Вучић у Парламенту за говорницом драматично саопштава да је улица Делиградска блокирана и читав крај око ње, и да вероватно хапсе Младића!!!
........Зашто не напусте Парламент,ако је то тачно, Ево....
********************************* Ово су коментари на једном другом форуму: 1) ... Pa zatvorili su Deligradsku ulicu i upadaju u stanove redom. Niko na skupstini neće da objavi šta se desava. Jocic sedi di Koštunice i cuti. Pitanje da li će biti dovoljno glasova da se konstituise vlada. Ceda Igla neće da glasa, Vojvodjanski Madjari takođe. Videce se, imaju vremena još 2,5 sata.
2) Da ulica je zatvorena, nadajmo se da djeneral nije tamo, a i da jeste verujem da ga zivog neće uhvatit
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 21:29:52 od Drenjina »
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
Iskreno bi voleo da nije tako ali videcemo jos.....
***************** Изгледа да "шкрипи" око избора Владе...??? Можда се зато Циркус преноси на ту улицу, а ко зна, надам се,искрено, да је Циркуска представа!!!
Akcija za hvatanje Mladića 15. maj 2007. | 21:13 | Izvor: Beta Beograd -- Rasim Ljajić je potvrdio večeras da je u Beogradu izvršena akcija u potrazi za Ratkom Mladićem.
On je, međutim, naveo da je pretraga hotela u Deligradskoj ulici uobičajena akcija potrage za Mladićem. Šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom je novinarima u parlamentu, gde traje rasprava o ekspozeu mandatara za sastav vlade, rekao da je na osnovu informacije koja je dobijena izvršena pretraga hotela Deligrad i nekih drugih ustanova u blizini tog hotela.
Nakon završetka akcije biće izdato zvanično saopštenje, rekao je Ljajić.
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic