Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje i modovanje UIQ3 telefona  (Pročitano 62455 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja sam uradio poboljsanje camere na p1 medjutim prvi utisci nisu tako dobri. Naime,video snimak jeste brzi i tecniji medjutim isto tako se desava da na svakih par sekundi secne,kao kada se na kompu pri pustanju filma sa cd-a desi da preskoci i secne. To je isto slucaj i kada se prebaci na kompjuter i pusti u nekom od video plejera. Da li je neko isto  pokusao i kakav mu je rezultat? P1 prevashodno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG G2
Isto sam uradio i potpuno isti rezultat dobio.Na foto modu nema vidljive razlike a na video modu secka.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ardzuna, sta si ti postigao sa kamera modom? Kako je kod tebe ispalo? Da li postoji nacin da se iskljuci ton kada stigne izvestaj o dospecu poruke ali da te telefon ipak obavesti da je pristigla poruka(neka radi samo zelena dioda ili da zavibrira bilo sta samo da se ne cuje ili bar cuje jedva primetno)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Da li neko zna koji program moze da se koristi u Beogradu kao pretrazivac ulica, nesto kao Plan plus? Treba mi program preko koga mogu da nadjem ulicu i broj koji mi treba. Ne treba mi u smislu navigacije mada pretpostavljam da ce mi za ovo trebati upravo tako neki program ali zbog nepostojece veze sa satelitom,nece biti ni navodjenja...logicno. Da li ima neko neki predlog i gde mogu to da skinem i namestim? U pitanju je P1 tako da moze i sis za uiq i java za 320x240
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Posle kamera moda nisam primetio neku bitniju razliku sto se fotografija tice, kod video zapisa je povecan fps i ide oko 27-28. Sad, ja ne koristim video zapis nesto mnogo, pre ovog moda sam samo jednom nesto snimao, tako da ne mogu bas da uporedim sa stanjem posle moda, ali ne sumnjam da je sada bolje jer su i bitrate i fps povecani.

Za ton kod dospeca poruke, Control panel - Device - Sounds & alerts - Message alerts i tu smanji ton koliko ti odgovara ili druga opcija je da postavis fon na "silent'.

Za plan grada, mozda da instaliras Garmin plus da dokupis neki GPS receiver, ili mozda da instaliras Google Maps, ali ti one trose kredit, a i ne znam da li sa njima mozes da pretrazujes ulice.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 15:39:28 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Mislio sam na ton izvestaja ne na ton poruke... Delivery reports... Gde mogu taj garmin da skinem i mape?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Ne znam to za ton izvestaja, a za Garmin cu ti poslati na pp.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nisam uspeo da instaliram Garmina. Imam problem bukvalno na pocetku instalacije. Treba prvo da prebacim folder garmin na root kartice i da odatle zapocnem instalaciju sa telefona. Meni tu kaze da ne moze da nadje taj memory stick i da proverim da li je dobro ubacen u telefon(sve vreme se misli na njihov originalni koji se dobije). Aj vidi ako imas malkice vremena da probas da sredis ili ako imas neki drugi program... Fala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Big Main Menu Mod (Velike ikonice u glavnom meniju)

- skinite i otpakujte BigMainmenu.zip arhivu
- skinite zastitu pomocu CapsSwitch-a i prebacite ALaunch.RSC u C:\Resource\Apps na vasem telefonu
- restartujte vas telefon

Napomena: ovaj mod je samo za telefone koji koriste English Language Pack (.RSC).

Pre modovanja

Posle modovanja

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
BigMainmenu.zip (1.41 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Primetio sam da se sad brze trosi baterija posle modovanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.