиона долара од владе САД за хапшење Радована Караџића. Током протеста зграду СПС обезбеђивале су јаке полицијске снаге а делегацији демонстраната нико није отворио врата странке тако да је кофер остављен испред врата.

Демонстранти су се затим вратили на Трг одакле су поручили да ће се и сутра окупити у исто време. Скуп је, као што је и очекивано, протекао без инцидената.

http://protestbg.blog.co.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joco,
u čemu se to sastoji tiranija Borisa Tadića?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Joco,
u čemu se to sastoji tiranija Borisa Tadića?
Dodji na protest pa da vidis .U tome sto ne dozvlojva da budem Srbin i sto hapsi sve Srbe.

A otici i na predhodnu stranu i pogledaj sliku Pelevica kao i pokusaj hapsenje narodnog poslanika Milana Avramovica kao i premlacivanje Vucica,hapsenje momala samo zato sto idu na proteste.Svaki dan je neko uhasnen a taj neko je bio u protokolu za vreme mitinga srs-a.A tiranija nije samo fidzicka,ona je i ekonomska,duhovna,kulturna i ostalo....Svako dan mene tiranise ovaj rezim.A da napomenem da nisam radikal vec samo pravoslavni srbin a to je danas izgleda najteze biti....Gazda za kojeg radim me terao pred izbore da glasam za ds kako ne bi izgubio posao,moram da radim ne veliki praznik,a jedva sam izvukao nedelju da ne radim,jedem jednom dnevno a radim teske fizicke poslove,nem posle toga gde da se presvucem pa sam prinudjen da onako prljav idem kuci ili negde drugo.Spisak je moj brate predugacak.Jednostavno meni ovakva vlast ne odgovara i valjda imam pravo da to kazem i pokazem.Ja sam jednim delom i odgovarn za njihov dolazak jer sam bio i 5 oktobra ali sve sto su obecali nisu ispunili.Meni nije toliko bitno da li ce nam biti bolje vec da li cemo mi biti bolji....A koliko vidim nista se nismo popravil od kad su dosli na vlast.Deca se i dalje drogiraju,siluju,biju....Korupcije koiko hoce,kosovo postalo ne zavisno i ovi ga polako priznavaju,Srbi tamo zive u katrastovalnim uslovima a nasu drzavu boli uvo za njih.Sad trze i onog momka da izruce Amerima.Tokle to vise....
« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 07:50:12 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
momci i devojke....imate par tema na ovom podforumu koje su kompetentnije za gorepomenute postove nego sto je ova Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
momci i devojke....imate par tema na ovom podforumu koje su kompetentnije za gorepomenute postove nego sto je ova Smile Smile
Cek za hapsenje nema veze sa tiranijom Borisa Tadica?Kao i hapsenje drugih ljudi...Ako su uhapsili Karadzica,pucalai i hapsili aposlanike sta mi obicni smrtnici da ocekujemo.Da nam zakucaju na vrata bez objasnjena i razloga.Hoce da nas hapse samo zato sto smo Srbi.Svi smo mi Karadzic i Mladic,svi smo mi Srbi i zato nekome smetamo.Smetamo zato sto volimo pravdu,smetamo onima kojima nije do Boga i pravde>posto do Boga ne mogu da stignu ostali smo im samo mi pa hoce i u nama Boga da ubiju.E nece moci...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 424 425 427 428 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.