Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 05:13:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Haos  (Pročitano 3468 puta)
10. Jul 2007, 15:30:18
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uopste ne znam objasniti to.

U vezi imam problem s ljubomorom (vec sam ovde pisala o tome). Decko mi je dosta na samom pocetku pricao o svojoj bivsoj devojci s kojom je dobar prijatelj vec godinama. Dirao me po stomaku i rekao "ona se nije volela tu dirati", kazem broj grudnjaka - kaze njen... Vise su se druzili u to vreme (bila je bolesna) i ja i on smo bili prijatelji pre veze pa je bio otvoreniji.  Meni sve to nije bilo toliko bitno, jer sam izasla iz visegodisnje veze, nisam prebolela itd.  Ispricao se i sve objasnio, ali me nije prestalo da muci.  Pricali su o tome i zakljucili da sam posesivna zato sto me jos uvek muci, sto je istina. Znam, greska je uci dosta brzo u vezu.
Njihovo druzenje se nastavilo, nisam trazila da prestane...Znam da tu "nema nista", ali nekako mi je sve to bilo malkice cudno i nekada sam imala osecaj da mu je bitnija od mene sto uopce ne mora da bude istina. Ona mu je bila prva ozbiljna veza.

Zapravo, nije u tome problem. Kako sam bila ljubomorna dosta cesto smo prekidali. Ne samo zbog toga. U medjuvremenu mi se javio bivsi momak kojeg nisam prebolela. Rekla sam mu za to. Nije izgledao nesto ljubomoran - dao mi je vremena, rekao da samo zeli da budem sretna... Nisam znala sto da uradim. Nisam znala odluku da donesem. Bivsi mi je jedna divna osoba i trudio se da mi pokaze koliko sam mu posebna i da me zeli nazad. Kada je prekinuo sa mnom ,nasao je ubrzo novu devojku, ali nije mogao da bude s njom. Ostavio me sa dobrim razlogom. Prekomplikovano je pa sve skracujem.

I sta se desava - prekinemo, nedostaje mi i zelim da se pomirimo. Kada se pomirimo, pocnem misliti na bivseg decka ili me muci kako cu da prihvatim njegovu bivsu devojku, jer nema smisla da prekidaju prijateljstvo. Zapravo ne znam zasto se to dogadja. Bili smo vise meseci "odvojeni" i stvarno mi je bilo tesko, kao i svaki put kada smo prekinuli. 
Znam da nisam normalana. Ima li tko kakvu ideju zasto se to dogadja?
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 15:32:46 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Znas kako... nije sva tvoja ljubomora bez veze.
Cuj...
Decko mi je dosta na samom pocetku pricao o svojoj bivsoj devojci s kojom je dobar prijatelj vec godinama. Dirao me po stomaku i rekao "ona se nije volela tu dirati", kazem broj grudnjaka - kaze njen...
Kakav car Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znas kako... nije sva tvoja ljubomora bez veze.
Cuj...
Decko mi je dosta na samom pocetku pricao o svojoj bivsoj devojci s kojom je dobar prijatelj vec godinama. Dirao me po stomaku i rekao "ona se nije volela tu dirati", kazem broj grudnjaka - kaze njen...
Kakav car Smile Smile

bio je blesav, palo mu je na pamet pa mi je rekao. to sada nije problem. jedino sto (i) zbog toga ne razumem njihov odnos, ali znam da me ne vara. ona se u medjuvremenu i udala, njen muz nije ljubomoran. moj decko je jednom i prespavo kod njih (zive u drugom gradu, nije tada imao gde da spava pa je kod njih)...
ja imam problema sa sobom , a to je samo manji dio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Ostavi ovoga decka, vrati se bivsem... problem resen...
Zasto zagorcavati zivot i sebi i njemu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@srdelica
Da budem iskren nisam siguran sta da ti kazem.... Nisam okruzen ljudima koji pate od preterane ljubomore...
Mozda bi bilo najpametnije da otvoreno porazgovaras s njim o tome....

Ostavi ovoga decka, vrati se bivsem... problem resen...
Zasto zagorcavati zivot i sebi i njemu...  Smile
Pa sad....
Ostavio me sa dobrim razlogom. Prekomplikovano je pa sve skracujem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Da pogodim... razlog je bolesna ljubomora..  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 16:27:00 od tratincica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ма, опуштено. Једно време буди у паралелној вези (са обојицом) па извагај са ким ти је боље.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ма, опуштено. Једно време буди у паралелној вези (са обојицом) па извагај са ким ти је боље.  Smile
Sto se nisam cudio takvom savetu od tebe? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
tratincice, brzo na brckanje, da te nisam videla ovdi  Smile  Smile

srdelice, secam se tvoje price od pre...
cini mi se da ti je izmedju ostalog, nejasno i to zasto tvoj sadasnji momak nije ljubomoran na bivseg
kao sto ti projektujes svoje nerasciscene odnose sa svojim bivsim na njegovu bivsu... Smile
posto se tu nista znacajnije nije promenilo, mozda je najbolje da batalis obojicu  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sto se nisam cudio takvom savetu od tebe? Smile Smile Smile

Зато што је добар савет.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 05:13:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tratincica Haos

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.