Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 211260 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
a ko lomi svoje ljude ? mislis na policiju ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Ne kazem ja ni da je Tadic sjajan, ima i on putera na glavi, a Dacic je jedan od likova koji su nas unistavali 90-tih tako da je ta koalicija potpuno nebulozna! Svejedno, sta nam je - tu nam je, al ne vidim zasto moramo opet da se brukamo pred svetom i pokazujemo koliko smo stoka u sustini!
Ocigledno je vrlo tesko napraviti miran protest, i po tome nismo uopste izuzetci u svetu. Secam se onog protesta cini mi se u Danskoj oko zatvaranja nekakvog omladinskog centra u centru Kopenhagena. Isto su izbili zestoki neredi. Pa u Napulju djubretari strajkuju i ceo Napulj prekriven otpadom i uzeglim iznutricama pa je opet doslo do sranja. Problem je u tome sto svi vi mislite da smo mi Srbi najveca stoka, a posto smo medijski tako i okarakterisani, objektivnost nam se srozala do imbecilnih granica.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Pa cak i policiju, al prvenstveno mislim na privatnu imovinu, novinare i prolaznike koji stradaju i prodavnice koje se pljackaju pod izgovorom "nacionalizma".

Policija bi trebalo da pohapsi sve koji to rade, al i oni popustaju, kao kad su pustili da se lome ambasade onomad, al za to treba da odgovara taj koji im je tako naredio, i oni su ljudi (kakvi-takvi) koji rade posao onako kako im narede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i
Свесрпски сабор против издајника и диктатора Тадића bese jedna tuzna prica s tuznim krajem, na sramotu svih Srba i citave Srbije. Ja molim radikale da prestanu jednom zauvek da nas brukaju u svetu. Molim Vas posetite ZOO vrt i naucite se lepom ponasanju.
Laku noc Srbijo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Teodora to su bili govori polupismenih ljudi palanačkog mentaliteta prepuni prikrivene agresije,pretnji,upozorenja,maskiranih uvreda,kanalisanja agresije mase ka političkim protivnicima..
Jao li bi ga si bilo nama da su radikali,dss i nova Srbija na vlasti...Ne zato što nećemo u Eu(who gives a fuck) već što bi doneli takav teror da ne bi znali gde se nalazimo od ludila.
 Na sreću,ljudi to prepoznaju i na izborima glasaju po osećaju.Tek sad ove stranke padaju na samo dno.Ovo nasilje im nije trebalo.Gotovi su na sledećim izborima sve te,"patriote".

Inače,bilo je dovoljno direktnih prenosa i što mora obavezno svaka tv kuća da prenosi luzerska okupljanja bez perspektive i zdravog razuma?

Jasno se vidi da ti ljudi veruju kako Karadžić (bože moj) nije kriv a i veliki je junak... Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Ne kazem ja ni da je Tadic sjajan, ima i on putera na glavi, a Dacic je jedan od likova koji su nas unistavali 90-tih tako da je ta koalicija potpuno nebulozna! Svejedno, sta nam je - tu nam je, al ne vidim zasto moramo opet da se brukamo pred svetom i pokazujemo koliko smo stoka u sustini!
Ocigledno je vrlo tesko napraviti miran protest, i po tome nismo uopste izuzetci u svetu. Secam se onog protesta cini mi se u Danskoj oko zatvaranja nekakvog omladinskog centra u centru Kopenhagena. Isto su izbili zestoki neredi. Pa u Napulju djubretari strajkuju i ceo Napulj prekriven otpadom i uzeglim iznutricama pa je opet doslo do sranja. Problem je u tome sto svi vi mislite da smo mi Srbi najveca stoka, a posto smo medijski tako i okarakterisani, objektivnost nam se srozala do imbecilnih granica.......

Samo sto ovi ostali u medjuvremenu nesto i rade   Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S5600
duse prodane narod ce vam suditi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@sorab-rs
pa eto mozda ti je najveca greska sto si "srbine" napisao pocetnim malim slovom...

vidim da ovde skoro svi govore kako ih ovi brukaju u svetu,kako su u svet poslali losu sliku i ta sranja...pa koga bre boli k**** kakvu ce svet da ima sliku o nama...svet je odavno rekao sta misli o nama...pogotovo onim bombardovanjem...
a to ste vec zaboravili.. ? a da li bi zaboravili i da li bi o nda hitali u Evropu da je i vama tada neko poginuo.. ?
da se razumemo...dalko od toga d podrzavam radikale,cak su mi i jadni sto ovaj trenutak hapsenja koriste da bi uzeli sebi neke politicke poene...
treba ici u Evropu..ali ne po svaku cenu !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ne radi se o ovoj bedi koju svet gleda i smeje nam se, problem je sto stalno sami sebe ubijamo budalastinama i ta autodestrukcija nam samo pomaze da im damo vise materijala da nas pljuju! A s obzirom kolko smo bedni ne znam ko bi se usudio da ulozi u nas bilo sta i otvori nove firme u kojima bi nasi ljudi radili ako cemo ih kad-tad unistiti!

Za bombardovanje, kao i za sva sranja 90-tih u kojima smo ginuli bez veze su odgovorni upravo ti svima ljubljeni ratni zlocinci koje tolko branimo! Od SPS-a do tih bednika radikala koji su tad najvise profitirali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ne radi se o ovoj bedi koju svet gleda i smeje nam se, problem je sto stalno sami sebe ubijamo budalastinama i ta autodestrukcija nam samo pomaze da im damo vise materijala da nas pljuju! A s obzirom kolko smo bedni ne znam ko bi se usudio da ulozi u nas bilo sta i otvori nove firme u kojima bi nasi ljudi radili ako cemo ih kad-tad unistiti!

Za bombardovanje, kao i za sva sranja 90-tih u kojima smo ginuli bez veze su odgovorni upravo ti svima ljubljeni ratni zlocinci koje tolko branimo! Od SPS-a do tih bednika radikala koji su tad najvise profitirali

Ала си паметан!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.