Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje i modovanje UIQ3 telefona  (Pročitano 62516 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Pa onda treba da potpises sis icon pack pomocu sertifikata ili (sto je bolje resenje), instaliraj CapsSwitch sa druge strane ove teme, pa unda uradi Sis Installer Mod sa prve strane i moci ces da instaliras sve zivo bez sertifikata.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Ardzuna, da li su ipak malo bolje slike sa kamera modom? Video sam da je krenulo, video sam da je jedan clan pitao Raiderskog(najbolji cam modder za java telefone) da napravi drajver za uiq, ali odgovor je bio mozda jednog dana.
A to sto je povecan kvalitet slike na 95/96% ne donosi nista posebno, osim toga da je moguce cesto restartovanje telefona sa tim "kvalitetom".
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Sto se tice slika, nisam primetio neku posebnu razliku u odnosu na ranije, a i nisam nesto puno slika usnimio posle moda jer vise koristim G900 u poslednje vreme dok sam P1 malo zapostavio.
A to za kvalitet slike, u prvoj verziji moda za P990 su postavili kvalitet na 100%, ali je ocito bilo problema sa tim pa je sada smanjen na 95%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Kako da prebacim installserver. exe u c:\sys\bin\ ? To treba da uradim preko x-plore ali ga ne posedujem(imam jednu trial verziju u kojoj iako mi je ukljucen capsswich ne mogu u sistemske fajlove)! Da li neko moze da mi pomogne?----Uspeo sam ali me interesuje jedna stvar...da li da obrisem onaj stari fajl bez dodatne ektenzije .bac ili .bc ne znam tacno? Nisam primetio neku razliku u jacini,uopste!
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 12:47:12 od stefgi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Da li si to uradio Sound Mod Lite?
Pretpostavljam da je to u pitanju: kada patchujes '1020867a.cre' fajl na racunaru onda ce ti se takodje pojaviti i '1020867a.cre.bak' fajl. Ovaj .bak fajl je tu samo kao potvrda da je patchovanje bilo uspesno, ali u fon treba da vratis ovaj obicni '1020867a.cre' koji si patchovao, dok '1020867a.cre.bak' ne treba uopste da stavljas u telefon, u stvari mozes slobodno da ga obrises.

Ako si u fon stavio '1020867a.cre.bak' umesto '1020867a.cre' onda to objasnjava zasto nema promene u jacini preko slusalica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da upravo tako pa sam sada uspeo da vratim onaj obican fajl (ali pachovan) medjutim nisam primetio nikakva poboljsanja u zvuku i jacini(bar mislim da nisam). Imam sluske hpm-85 one velike kao dj Smile Ajd mi ti reci posto imas isto p1,koji ti je pach doveo do jaceg zzvuka i kvalitetnijeg?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Pa upravo ovaj Sound mod lite je dosta povecao jacinu zvuka preko slusalica kod mene, a probao sam i Sound mod full, ali sa njim nisam primetio nikakvo pojacanje ni preko slusalica ni preko zvucnika.

Ja imam hpm-62 koje sam dobio uz P1, a kupio sam posebno i hpm-82 i mogu da ti kazem da se preko hpm-62 dosta glasnije cuje, narocito posle ovog moda. Nadji ove sluske koje si dobio uz fon pa proveri preko njih kakva je jacina zvuka (nadam se da si restartovao fon posle moda).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da evo upravo sam probao sa tim 62 slusalicama...ne da se cuje nego otkida...ne mogu do kraja da ostavim pucice mi usi. Ali greota sto ne pomaze kod ovih sluski sto sam kupio koje su namenjene za jak i kvalitetan zvuk. Jel postoji mogucnost da izvalis negde kako da se poveca na hpm82 ili hpm85(iste su samo je razlika sto su 82 bubice a 85 dj)? Sramota me da nosim ove sranje slusalice pored ova dva kompleta!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Kod mene je i na hpm-82 jaci zvuk posle ovog moda, ali ne toliko kao na hpm-62. Za sada ne postoji neki drugi nacin da se pojaca zvuk. Ja uglavnom koristim hpm-82 kad sam kod kuce, a hpm-62 kada sam napolju (idem na posao i vracam se pesice) i mogu da ti kazem da je hpm-62 vrlo efektan cak i kada je velika guzva u saobracaju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nesto sam sada poredio i zakljuci da se ipak pojacao zvuk na hpm85 samo sto nisam imao jos jedan p1 da uporedim na licu mesta. Neke pesme sam zapamtio da su bile bas tihe a sada se ok cuju. Mada ne bi bilo lose kada bi moglo jos malo da se pojaca. A na 62 se stvarno dobro cuje medjutim tu nemam daljinski koji je i vise nego zgodan(cesto sam na bajsu ili roskama a o gsp i da ti ne pricam). Jel bi mogao da mi postujes link za xplore koji radi lepo i za neke tako korisne programcice. I ako imas neki sajt sa iconpacks? Hvala i svaka cast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.