Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 210568 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i

Teodora, nesto si mi draga , al gde to procita. Gde to majke ti? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
kakva politika..meni je ovo iznad politike i zato sam ogorcen,zato sto Srbina hapse u sred Srbije i isporucuju ga u Hag da mu tamo neko sudi...dok se Haradinaj,Ceku pustaju dok je Taci na funkciji na Kosovu mi hapsimo i isporucujemo ljude istoj toj Evropi i svetu koji nam je oteo Kosovo...ej bre...ne mogu da verujem da jos neko od vas opravdava bombardovanje kao da smo sami krivi za to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Teodora, nesto si mi draga , al gde to procita. Gde to majke ti? Smile

То се осећа.
Уосталом, нека провере испитивачи јавног мнења...
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 02:41:11 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Cedi je porastao rejting samo tako Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i
Super, ako je tako. Jednostavno ovde se diskusije razvijaju  tako da niko ne zeli da saslusa argumentaciju onog drugog , a cini mi se da ti to hoces. Zato ti predlazem da odemo na neki drugi forum, ovo ovde postaje besmisleno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Za bombardovanje je kriv konkretno Milosevic, imao je sansu da ga izbegne, al mu se nije odricalo svog polozaja kad se toliko trudio da ga ucvrsti svim zlom koje nam je naneo!

Sto se mene tice, Siptare je odavno trebalo istrebiti, ali ostavili smo ih tamo gde jesu i sad nema sta da se radi sem da se ide dalje!

Nisam cuo nikog ko bi otisao da zivi na Kosovo i glumi tamo nekog Srbina! I da neko pokusa verovatno bi bio ubijen vrlo brzo!

Vecina vas koji ste nostalgicni prema Kosovu verovatno nikad nije ni bila tamo, ja sam 80-tih vise puta tamo boravio i uvek sam jedva cekao da odem jer je atmosfera bila neizdrziva, nikad nisi znao dal ce neko da te zakolje ako se prosetas i preko dana, a ne nocu! A ako ostavis auto na ulici, jos tad si mogao da se pozdravis sa njim! Takva drzava mi ne treba, ili oni, ili mi, a ocigledno je nekome odavno bilo u interesu da ih pusti da rade sta hoce i razmnozavaju se k'o gamad o nasem trosku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Zasto kod nas Srba sve ide ovako kilavo... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Na aerodromima su posebni izlazi za islamske zemlje i Srbiju i skidaju nas do gole koze da ne bi napravili neko sranje posto nas prati lep glas!

Znači, treba izbegavati avione, pogotovo JAT-ove, jer nikad ne znaš kad će da im otpadne krilo ili motor. Ko preživi put jatovim avionom, skidanje do gole kože mu dođe kao antistres terapija  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Zato se i plasimo da nas kontrolise neko ko ima standarde o bezbednosti, za razliku od nas. JAT treba ukinuti, njihovi krsevi stari po 30-40 godina treba da postanu zileti za brijanje, a ne da se ljudi voze njima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Bre radikali kako se elegantno brise patos sa vama. Smile Smile Smile
Pa sta vam osnivaci rade, to je za istoriju. Smile Smile Smile
Kako vas je jeftino izazvati pa to je stvarno istorijski. Ubacen covek samo im rekao: sad mi je rodjak javio da voze Radovana za Hag. I krenuo covek batinom na policiju. Za njim jos nekoliko budala i eto ti pizdarija. Smile Smile Smile
Ja nemam dileme da je to tako bilo.
Kaze kurtonchina: oni tamo nisu nasi, oni su odvojeni. A posle deco nasa skidajye kape ne stidimo se mi. Smile Smile Smile
A Vucko, Usta nojevo dupe, kaze: muski sam istrpeo tri pendreka, od kojih jedan je bio jaci. Smile Smile Smile

Bre pavijani jel vi vidite na sta licite?

Gledam onog mladica u narandzastim bermudama.Mislio sam da je crven u licu zbog stida, kad malo bolje pogledas a on sav naduven. Smile Smile Smile
Ko vam daje bre za pravo da unistite zivot coveku. Pet godina mu ne gine.

Treci put za redom unistavate Beograd.
Ovo je bila mala mustra pendreka druga Ivice. Tek malo vezba.Tek da vidite sta ce biti. Smile
Tor vam ne gine bre radikali.
Odakle bre vama tapija da branite Radovana?

Bre gledajte malo. Svi mediji su izvestavali samo ono najgore o vama.Kakv B92, pogledajte malo RTS.

Hajde bre sa LDP-om u koaliciju.Narkomani vole da dele sa novajlijama vutru.A i vazelin za bulju. Smile Smile Smile
Sada cete tek da vidite sta srpski pendrek moze.Sada se ide sine po partijskoj duznosti u jeuropu, ne tako bez veze. Smile Smile Smile

Ala uzivam u vase mukice. Doslo vreme. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.