Tako se igraju zmurke vec deset godina u Bosni... i svima lepo... i drzavi koja govori: "Eto, mi se stvarno trudimo... ali..." i UN snagama koje kao nesto rade na miru... Ljudi su taaaako naivni...
Garant ce sledeca Ljajiceva izjava biti: "Mi smo pokusali, ali nista nismo nasli.... Sorry, but jebiga"... i svi happy... i Oli Ren jer Srbija hrli ka Evropi, i Haski tribunal jer se njihovi zahtevi kao ispunjavaju, i vlada koja je dokazala da je spremna na saradnju...i vadikali koji su ponovo na tudjoj muci i nesreci kupili politicke poene... i LDP-ovce jer ce da kake kako je Srbija fasisticka zemlja u kojoj se nalaze ratni zlocinci...i SPS-ovci koji ce da arlaucu kao u njihovo vreme nije bilo takvih stvari... i taaaako...
Brushalter nocas steze kao malter upija mi grudi odmah cu ga sada skinuti brushalter ne ide mi uz karakter sakriva mi grudi lepe, cvrste ne znam sta ce mi
Brushalter nocas steze kao malter upija mi grudi odmah cu ga sada skinuti brushalter ne ide mi uz karakter sakriva mi grudi lepe, cvrste ne znam sta ce mi