Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 217721 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat

"Naši izvori otkrivaju da su do Karadžićevog hapšenja dovele najviše aktivnosti obavještajno-sigurnosne agencije BiH, a sama akcija uspjela je najviše zahvaljujući upravo dobroj koordinaciji sa novim direktorom BIA-e Vukadinovićem
Smile Smile Smile
Turci ko Turci malo bi da omaste brk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
Citat
Silajdžić i Tihić su već rekli da ovo nije ništa dok se ne ukine dijelo Radovana Karadžića a to je Republika Srpska.
i kazu dodik vodi ratno-huskacku politiku  Smile sto je najgore sad je zapad shvatio da ova politika pritiska sasvim dobro funkcionise
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
Evo da vam prenesem i pisanje "Dnevnog Avaza", najčitanijih muslimanskih dnevnih novina u BiH.Naravno sve vrvi od mržnje prema svemu što je srpsko i od riječi "koljač","zločinac"... Ali evo par tekstova po mom izboru.

SKRIVALA GA SPC
" Čak i letimičan pogled na novi izgled Radovana Karadžića zorno pokazuje da je on "dizajniran" da se brzo sakrije kao pop. Očito je da su duga kosa i brada produkt upravo toga. SPC nikada nije krila svoje simpatije prema ovom koljaču i niko ne treba biti naivan pa sumnjati da su crkve uvijek bile utočište Karadžiću kad zagusti

"Naši izvori otkrivaju da su do Karadžićevog hapšenja dovele najviše aktivnosti obavještajno-sigurnosne agencije BiH, a sama akcija uspjela je najviše zahvaljujući upravo dobroj koordinaciji sa novim direktorom BIA-e Vukadinovićem

DA LI JE HAŠKI TRIBUNAL SPREMAN ZA kARADŽIĆA
"Ključno pitanje u ovom trenutku je da li je tribunal spremanda primi ovog zločinca.Uveliko se govori da je nivo discipline u pritvorskoj jedinici znatno pao.Pored sve učestalijih incidenata među pritvorenicima ne može se ni zaobići podatak da je 6 optuženika umrlo u Haškom tribunalu među kojima je najpoznatiji balkanski kasapin Slobodan Milošević. Zato se sa pravom postavlja pitanje hoće li se dozvoliti da se Karadžić, ojačan plodovima alternativne medicine, za pola godine pretvori u nesposobnog starca kome neće biti u stanju da se sudi"

" Iako se našoj obavještajno-sigurnosnoj agenciji treba čestitati na odlično obavljenom poslu u otkrivanju krvnika i razbijanju mreže njegovih pomagača, ličnost koja je finalizirala posao na terenu je saša Vukadinović,novi šef  BIA-e i on je naša ličnost dana"

Ima ovoga još.Mogu skenirati i slike sa slavlja na ulicama Sarajeva kada su se čule sirene i parole "Ovo je Bosna" , "Ovo je Turska"??!! "Ubij Srbina".... a sve uz ratne zastave bosne sa ljiljanima i turske zastave.
Silajdžić i Tihić su već rekli da ovo nije ništa dok se ne ukine dijelo Radovana Karadžića a to je Republika Srpska.

E pa sad vi vidite kako će ovo doprinjeti pomirenju.
A ovi što ovdje pišu ta je ovo "odlična stvar","konačno"... imaju istomišljenike u Sarajevu pa mogu doći da sa njima to proslave.Ne treba im viza.
Za kraj samo informacija iz jučerašnjih novina da je u Sarajevu u osnovne škole upisano oko 100 srpske djece. A ovaj grad je bio poslije Sarajeva i Čikaga grad sa najviše Srba.
Moram i da napomenem da je maloljetnik, koji je zapalio srpsku staricu prije par mjeseci i koja je umrla, ponovo uhapšen nakon što je nekoga opljačkao i određen mu je pritvor.Naravno, odmah nakon ubistva srpske starice je pušten na slobodu,obrazloženje je bilo "maloljetan"

dnevni avaz majku im jebem balisku da im jebem, pa zbog ovakvog olosa mi ponekad i nije zao ni za srebrenicu ni za lansiranje onolikih "raketa"
slusaj samo koje termine koriste majku im ustasku. zlocinac, koljac, kasapin jebo sam im majku olosku, Radovan Karadzic nikoga nije zaklao svojerucno kao sto je slucaj sa oricem Smile i ostalim muslimanskim sljamom iz bosne!
On nije zlocinac nije koljac nije terorista nije tvorac genocida nije poremeceni um... NISTA od toga NIJE dokazano, barem jos uvek i prema tome on nije nizasta kriv dok se ne dokaze suprotno kako ljudi to ne mogu da utuve vec jedared u glavu!

Citat
i kazu dodik vodi ratno-huskacku politiku  Smile sto je najgore sad je zapad shvatio da ova politika pritiska sasvim dobro funkcionise
to  imene brine vidis sada nece pregovarati sa nama ni za sta do sada smo i nekako bili tvrd orah od kad su se pokazali kao poslusnici odma ce krenuti da zavrcu usi, mladic, hadzic, priznanje kosova, vojvodina, raska oblast, jug srbije-presevska dolina, pitanje bugarske manjine vojvodjanski kmodel i ko zna sta jos pa cemo na kraj da se vratimo u okvire beogradksog pasaluka i sumadije a sve pod foru mi cemo u eu pa granice nisu vazne pa majku vam jebem ako nisu vazne zasto se na razbija francuska ili nemacka ili svajcarska????
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 10:18:49 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Reporteri „blica“ putevima haškog begunca
Karadžić uzeo identitet poginulog rezerviste
Autor: V. Z. C. | 24.07.2008 - 07:10

Radovan Karadžić imao je ličnu kartu na ime Dragan Dabić, izdatu u Rumi, a istražni organi sumnjaju da je najtraženiji haški optuženik uzeo identitet Dragana Dabića, koji je rođen 1954., a poginuo 1993. godine u Sarajevu.

- Još se proverava da li je Karadžić na isti način kao i Stojan Župljanin preuzeo identitet mrtvog čoveka preko nekog iz Republike Srpske. Proveravamo i da li je pravi Dragan Dabić bio rezervista koji je stradao na ratištu - kaže izvor „Blica“ blizak istrazi.
Policija je juče, istražujući kako je Karadžić dobio ličnu kartu, saslušala Dragana Dabića iz Rume.
- Policajci su došli oko 14.30. Pogledali su moju ličnu kartu, zahvalili mi se i otišli. Ništa mi drugo nisu rekli. Nemam ja nikakve veze sa svim tim što se dešava - kaže za „Blic“ pomalo uplašeno pravi Dragan Dabić, penzionisani zemljoradnik i radnik kožarske industrije iz Rume. Ovaj Dragan Dabić je samo tri godine stariji od Radovana Karadžića (63), ali fizički ne liče.
Advokat Svetozar Vujačić, branilac Karadžića, kaže za „Blic“ da zna da je njegov klijent imao ličnu kartu na ime Dragan Dabić i da je ona na veštačenju i da ne zna više ništa o tome.
- Karadžića je boravio u Beogradu tri poslednje godine i svima se predstavljao kao Dragan Dabić i tako ga ljudi i znaju. Niko nije znao njegov pravi identitet - kaže advokat Vujačić.
Haški optuženik Stojan Župljanin, bivši načelnik Centra javne bezbednosti Banjaluke koji je uhapšen je 11. juna u Pančevu, takođe je imao prava dokumenta na lažno ime Branislav Vukadin izdata u Bačkoj Palanci. Pravi Branislav Vukadin živeo je u Bačkoj Palanci i tamo je umro.
- Župljaninu je dobijanje lažne lične karte u Srbiji omogućio za sada neidentifikovani matičar iz Republike Srpske koji mu je tamo obezbedio dokumenta na osnovu kojih je dobio ličnu kartu - kaže izvor „Blica“.
Župljanin je čak i pred sudom negirao identitet, pa je rađena DNK analiza koja je potvrdila da je Stojan Župljanin. Čak je u registru otisaka prstiju u policiji bili otisci Župljanina, ali pod imenom Branislav Vukadin.

Opsadno stanje u „Ludoj kući“
Novobeogradska kafana „Luda kuća“, u koju je u proteklih godinu dana često svraćao Radovan Karadžić kao dr Dragan Dabić, u kojoj je i sam guslao ispod svog portreta - juče je u potpunosti opravdala svoj naziv. Brojne novinarske ekipe obišle su kafanu kako bi videle gde je najtraženiji haški begunac pio šljivovicu i slušao gusle.

- Bila je prava ludnica. Bili su CNN, BBC, ma iz celog sveta. Četiri sata su snimali i tražili da im pričam o svojim susretima sa Radovanom. Zbog sve te halabuke većina stalnih gostiju je otišla iz kafane - priča gazda kafane Miško Kovijanić.
Ipak, kako su se novinarske ekipe razišle, tako su svakodnevni posetioci „Lude kuće“ polako počeli da se vraćaju „na svoja mesta“
- E pa da nazdravimo našem Radovanu Karadžiću i da nam se brzo vrati u Srbiju - rekao je jedan od gostiju, a onda je Rašo Vuković, rodom iz Mojkovca, koji je zbog koškanja sa policijom na Trgu republike priveden iste večeri kad je Karadžić uhapšen, zasvirao gusle.
Međutim, guslanje je ubrzo prekinuto jer su na vratima pojavili novinari iz Italije i televizije Bosne i Hercegovine.
- Pusti neka snimaju, dozvolili smo i Hrvatima. Kako ćemo se odbraniti od žena kad nas ovoliko snimaju - rekao je Vuković.

Koristio brojeve svojih pacijenata
Fiksni broj telefona, koji je Radovan Karadžić u liku dr Dabića navodio kao kontakt za one koji žele da se leče bioenergijom, pripada porodici Vujanić sa Bežanijske kose. Naravno, šokirani su činjenicom da je „sjajan gospodin, vrhunski neuropsihijatar i bioenergetičar“ sa kojim su bili u čestom kontaktuse u stvari jedan do najtraženijih haških begunaca.
- Bolujem od šećera i znate kako je... kod endokrinologa se dugo čeka, tražite svaku pomoć i svaka je dobrodošla. Na preporuku prijatelja došla sam do dr Dabića. Dolazio je kod nas kući u stari stan i tu me je lečio bioenergijom. Naplaćivao nam je te terapije ali smo se vremenom sprijateljili i tako nas je i zamolio da naš broj telefona ostavi kao kontakt za posao. Pristali smo jer je i naš sin jedno vreme hteo da se uključi u posao sa njim ali od toga ništa na kraju nije bilo. Poslednji put smo ga videli u novembru. Tada smo se preselili. Tek nedavno su nam na novu adresu priključili stari broj telefona - priča gospođa Vujanić, koja nije htela da kaže ime i ponavljala da su svi u porodici još u šoku. T. M. S.

Karadžić bio na vidovdanskoj liturgiji u manastiru Ravanica
U lokalnoj kafani u sremačkom selu Vrdnik trojica sredovečnih gostiju, nagnutih nad dnevnim novinama, raspravljaju:

- Ma jeste, on je! Samo, tada je imao i štap – tvrdi sedi gospodin za stolom. Njegov kolega sumnjičavo odmahuje glavom, zagledajući još bolje u novinsku fotografiju. Sve i da jeste «on», u kafanu, kaže treći, nije ulazio.
- Nije ulazio, već je nastavio putem ka hotelu. Evo, i u manastiru kažu da je bio na službi! Kad ti kažem, to je bio Radovan Karadžić, glavom i bradom!
Razgovori slični ovome vodili su se juče u svim kafanama i prodavnicama Vrdnika, u koji je Radovan Karadžić, prema rečima meštana, u par navrata svraćao. Svom bratu Luki, Radovan Karadžić je rekao da je na dan hapšenja krenuo u ovaj fruškogorski kraj poznat po manastiru i banjskom lečilištu. U trenutku hapšenja, Radovan Karadžić imao je sa sobom kupaće gaće i odeću potrebnu za 12 -14 dana odmora. Išao je u hotel banje i nije unapred rezervisao sobu. Kod koga je u Vrdniku išao još se ne zna, ali se zna da je u ovoj banji već bio i to pre mesec-dva dana.
- Sad mi je žao što ga nisam tada prepoznao. Mada, iskreno, ne bih ga prijavio, ni za tih 5 miliona. Samo bih ga počastio kafom – kaže Miroslav M. vlasnik kafane u centru sela. On lično tvrdi da je Karadžića video dva puta. Poslednji put pre mesec dana.
- Sedeo sam u bašti kafića, kada mi je njegova neobična pojava privukla pažnju. Polagano je prolazio ulicom, držeći u ruci štap za ispomaganje u hodu. Međutim, nije se na njega oslanjao, već ga je nosio više ovako, poze radi. Laganim korakom je otišao put hotela, moguće da je tamo i odseo – priča Miroslav M.
Iako su u hotelu „Termal“ kategorično su odbili mogućnost da su ikada imali gosta pod imenom Dragan Dabić, pa koji još i liči na čoveka sa fotografije, prodavačica na trafici pored tvrdi suprotno.
- Prepoznajem ga. U par navrata je kupovao novine kod nas. Uzimao je uglavnom nedeljnike, nije se puno interesovao za dnevnu štampu – kaže prodavačica, sećajući se Karadžićeve neobične frizure. U Vrdnik je, kažu, dolazio sam. Sam je, tvrde meštani, prisustvovao i liturgiji uoči Vidovdana u vrdničkom manastiru. I radnici koji već mesecima unazad vrše radove oko manastira, kažu da se dugo po selu pričali o dolasku Karadžića.
- Pominjalo se da su ti, koji su ga čuvali u Beogradu, planirali da da ga prebace za Vrdnik. Šta li je sada tu bilo, to niko ne zna – kažu majstori, sležući ramenima. Ana Lalić

Zaštita pod okriljem manastira?
Vojvodinom se dugo širio glas da je drugi haški optuženik, Ratko Mladić, bio čest gost fruškogorskih manastira. Pre dve godine Mladić je, navodno, takođe izvesno vreme boravio u manastiru „Ravanica“. Izvori Blica ne isključuju mogućnost da su se upravo ovde Karadžić i Mladić u par navrata susretali.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Citat
On nije zlocinac nije koljac nije terorista nije tvorac genocida nije poremeceni um... NISTA od toga NIJE dokazano, barem jos uvek i prema tome on nije nizasta kriv dok se ne dokaze suprotno kako ljudi to ne mogu da utuve vec jedared u glavu!

Zaista ne znam zasto se svadjas sa novinama...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Ko je žena koju je haški begunac predstavljao kao ljubav svog života
Mila Cicak misteriozna Radovanova pratilja
Autor: Ž. Jevtić, T. Marković-Subota | 24.07.2008 - 07:10

Mileva Cicak je misteriozna pratilja doktora Dragana Davida Dabića - pre tri dana uhapšenog haškog begunca Radovana Karadžića. Mileva Cicak ili Mila Damjanov, kako se takođe predstavlja, Beograđanka je, ima 53 godine, živi sa sinom iz razvedenog braka u Zemunu, ima psa, nezaposlena je.

„Blic“ je u svojoj istrazi otkrivanja identiteta pratilje najtraženijeg haškog begunca pronašao njene poznanike, saradnike sa posla, razgovarali smo sa komšijama. Svi oni veruju u jedno - Mila, koja je izmamljivala osmeh čudnom doktoru Draganu Davidu Dabiću, nije znala da je on Radovan Karadžić.
Ko je zapravo Mileva - Mila, žena koju je Radovan Karadžić u ulozi doktora Dabića vodio svugde sa sobom i predstavljao kao ljubav svog života?
Prve tragove nalazimo u Domu zdravlja „Stari grad“ u Siminoj ulici. Tamo je bila zaposlena u rendgen službi. Iako neki „Blicovi“ sagovornici navode da im je govorila da je radila kao medicinska sestra, njene bivše kolege iz Doma zdravlja kažu da je bila „službenica, radila sa knjižicama na šalteru“.
- Otišla je kada je počelo bombardovanje ‘99. Svi smo bili zapanjeni kada je dala otkaz. Nešto, kao da se bila razbolela. Ma, znate da smo svi u to vreme bili van sebe, ljudi su psihički pucali. U to vreme već je bila razvedena. Posle je radila preko omladinske, a dolazila je povremeno i u Dom zdravlja kod prijateljice - priča jedna od sestara koja se seća koleginice Mileve Cicak.
Kada je juče u novinama ugledala Milevin lik pored Karadžićevog, kaže da je prvo pomislila: „Ova žena se nikad ne menja, uvek izgleda mladoliko“. Na poslu Mileva - Mila se „nije nešto isticala, bila je ljubazna sa pacijentima koji su dolazili“.
Poznanstvo Mile i doktora Dabića, zapravo Karadžića, traje najviše godinu, godinu i po. Niko ne može sa sigurnošću da proceni kada su se tačno upoznali.
Saradnici lista „Zdrav život“ za koje je pisao mistik Dragan David Dabić i sa kojima je putovao po Srbiji gostujući na raznim tribinama, rekli su novinarima da su često imali prilike da vide razmene nežnosti između doktora i Mile. Držali bi se za ruke, a on je često nju predstavljao kao ljubav njegovog života. Često se dešavalo da nije hteo da uđe u kola ukoliko za nju nije bilo mesta. Vozač bi često dolazio po njih zajedno kod hotela „Jugoslavija“.

- Tokom 2006. zabavljala se sa jednim motociklistom poznatim u Beogradu po tome što je vozio takozvani motoguci. Taj visoki, sedi bajker u kožnoj jakni dolazio je svaki dan po nju na posao. Ona se vozila sa njim na motoru - priča mladić, jedan od bivših kolega Karadžićeve pratilje. Naš sagovornik kaže, opisujući Milu, da je „živela onako slobodnije i da je druželjubiva“.
- Da, baš voli da se druži. Stalno je negde putovala, čak i po inostranstvu. Ali imala je ta neka malo čudnija interesovanja. Nju je baš mogao da privuče neko ko je igrao ulogu alternativnog doktora. Taj alternativni stil života, baš to kako je Karadžić glumio - dodaje „Blicov“ sagovornik.
Pojedini prijatelji navode da je Mila relativno obična žena, ali koju su oduvek privlačile neobične pojave. Oblači se „ništa ekstravagantno, farmerke i bluza“. Svako bi joj dao manje od 53 godine. Kažu: „Voli da uživa, da ode na reku, dobra klopa“. Oni dobronamerni kažu da nije imala sreće sa poslovima i da ih je često menjala. Prodavala je čak i rukotvorine koje je pravila jedna njena prijateljica.
Stan u centru, u kojem je ranije živela, prodala je pre tri, četiri godine i preselila se u Zemun.

Zovemo je isprva na kućni broj. Niko ne odgovara. Potom na mobilni. Gotovo ceo dan isključen, a onda se javlja ženski glas.
- Ja sam Milina prijateljica. Ustupila mi je telefon. Činim humano delo što joj ovako pomažem, i vi biste pomogli prijateljici. Mila ne želi publicitet, otišla je iz grada - kaže glas sa druge strane žice.
Vrata stana Mile Cicak juče su bila zaključana. Niko nije odgovarao na zvono. Jedino se čuo lavež njenog psa Lakija. Roletne na prozoru do ulice su spuštene do kraja.
- Mislim da je ona u svom stanu. Ali neće vam otvoriti. Posavetovaću je da izađe pred vas samo ako to može da unovči - kroz osmeh i šalu kaže komšinica Mileve Cicak iz Ulice kapetana Radiča Petrovića u Zemunu. Dodaje komšinica Kosa: „Ona je jako lepa žena“.
- Mogu da kažem da Radovan ima ukusa kada je izabrao nju. Kulturna, fina... Njega nisam ovde viđala, ali mi je poznat, mada to da im je poznat danas svi kažu.
Kosa priča da se Mila najverovatnije okrenula alternativnoj medicini posle rada u Domu zdravlja.
- Patila je od glavobolje. Pre neki dan mi se žalila na migrenu. Živi povučeno i skromno, sa ostalim komšijama nije u nekoj prisnoj komunikaciji. To prezime joj je muževljevo - ističe.
Stari komšija iz stana preko puta Milinog video ju je juče ujutro. Samo mu se javila na vratima. „Ne znam ni da li je ulazila ili izlazila iz zgrade. Ne znam gde je sada“.
- Je l’ to ta slika iz novina - pitaju komšije kada smo im pokazali sliku na kojima su Mila i Radovan Karadžić. „Ko bi rekao da je to on. Nikada ne bih pomislio.“
Oko 14 sati ispred Miline zgrade pojavile su se dve žene, plavuša i crnka sa kačketom. Nekoliko minuta stajale ispred zgrade u kojoj živi Mileva Cicak. Gledaju u njen prozor. Čim im je prišao novinar „Blica“, otišle su uz odsečan odgovor da ne žive u tom kraju.
Još jedan pokušaj. Posle nekoliko sati čekanja, ponovo zvonimo na vrata komšinice Kose.
- Uzalud čekate. Zvala sam je, ali se ne javlja na telefon. Morate da shvatite da je njoj ženi teško. Bez novca je, isteklo joj je i to što je primala sa biroa i sigurna sam da ona nije znala da je to Radovan. Nikada mi nije pričala o nekom muškarcu. I ako je bila sa njim, to je nešto odskora - kaže Kosa.
Poslednji posao pre Radovana Karadžića na kojem pronalazimo da je radila Mileva Cicak, bio je pri Stalnoj konferenciji gradova i opština. Bila je asistent na projektima.

Brat Luka: Mila je išla u njegovu školu za bioenergiju
- O Mili Cicak smo juče dosta pričali. Radovan mi je rekao da je ona samo bila polaznica u njegovoj školi za bioenergiju. Sve ovo da je ona bila njegova ljubav je neko zlonamerno podmetanje. Znam da on tako nešto ne bi radio jer je pošten čovek i vezan je za porodicu. Radio je za časopis „Zdrav život“, putovao je van Beograda i držao predavanja. Mnogi ljudi su imali simpatije za njega jer ih je savetovao i pomagao im - kaže za „Blic“ Luka Karadžić koji je juče pričao sa bratom Radovanom u pritvoru Specijalnog suda.
Na pitanje šta kaže za život koji je njegov brat vodio u Beogradu pod imenom Dragan Dabić, kaže:
- Hm... To je dobro pitanje. Mislim da je pokazao da je jedan vitalan čovek koji je i pored svega što ga je zadesilo uspeo da vodi normalan život. Za porodicu nije iznenađenje što se bavio bionergijom. Znali smo da je on pun te bionergije. To je pokazivao još od studentskih dana, ali se nikada time nije bavio. Vidim sada da je za to koristio i svoje znanje iz psihijatrije - kaže brat haškog optuženika.

Vozio bicikl
Doktor Dragan Dabić, odnosno Radovan Karadžić, vozio je bicikl po Beogradu. Kako za „Blic“ opisuju sagovornici koji su ga prepoznali sa fotografije, pričaju da je po preparate za alternativnu medicinu često dolazio na biciklu.

Milin sin bez komentara
Oko 19 časova ispred zgrade u Kapetana Radića pojavio se sin Mileve Cicak. Parkirao je crveni „ stojadin“ i uputio se prema ulazu. On je odbio da odgovora na novinarska pitanja.
- Neću ništa da kaže - rekao je mirnim glasom i ušao u zgradu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Земунац,
зар је тако тешко помињати злочине над твојим народом који су и започели све што се дешавало? Зар је тако тешко бити чист са тиме?
Ако си "поражен у рату" то не значи да треба да будеш поражен и у својој глави. То не значи да ћеш злочине над Србима да прећуткујеш и приписујеш поразу а злочине над другима да стављаш у први план... Никада ми неће бити јасна та појава код великог броја Срба...

Ја на пример никада нисам негирао злочине које су починили Срби, али сам увек говорио о злочинима над Србима...

Кукавичлук
је ћутати над мукама свог народа и правдати их поразима...

А ви делије што се ложите да ће на власт доћи "прави" људи - одрастите бре више! "Правих" људи нема на политичкој сцени јер оваква политичка сцена се гади сваком моралном и поштеном човеку!!!
Па зар су нам елита Тадић, Николић, Вучић, Коштуница??? Размислите да ли је то елита. Размислите само колико бољих, паметнијих и поштенијих људи познајете...

Као што сам већ рекао, немам проблем са хапшењем Караџића већ са упорним ћутањем говеда на власти на најцрње могуће провокације Хрвата, муслимана, и целог јебеног западног света...
Само Србин није невин док се не докаже, само је Србин чинио злочине, само су српске државе злочиначке??? А говеда која нам представљају државу никако да кажу: Тишина бре марво у крви сте до рамена а нама сте нашли нешто да причате...

Ено имали смо прилично благ испад Јеремића у Загребу и човек је одмах добио по носу а сад ћути ко заливен... Чуди ме и да је остао министар после онаквог (благог) излива српства...
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 10:25:58 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Karadžić se krio i na Hilandaru?
Cetvrtak, 24. jul 2008. 08:22    

Rekonstruišući kretanje Radovana Karadžića, Akcioni tim za saradnju sa Haškim tribunalom došao je do informacija koje upućuju na to da se jedan od najtraženijih haških begunaca, pre nego što je preuzeo identitet Dragana Dabića, krio po srpskim manastirima gde je i naučio šta je "molitveno tihovanje", saznaje "Politika".

Pretpostavlja se, mada još sigurnih dokaza nema, da je Karadžić boravio čak i na Hilandaru, a kao moguće opcije navode se i manastiri Ravanica i Gornjak.

Spoznavši ovu veštinu uspostavljanja unutrašnje duhovne ravnoteže, Karadžić poprima svojevrsni fizički, psihički, ali i papirološki identitet. Prema istim pouzdanim informacijama, ime Dragana Dabića, pre više od tri godine, Karadžić je preuzeo od vojnika Republike Srpske koji je poginuo od hica iz snajpera, krajem rata u BiH. Lična karta na ovo ime, izdata mu je u Rumi.

Sinu Radovana Karadžića, Aleksandru je prošle godine zbog posedovanja falsifikovane lične karte izrečena mera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od godinu dana i novčana kazna od 30.000 dinara. Tada je utvrđeno da Aleksandar Karadžić nije državljanin Srbije, a da poseduje srpsku ličnu kartu koja je izdata 1999. godine, a koja nije evidentirana u jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a. Mlađem Karadžiću su tada oduzete i saobraćajna i vozačka dozvola koje su izdate na osnovu sporne lične karte.

Da falsifikovanje ličnih karata, kao uostalom i pasoša, saobraćajnih i vozačkih dozvola, svedočanstava, osiguravajućih polisa i zelenih kartona nije nikakva nauka svedoči činjenica da se lažna dokumenta koriste i izrađuju u razne svrhe i da ih je moguće kupiti za svega nekoliko stotina evra. Zahvaljujući falsifikovanim dokumentima, recimo, prevaranti kupuju i prodaju automobile, stanove, podižu kredite, osnivaju fantomske firme, a razni kriminalci se sakrivaju i beže iz zemlje.

U policiji kažu da se lična karta falsifikuje na dva načina. Prvi način je da falsifikator uzme blanko obrazac lične karte, u njega unese tuđe podatke i nalepi svoju fotografiju. Tada kontrolni broj ne odgovara broju u ličnoj karti pravog vlasnika. Druga varijanta je da falsifikator sa ukradene ili izgubljene lične karte skine fotografiju i nalepi svoju, a pečat falsifikuje. Takav falsifikat je puno teže otkriti, jer i kontrolni broj odgovara, objašnjava sagovornik "Politike" iz policije.

Ilegalne radionice za izradu lažnih dokumenata uglavnom su u iznajmljenim stanovima, u kojima je smeštena sva potrebna oprema. Osobe koje se bave ovim "poslom" uglavnom su bivši radnici štamparija, koji su dobro upoznati sa materijalima i procesom izrade dokumenata. Oni su organizovani i imaju dobre veze sa takozvanim distributerima njihove robe, koji im nalaze odgovarajuće kupce.

Ove ilegalne štamparije opremljene su računarima, skenerima, štampačima, fotokopir-aparatima, klišeima za pravljenje holograma. Tu se skladište i blanko obrasci dokumenata. Osim domaćih dokumenata, u nekim od ilegalnih radionica bilo je moguće nabaviti i stranu putnu ispravu, kaže sagovornik beogradskog lista.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Transformacija haškog begunca
Željan pažnje i aplauza
Autor: M. Vukelić, T. Nježić i M. Maleš | Foto: Reuters | 24.07.2008 - 08:55

Neverovatna transformacija Radovana Karadžića iz ratnog vođe bosanskih Srba u svojevrsnog hinduskog gurua rezultat je njegove potrebe za slavom, glumačkog dara, ali i psihijatrijskog obrazovanja, slažu se psiholozi i glumci koje smo zamolili za komentar promene njegovog lika koji je šokirao svetsku javnost. Oni misle da je Karadžić, u stvari, ostao ono što je bio - u novom ruhu.

Karadžića je javnost tokom devedesetih zapamtila kao ratobornog nacionalističkog političara pesnički razbarušene kose i teatralnog nastupa, ali posle otkrivanja njegovog lažnog identiteta pod imenom Dragana Dabića, pojavio se kao elegantni mistik, čovek koji na prvi pogled ne odgovara svom ranijem karakteru.
U ulozi psihijatra i doktora alternativne medicine Dragana Davida Dabića, Radovan Karadžić nije suštinski promenio svoj identitet nego samo ime, prezime i fizički izgled, ocenjuju psiholozi. Nije se promenila ni njegova snažna želja za moći i slavom. On je pronašao način da tu svoju potrebu za slavom realizuje, učestvujući na tribinama i u javnim izlaganjima, bez obzira na to što je time doveo u pitanje sopstveni opstanak.
- U pitanju je samo maska jer je ostao vrlo autentičan. Gluma bi bila da se bavio baštovanstvom ili inženjerstvom, ali on se bavio psihijatrijom, čime se dugo bavio pre nego što je postao predsednik RS - kaže za „Blic“ psiholog Tamara Štajner-Popović. On je, kako ističe, inteligentno smislio da se sakrije u gomili, višemilionskom gradu, suprotno uvreženom očekivanju da se begunac krije u rupi ili pećini. Pored toga, nekadašnji politički lider RS je pokazao da i dalje ima snažnu potrebu za javnim nastupima i pažnjom gomile, a „pojavljivanje pred publikom znači da on i dalje želi da se oseća moćnim i jakim od mase“.
- Ta ogromna želja za javnim nastupima u situaciji u kojoj ona ugrožava njegov opstanak je, u najmanju ruku, surealna. A to je ono što ga je odlikovalo i dok je bio predsednik RS - ističe Štajner-Popović. Radovan Karadžić je, prema njenim rečima, živeo svoju ličnost gradeći neki nov život.
Psiholog Leposava Kron, direktorka Instituta za kriminologiju, slaže se da je Radovan Karadžić samo promenio izgled, ali ne i psihološki identitet.
- Ostao je ono što jeste. Nije postao homo duplex ili multiple personality (dvostruka ili višestruka ličnost). Ono što je moja pretpostavka jeste da je čovek koji je toliko ekstremni ekstrovert, kome su toliko potrebni drugi ljudi i aplauzi, može sam doneti odluku da mu je javni život nešto što je neophodno - kaže Kronova koja smatra da je Karadžić zaista uživao u toj ulozi, jer bi za njega bila neka vrsta psihološkog samoubistva ukoliko nema publiku niti aplauza.
Glumac Branislav Lečić kaže za „Blic“ da je Radovan Karadžić svojim novim identitetom zapravo samo pristao na novu ulogu.
- Pošto mu je ambicija bila da se sakrije, to je uradio na dva nivoa: vizuelno, sa kosom, bradom i perčinom, smršao je i ogrnuo se rizom i automatski postao deo miljea koji usvajamo odmah, kao deo neke sekte i takvog pravca mišljenja. Druga je transformacija unutrašnja: pronašao je segment kojim se i ranije bavio, a to je sada samo produbio - kaže Lečić, zaključujući da je ovde svakako reč o veoma upečatljivoj ulozi.
I Slobodan Ćustić ocenjuje da je tu reč o glumačkom talentu, iako smatra da bi trebalo imati u vidu bitan detalj.
- Mislim da to kada čovek spasava svoj život ipak nije uloga nego slamka spasa, naročito u kontekstu svega što se njemu poslednjih godina događalo. Radovan Karadžić je ipak psihijatar, tako da mora da zna da manipuliše prosečnim ljudima - kaže Ćustić.
Nebojša Ljubišić, glumac poznat po tumačenju pisca Bore Stankovića, kada je i sam prošao kroz delimičnu promenu ličnog opisa, kaže za „Blic“ da je impresioniran glumačkom sposobnošću Radovana Karadžića.
- Karadžić je nedvosmisleno vrlo inteligentan čovek. Inače, ta fizička transformacija i nije toliko veliki izazov koliko je velika promena u ostalim segmentima ličnosti, od govora do držanja. To je posebno zanimljivo zbog toga što se on školovao i živeo u Sarajevu, a da je to danas praktično neprimetno - kaže Ljubišić.
Reditelj Gorčin Stojanović podseća na to da je Karadžić ipak neuropsihijatar, pa je njegova fizička i, što je još važnije, svaka druga transformacija prilično logična.
- On je stručniji i od reditelja pa čak i od glumca da usvoji novi sistem gestikulacije i ponašanja, jer je toga svestan i ume to da uradi - kaže Stojanović i dodaje:
- Sarajevski književnik i nekadašnji Karadžićev prijatelj Marko Vešović govorio je i ranije da je Karadžić tip čoveka koji duboko počinje da veruje čak i u očigledne laži koje izgovara. Drugim rečima, kada je neko sugestivan, po svoj prilici je i autosugestivan. Sve to nama sada deluje spektakularno i liči na američke filmove, ali ne verujem da bi to mogao da uradi ni glumac, jer zadržava distancu kada preuzima lik, a ovo je zbilja potpuna transformacija.
Naš čuveni pozorišni i filmski masker Nijaz Memiš nije, međutim, fasciniran izmenjenim likom haškog begunca.
- Tu nema nikakvih promena. Ne mislim da neki majstor maske tu ima udela - kaže on. Na našu opasku da je ipak reč o uspešnoj transformaciji, Memiš dodaje „sa tačke gledišta maskera i ne baš posebno uspešna“.

Profesor Bogoslovije Goran Radenković: Karadžić skrnavi pravoslavne ideale
Pojava Radovana Karadžića u liku hinduističkog gurua, kome nije stran molitveni put do savršenog božanskog mira koji isključuje sve ovozemaljske potrebe i prepušta se molitvenom tihovanju, u potpunoj je suprotnosti s njegovom političkom prošlošću, ocenio je prof. Goran Radenković.
„On svakako nije molitveni tihovatelj, jer ovaj stepen duhovnosti zahteva visoke duhovne i moralne kvalitete“, rekao je Tanjugu ovaj profesor Bogoslovije „Sveti Sava“.
Prema njegovim rečima, to bi se moglo podvesti pod skrnavljenje vekovnih svetih ideala koje nije lako dostići i kome u pravoslavlju teže monasi koji se posebno duhovno i telesno pripremaju za ovaj put približavanja i ulaženja u spokojstvo izvan materijalnog sveta.
O tihovanju se može govoriti, ali spoznaja tog iskustva bliska je samo tihovateljima, među kojima su monasi manastira Ravanice, Gornjaka, Hilandara, koji jedino imaju pravo da pouče i upute vernike na put smirenja. Karadžić, koji je javno preuzeo ulogu savetnika i iscelitelja pod imenom duhovnog istraživača Davida Dabića, nije štedeo savete, a ni svoje poznavanje suštine i značenja istočnjačke meditacije koja odgovara hrišćanskom isihastičkom molitvenom tihovanju, kao načinu za uspostavljanje unutrašnje duhovne ravnoteže.

Ošišan i obrijan, ne žali se ni na šta
Karadžić čita Bibliju u ćeliji
Autor: T. N. Đaković | 24.07.2008 - 08:37

- Skrivanje mi nije teško palo, osim razdvojenosti od porodice. Išao sam na tribine i stajao pred kamerama jer sam bio ubeđen da me nikada neće otkriti. Isključujem mogućnost dojave jer niko s kim sam kontaktirao nije znao da sam Radovan Karadžić - rekao je juče haški optuženik svom advokatu Svetozaru Vujačiću.

Jedan od najtraženijih svetskih begunaca ošišan je juče i obrijan na svoj zahtev, oseća se odlično, ne žali se ni na šta i u ćeliji čita Bibliju. Ipak, odbija da jede, pije samo kiselu vodu koju mu donose čuvari iz kantine, a i dalje tvrdi da je uhapšen u petak. Karadžić je, inače, od ponedeljka smešten u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda u Beogradu, gde će, prema saznanju „Blica“, ostati sve do njegovog izručenja Haškom tribunalu u utorak ili sredu. Pred Sudom u Hagu, Karadžić će se, kako se poverio svom advokatu, braniti sam.
Radio u dve velike bolnice
Karadžić je advokatu rekao da je radio u psihijatrijskim odeljenjima dve velike beogradske bolnice, da je dvosoban stan iznajmio od zemljaka koji žive u Londonu i da ga je plaćao 350 evra mesečno.

Bivši lider bosanskih Srba sam je u sobi, koja je, po tvrdnji njegovog advokata koji je s njim juče proveo tri sata, pristojna, ima kupatilo. U ćeliji čita Bibliju koju je tražio od advokata i brata Luke, piše jer je po zahtevu dobio od zatvorskih čuvara pribor i papir. Osim Biblije, tražio je da mu donesu odela, košulje i preostalu odeću i obuću. Ispred njegove sobe je pet, šest čuvara, ali i pripadnika Žandarmerije, koji jedni druge kontrolišu. Čuvari su prema njemu izuzetno korektni, ali im je dozvoljena samo oficijelna komunikacija, koja počinje i završava se sa: „Izvolite, da li vam nešto treba“ i slično. Jedino što od njih traži je kisela voda koju donose iz kantine.
- Odbija da jede, ali nije rekao zbog čega to čini, niti da je reč o štrajku glađu - priča za „Blic“ Svetozar Vujačić, Karadžićev advokat.
On dodaje da je Karadžić juče obrijan i podšišan i da izgleda kao pre, s tim što je stariji trinaest godina i neznatno je oslabio. Njegov lik, sada je, kaže, potpuno prepoznatljiv.
Vujačić kaže da mu je Karadžić rekao da je pri hapšenju imao dva mobilna telefona, laptop, 600 evra, ikonice, kupaće gaćice i ostalu odeću neophodnu za 12 do 14 dana odmora koje je, kako je rekao, planirao da provede u hotelu Vrdnik banje, gde sobu nije unapred rezervisao. Sve osim mobilnih telefona mu je vraćeno.
Karadžić je, takođe, rekao Vujačiću da je Mila, misteriozna crnka koja ga je pratila pri gostovanju na tribinama gde je držao predavanja o alternativnim metodama lečenja, njegova poslovna saradnica koja je radila na prodaji ili izradi visuljaka.
- Te priče njegovih saradnika iz redakcije „Zdravog života“, koji kažu da ju je Karadžić predstavljao kao svoju životnu saputnicu, prokomentarisao je kao gluposti i podmetačinu „Udbe“, kako bi izgubio podršku porodice. On kaže da je oduvek bio patrijarhalnih načela i da jedva čeka da vidi ženu i decu - tvrdi Vujačić.
Karadžić se još jednom poverio Vujačiću, o čemu je „Blic“ i juče pisao, da je planirao da se preda januara 2009. godine, jer bi tada za njega bili nadležni sudovi u Srbiji. Sada planira da mu u odbrani pred Tribunalom pomaže četvoročlani ili petočlani savetodavni tim u kojem će pored ostalih biti Vujačić i Kosta Čavoški, predsednik Odbora za istinu o Radovanu Karadžiću.
Karadžić je i juče pred svojim advokatom insistirao da je uhapšen u petak. Tvrdi da mu je s leđa navučen šešir na oči, tako da nije ni video ko su ljudi koji su ga uhapsili, kao ni da li su bili u civilu ili uniformi.
„Uhapsili su me dok sam stajao u autobusu broj 73 između Novog Beograda i Batajnice. Hteo sam tamo da hvatam autobus za Vrdnik i provedem nekoliko dana odmora. U torbi sam imao kapu za kupanje, kupaće gaćice, laptop...“, rekao je Karadžić. Ne zna kojim putem je odvezen i u koju zgradu je smešten po hapšenju.
„Oči su mi oslobođene tek kada su me smestili u sobu dva sa tri, u kojoj su bili krevet i astal. Ne mogu da zaključim da li je to soba u nekom stanu ili je u pitanju nešto drugo. Nisu me maltretirali, niti insistirali na bilo koji način da sarađujem. Uljudno su tražili da razgovaram s njima, nudili mi hranu, ali ja sam to odbijao. Nisu radili ni DNK analizu jer sam lično potvrdio svoj identitet“, rekao je Karadžić Vujačiću.
Kaže da mu Karadžić ništa nije pričao o načinu na koji se skrivao godinama unazad, već da su govorili o porodici, načinu odbrane i onome što ga očekuje.

« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 10:27:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Buha: Karadžić imao dva dogovora sa Holbrukom

BEOGRAD - Bivši ministar spoljnih poslova Republike Srpske i bliski saradnik Radovana Karaddžića je izjavio da postoje dva dogovora sa SAD da se Karadžić povuče iz politike,a da će za uzvrat biti oslobođen haške optužnice.

"Prisustvovao sam tom dogovoru sa Ričardom Holbrukom. Dogovor je postignut juna 1996. godine. Lično mi je to Holbruk potvrdio mašući papirom na kome je bio tekst Radovanove odluke sa potpisom. Potvrdio mi je i to da posle tog papira SDS može da ide na izbore u Republici Srskoj i da je za Radovana Hag prošlost", izjavio je Buha "Večernjim novostima".

Prema Buhi postoji i drugi dogovor sa SAD da Karadžića neće proganjati Haški tribunal.

"Drugi sporazum je postignut skoro godinu dana kasnije u Banjaluci. Zapravo Madlen Olbrajt je tadašnjoj preedsednici RS Biljani Plavšić potvrdila da Karadžić neće biti hapšen pod uslovom da "nestane", ne samo iz javnog života nego i iz Republiek Srpske.On se toga dogovora pridržavao", kaže Buha koji je, kako priznaje, bio iznanađen hapšenjem Karadžića.

Bivši ministar spoljnih poslova RS Buha ne može da objasni zašto je Karadzić uhapsen baš sada.

"Zar se nije moglo pozvati na reciprotitet u smislu: ako vi oslobađate Nasera Orića i Ramuša Haradinaja, kako mislite da mi i dalje šaljemo ljude(u Hag)". Trebalo je, kaže Buha, razmisliti i korak napred.

"Pa svako živ zna da Haški tribunal zaključuje listu suđenja krajem ove godine. Ali proevropski, uglavnom antisrpski orijentisani političari, raznih fela, jedva su čekali da ga uhapse", izjavio je Buha.

Izvor: RTV
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.