Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 12:59:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajder protiv dzamija  (Pročitano 10598 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Treba graditi mini dzamije sa kratkim minaretom! To bi bilo stvarno super. Ako moze mini-market zasto ne moze mini-dzamija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja nemam ništa protiv da se izgradi crkva u S.Arabiji, ali ja hoću da kažem da je potreba za crkvama tamo mnogo manja nego što je potreba za džamijama u Evropi
Potreba je manja iz razloga sto S. Arabija hriscane javno vjesa, i niko im to ne uzima za zlo. Ovdje cim se ne udovolji zahtjevima nekoliko teista, proglasavamo se za "nedemokrate" i "nerazvijene" Sad mi reci ko je "lud", a ko "jeban" ?
Ma nemoj, da je tako misliš da bi neko otišao u S. Arabiju, misliš da bi svi bjelosvjetski političari i lovatori otišli tamo, nemoj da pričaš gluposti.

@crowz
Ostavi ti Mekku i Medinu, šta misliš kako bi tebi bilo da tik uz hram Svetog Save u BG napravimo taj Islamski centar ili uz Hilandar, ono što je sveto nekome nije za ismijavanje.

@MunkaZe
Hajde se malo okreni oko sebe i presaberi se, nemaš uopšte razloga za ismijavanje džamija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 8800-N73
Ja sam boravio neko vrijeme u Austriji i mogu potvrditi da bas u mozartgradu tj Salzburgu,a i u svim malim gradicima oko njega postoje na desetine dzamija ....To su cijele zgrade ili kompleksi sa natpisom Moschee-Dzamija......Jedina razlika je sto nemaju minaret  Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2007, 14:20:02 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@MunkaZe
Hajde se malo okreni oko sebe i presaberi se, nemaš uopšte razloga za ismijavanje džamija

glas razuma mi nije jos potreban ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@MunkaZe

glas razuma mi nije jos potreban ...
Sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Crowz
Da upravo sam to mislio,ajd da se dopunim... SA,citava njena teritorija je sveto mesto za Muslimane,ne samo Meka i Medina... A to sto je ona veca od Vatikana,jebi ga...

A koliko Muslimana u Gorazdu je pre rata islo u dzamiju? Dopusti da ti odgovorim na to pitanje... Dovoljno da im ni te 4 nisu trebale! Posle rata,religija je postala jako popularna sirom bivse SFRJ,te je situacija malo drugacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Spoawn
Сви ми знамо да у исламским земљама постоје цркве,поготово у Турској!То уопште није неки нови податак!А исто тако сви знамо зашто постоје!
Међутим,почела је расправа о томе,зашто се не граде нове цркве!?
Ја имам неколико радних колега Турака који су православне вјере и они кажу да би им пала глава са рамена само кад би споменули градњу нове цркве!
Значи ако хришћанима није дозвољено да граде своје богомоље у Турској,зашто би онда било дозвољено муслиманима да граде џамије по Европи!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@gago
to nije tačno, ja sam uvjeren da im nebi ništa bilo ako budu tražili gradnju crkve.
Uostalom ovdje se govori o konkretnoj lokaciji, a to je Beograd, i koliko vidim da će se te džamije izgraditi hvala Bogu i uvjeren sam da nikome neće smetati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zar u Beogradu nema džamija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sadam Husein, užasni diktator, imao je mere zaštite hrišćana i crkve u inače multireligioznom i sekularnom Iraku. Američka vojska srušila je većinu tih crkava još tokom prvih ratnih operacija. Mislim šta reći, šta će hrišćanima veći neprijatelj od nas samih.
Nemoj da mesas babe i zabe.Pre svega,Sjedinjene Drzave su dom vecinski paganskog stanovnistva.Pogresno je nazivati i smatrati Amerikance Hriscanima,a sasvim je netacno to reci za pripadnike armije SAD-a.Tamo zive razni narodi.Muslimana ima jako puno,tako da se ne moze reci da je Amerika Hriscanska.To je glupost.
Drugo,koliko je iskrenih vernika Hriscana u SAD?Jako malo.Takvi ne idu u vojsku da(kako mi jedan mladi Amerikanac-pripadnik americke vojske neki dan rece) "ucine svet boljim mestom za zivot" i da "proputuju svet".
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 12:59:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.