Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovan sajt uprave za borbu protiv visokotehnoloskog kriminala  (Pročitano 23014 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Nokia C5-00
Citat
Kako ce vestacenje bilo sta da dokaze ako i ja i baba sve poricemo. To sto je svima jasno ko je kriv nije dokaz na sudu (cak ni na ovom nasem) Osim ako, opet kazem, sudstvo nije pod nekim velikim pritiskom javnosti i ako se radi o teskom zlocinu.

Када те полиција заустави, и у твом аутомобилу нађе дрогу.. Јебо си чворка. Ти си крив, осим ако успеш да докажеш да та дрога није твоја, и појави се тај и каже -"Јесте, ја сам ставио испод седишта, он није ни знао.."

Та адреса је твоја, у том тренутку дошла је са рачунара који се налази у твом стану, и твој је. Ти си аутоматски крив. Доказ је сасвим довољан, и није потребан ниједан више...

Ако ти докажеш да ниси био кући, да је неко обио стан, да је неко други то урадио, док си ти кувао пасуљ, онда си слободан, у супротном крив си без грешке...

Теорије завере и подметања су увек секундарне, и валидне само ако се докажу, на првом месту су увек очигледне ствари и оно што је доступно од информација/доказа, у том тренутку..
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 21:18:37 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ali recimo onaj ko se samo ulogovao kao admin a nista nije radio, pa kako ce njega da optuze za bilo sta. Recimo da je adminov username i pass: admin-12345, a moj admin-123456. Zar ne postoji mogucnost da se ja recimo slucajno ulogujem kao admin.

chak i da nije radio nishta , kriv je za neko krivichno delo koje se valjda zove neovlasceno koriscenje racunarskog sistema i.t.d.

da bi ti imao username admin na nekom sistemu , morash da budesh admin tog sistema . ovi likovi koji su upali na sajt verovatno nisu imali nikakav legalan username na sistemu , te su prema tome krivi .

inache , sve pravne zachkoljice koje pominjesh bi mozda vredele u nekoj normalnoj drzavi , ali ovde se susrecemo sa potpuno korumpiranim partijskim sudstvom - tako da ce date osude chak i ako nema dokaza (sluchaj onog lika koji je navodno ubio onog francuza tatona iako je bio priveden u isto vreme od strane policije  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Citat
Када те полиција заустави, и у твом аутомобилу нађе дрогу.. Јебо си чворка. Ти си крив, осим ако успеш да докажеш да та дрога није твоја, и појави се тај и каже -"Јесте, ја сам ставио испод седишта, он није ни знао.."
To nije isto. Na mom racunaru fizicki ne postoji nista nelegalno(osim piratskih programa). To bi mozda bilo isto ako bi me zaustavili i rekli vas auto je koriscen pre mesec dana prilikom pljacke banke. Ali to ne dokazuje automatski da sam ja opljackao banku. Niti to moze biti dovoljan dokaz da me osude za pljacku.

@bf
Jasno je meni da ovo nije normalna drzava ali nismo valjda ni Banglades. Ako budu uveli zakon da je ip dovoljan dokaz za bilo sta to onda otvara prostor za razne zloupotrebe. Nisam 100% siguran ali mislim da takav zakon jos uvek ne postoji. Tako da su bilo kakva hapsenja koja imaju veze sa internetom cista smejurija.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 21:46:21 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5

To nije isto. Na mom racunaru fizicki ne postoji nista nelegalno(osim piratskih programa). To bi mozda bilo isto ako bi me zaustavili i rekli vas auto je koriscen pre mesec dana prilikom pljacke banke. Ali to ne dokazuje automatski da sam ja opljackao banku. Niti to moze biti dovoljan dokaz da me osude za pljacku.

@bf
Jasno je meni da ovo nije normalna drzava ali nismo valjda ni Banglades. Ako budu uveli zakon da je ip dovoljan dokaz za bilo sta to onda otvara prostor za razne zloupotrebe. Nisam 100% siguran ali mislim da takav zakon jos uvek ne postoji. Tako da su bilo kakva hapsenja koja imaju veze sa internetom cista smejurija.

Meni nije jasno sto porices i pravis pitanja o necemu u sta se ocigledno ne razumes?

Srbine, ako se dokaze da je sa tvog kompjutera radjena neka nelegalna radnja, pogotovo ako je ta radnja usmerena protiv drzave, mozes da tvrdis koliko hoces da ti i tvoja baba niste nista radili, odgovaraces. Posle dva samara u dvajes devetom ces priznati i da si guzio kerusu pred devojcicom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Upravo tako.

A kao što reče BF gde ćeš ti sudiji objasniti da nisi kriv kad ne znaju ni browser da uključe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Meni nije jasno sto porices i pravis pitanja o necemu u sta se ocigledno ne razumes?

Srbine, ako se dokaze da je sa tvog kompjutera radjena neka nelegalna radnja, pogotovo ako je ta radnja usmerena protiv drzave, mozes da tvrdis koliko hoces da ti i tvoja baba niste nista radili, odgovaraces. Posle dva samara u dvajes devetom ces priznati i da si guzio kerusu pred devojcicom.
U sta se to ne razumem? Jel ti kapiras sta ja pricam uopste. To za samare verovatno stoji. Ali bez tih samara i priznanja takva optuznica je obican kurton.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ako je tako lako prikriti zlocin, cudo jedno kako neko uopste bude osudjen...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
U sta se to ne razumem? Ali bez tih samara i priznanja takva optuznica je obican kurton.

Ove dve recenice u citatu negiraju jedna drugu, al ajde.

Ako su tvoji otisci na pistolju kojim je ubijen neko u tvojoj kuci, pri tom si bio prisutan, a parafinska rukavica radjena na tvojoj ruci dokaze da ima baruta, kriv si, pa sve i da nisi. Tvoja IP adresa je tvoj pistolj u virtuelnoj kuci koja ti je poznatija kao internet. Ako ovo ne kapiras ne znam kako da ti objasnim.

« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 22:05:21 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Brate ne kapiras, mesas stvari. Otisci prstiju su jedinstveni. Otisak na pistolju povezuje pistolj i osobu. Ako je moj ip moj pistolj gde je onda tu otisak koji ce mene licno povezati sa ip adresom. Ip za komp je isto sto i serijski broj za pistolj.

Zamisli situaciju. Neko otvori nalog na Bureku prvi put i postavi link za neku pedofiliju. Panduru uzmu ip dodju na stan. U stanu zive muz i zena i dva sina i svi koriste racunar i svi poricu da su okacili link. Zamisli da si ti sudija sta bi ti uradio?
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 22:21:29 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
... vidis, tu onda idu samari  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.