Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:31:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Haos  (Pročitano 3474 puta)
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens cx40
nadji treceg  Smile
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
mislim da si previse osetljiva i vezujes se za ljude. cisto sumnjam da postoji recept jer smo razliciti, ali mogla bi da probas da se dobro preispitas, moguce je da je u tebi samoj problem, a ljubomora samo neko ispoljavanje problema. budi iskrena sa sobom, ili odvoji puno vremena da se haos sam rasporedi.
ili
Citat
nadji treceg
  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Cini mi se da u osnovi ljubomore stoji nepoverenje kao posledica nezadovoljstva sopstvenim izborom. Nema to toliko veze sa osetljivoscu i vezivanjem, koliko sa egoizmom i sujetom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
ma ne slusajte vi mene, sami valjda znate sta je najbolje
mislis da se sujetni kriju iza lazne osetljivosti? covek sam to mora sebi da prizna i onda bi trebalo da ide lakse
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne mora da bude u pitanju nezadovoljstvo izbora... Neki ljudi su ljubomorni jer su nesigurni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
A, zato sto su nesigurni sumnjaju u svoj izbor. Sve u svemu, ljubomora je cista patologija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Naravno... ali kao sto rekoh... mozda ne sumnjaju u svoj izbor vec su nesigurni da su dovoljno dobri za svog partnera i plase se da ce partner da "potrazi srecu" ili to sto mu nedostaje na drugom mestu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da pogodim... razlog je bolesna ljubomora.. Smile

ne.

da i da. iako sam i sujetna.

Citat
Citirani autor: pakiman 10. Jul 2007, 16:24:00
@srdelica
Da budem iskren nisam siguran sta da ti kazem.... Nisam okruzen ljudima koji pate od preterane ljubomore...
Mozda bi bilo najpametnije da otvoreno porazgovaras s njim o tome....

jesam, ali nigde nismo stigli. rekao mi je da ju voli - kao i nekog prijatelja i da to prihvatim ili da odem. posteno. da je ona svom buducem muzu rekla da se onda trebala udati za njega (mog momka) i da bi joj sada bilo super  i da on nije bio ljubomoran na to pa da ni ja ne bi trebala da budem ljubomorna. onda mi vise nista nije bilo jasno.
bila sam nesigurna i pitala sam ga i da li ga je ona vise palila ( zato sto ju je spominjao na pocetku na nacin -"nju je palilo kada sam bio bolestan") i jeste, ali samo zbog godina - bila je prva s kojom je spavao...
ma ne znam,mozda zaista celu situaciju sa svojim bivsim vidim kroz njihov odnos. bivsi mi je pricao kako je svoju novu devojku par puta nazvao mojim imenom, a ja sam se setila kako je njemu izletelo njeno ime mesto moga (bili su na kavi dan ili pre pa i nije tako cudno). onda mi je objasnjavao kako ga jedino ona tako moze da naljutiti, da mu je kao sestra. posle mi je objasnjavao da se krivo izrazio da ga ne moze vise toliko da naljutiti odavno....

mislim da nisam dovoljno sigurna u sebe.

Citat
Citirani autor: machakz 10. Jul 2007, 17:37:56
tratincice, brzo na brckanje, da te nisam videla ovdi Smile Smile

srdelice, secam se tvoje price od pre...
cini mi se da ti je izmedju ostalog, nejasno i to zasto tvoj sadasnji momak nije ljubomoran na bivseg
kao sto ti projektujes svoje nerasciscene odnose sa svojim bivsim na njegovu bivsu... Smile
posto se tu nista znacajnije nije promenilo, mozda je najbolje da batalis obojicu Smile

probala sam i to, ali mu se uvek "vratim".
jasno mi je zasto nije ljubomoran - puno je razumniji covek od mene.
projektujem - to je istina, ali ne verujem da je i taj odnos rasciscen. na primer, pricu kako je ona njega osamarila sam cula 2 puta, a nije nesto zanimljiva.

ma ono sto mene muci je da li ja mislim na bivseg s njim da se zastitim na neki nacin? ne znam.
znam da postoje neke stvari iz bivse veze koje nikada necu da prebolim. kao razlog zasto je on toliko pricao o bivsoj devojci na pocetku mi je naveo da je mozda obrambeni mehanizam. jedini problem meni s njim je sto imam osecaj da mu nisam "posebna", bar ne na nacin na koji sam bivsem momku. zna da mislim to i rekao mi je da sam ja to htela odmah, a da to ne dolazi odmah. rekao mi je da sada ne postoje situacije koje su postojale (nisam sve napisala) izmedju njega i bivse (udala se pa to menja stvar), ali da ce me sigurno da muci zasto mu nisam bila posebna tih godinu dana.
nesto kao da je njemu bivsa ono sto sam ja svom  bivsem momku. kada je prvi put prekidao sa mnom, bio je malo pripit i pricao mi je kako im je izjavljivao ljubav ( toj bivsoj i jos jednoj devojci - koje je voleo najvise) i kako to nije najbolje proslo. mucilo ga je zasto se to desava. jednom mi je rako da ne moze vise voleti i biti zaljubljen tako. krivo sam shvatila, misleo je na to da se vise ne moze tako jednostavno opustiti i da mu treba vise vremena.
zapravo, zbog cele situacije, nisam ni zelela da mu budem posebna pa to zapravo nije ni problem.
vise ni ne znam sto je problem.

Citat
Citirani autor: tratincica 11. Jul 2007, 02:50:38
Cini mi se da u osnovi ljubomore stoji nepoverenje kao posledica nezadovoljstva sopstvenim izborom. Nema to toliko veze sa osetljivoscu i vezivanjem, koliko sa egoizmom i sujetom.

mogu da izaberem drugacije. mogu i da budem sama.  osetljiva sam od kad znam za sebe, ali sam i sujetna. ne znam koliko je to povezano, ali nije toliko koliko mislis.

Edit by arlekin: Spojeno 5 poruka  Smile  Nemoj pisati vishe postova zaredom koristi opciju
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 18:25:39 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:31:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Haos tratincica

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.71 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.