Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:34:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajder protiv dzamija  (Pročitano 10608 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@niko 79
Саграђена јесте,недавно су је завршили!Сад да ли се уклапа у амбијент,то је ствар укуса!По онима који су је саградили да,по осталима у великој већини не!

@Dinooo
Знам и ја то али докле да се другима угађа а ти исти други никад теби да угоде!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
To su ljudi koji da bi se ulizali Arapima nazivaju selam tako da je njima novac jedino u glavi, boli njih briga i za crkvu i za Boga, ako bi im ovi šejici tražili da klanjaju oni bi klanjali, nisu oni dijasporci koji su izbjegli iz svoje zemlje nego su to poslovni ljudi koji imaju samo jedan cilj da dođu do što više para i spremni su se odreći svega radi par zelembaća

Imaš li možda informaciju da li je ikad zatražena dozvola za podizanje crkve u Saudijskoj Arabiji? Ima tamo i Američke vojske. A možda bi ipak po neki poslovni čovek i u crkvu otišao. Mada po Hristovom učenju nije obavezno da Hrišćanin ide u crkvu, može da se moli i u privatnosti svoje sobe.
Američka vojska ima svoje sveštenike koji su pri vojsci i oni obezbjede jedan prostor u svojoj bazi za molitve, tako da njima crkva ne treba, ali da se razumjemo ja nemam ništa protiv da se izgradi crkva u S.Arabiji, ali ja hoću da kažem da je potreba za crkvama tamo mnogo manja nego što je potreba za džamijama u Evropi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovako... Svima onima koji je uzor Hajder,provereni i deklarisani nacista,cija partija je dugo nosila slogan " Ih comensi tag"(nadam se da sam dobro napisao,slab sam sa svabskim),jako omiljeni slogan medju nacional-socijalistima pre nekih 70-tak godina,covek koji je govorio do skora "da Jevreji u zivotu nisu radili ni dana, pa su eto Nemci uzeli tu obavezu da ih radu nauce te su ih zbog toga slali u radne logore",onda svi takvi nema potrebe da nadalje citaju ovaj post...

Za normalne ljude... Bilo je rasprava da u zemljama u kojima je islam dominantan nema crkava i uopste bogomolja drugih vera sem islamskih... Pominjala se Turska,Irak,Iran,Avganistan,S.Arabija neko cak pomenu"dzamahiriju'.pa da krenemo redom... U Turskoj itekako ima crkava,i to ne samo u Istanbulu gde je izmedju ostalog koliko ja znam,a ispravite me ako gresim, i centar patrijasije,vec crke postoje u mnogim vecim gradovima Turske,primera radi,Manisa,Ankara,Trabzon,Izmir...  Broj hriscanskih vernika u tim gradovima je krajnje simbolican... Dalje,neko rece da U teheranu nema crkava... Ima,plus katedrala,plus 5 sinagoga,a koliko znam oni i nisu u nesto dobrim odnosima sa Izraelom... Za Irak nemam pojma,sto se tice Avganistana,ljudi pa pogledaj te one slike iz Avganista,ko pejzasi sa meseca,tamo bre nista nema... Znam da je u Palestini uskrs drzavni praznik... U Kataru je podignuta protestanska crkva za 20-tak Engleskih radnika koji tu rade,i sjajno se uklapa u ambijent! Kad pomenuste tu dzamahiriju,u zemlji gde je dzamahirija na vlasti,LIbiji sam svojim ocima video katolicku crkvu,a tamo katolika ima na prste da izbrojis! Sto se tice S.Arabije,to je nesto drugo... Ono sto je Vatikan za Hriscane to je SA za Muslimane i tamo to ne moze!

E sad ako u Kataru moze da se podigne crkva za njih 20-tak stonebi mogla dzamija u Kelnu gde zivi 2 000 000 Turaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Ja sam spomenuo libijsku dzamahiriju. Steta sto nisi napisao gadafijev komentar o tome kako ce islam postepeno osvojiti evropu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja nemam ništa protiv da se izgradi crkva u S.Arabiji, ali ja hoću da kažem da je potreba za crkvama tamo mnogo manja nego što je potreba za džamijama u Evropi
Potreba je manja iz razloga sto S. Arabija hriscane javno vjesa, i niko im to ne uzima za zlo. Ovdje cim se ne udovolji zahtjevima nekoliko teista, proglasavamo se za "nedemokrate" i "nerazvijene" Sad mi reci ko je "lud", a ko "jeban" ?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@boki282

Nisam ga spomenuo zato sto to prvi put sad cujem od tebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Nisam ga spomenuo zato sto to prvi put sad cujem od tebe..

Skoro je gadafi dao komentar na temu islama u evropi. Delovalo m je vrlo zlokobno, ali vrlo moguce. Ako budem nasao negde postavicu. Ta njegova prica da ce islam zavladati u evropi za par generacija je totalno realna. I dalje stojim iza toga da je islam tolerantan samo ako je manjinska religija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
u principu sve semitske religije su netolerantne ,medjutim islam je ne samo religija vec i politichka ideologija .zbog toga se dzamija ne moze smatrati samo verskim objektom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
Sto se tice S.Arabije,to je nesto drugo... Ono sto je Vatikan za Hriscane to je SA za Muslimane i tamo to ne moze!

Ono sto je vatikan za katolike....na to si mislio?

Niko nije rekao da crkvu treba podici u Meki ili Medini...(mada ideja nije losa)  Smile , sta si ti nasao za poredjenje.....?!?!?! Vatikan i Saudijsku Arabiju???  Pocni samo od povrsine zemlje....U Italiji ima dzamija i to jako puno.

Nije mi jasno recimo to, da u Gorazdu ima 17-20 dzamija (ne znam precizan podatak), a taj grad je mali i to jako mali. Pre 1990 ih je bilo 4, stim sto grad nije znacajno promenio broj stanovnika. To nije vera, to je politika. Kako li su ziveli muslimanu u Austriji pre? Bas im sada sinulo da izgrade jos dzamija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kao one americke mobilne kuce, tako i jednu dzamiju da naprave, pa da ona obilazi muslimanske porodice i to po voznom redu. U 17:50 dzamija stize ispred porodicne kuce XYZ, zadrzava se 15 minuta do pola sata i nastavlja do sledece porodice. Da se ne pravi guzva ... Dakle, jedna je dovoljna. Medjugradska dzamija ukljucuje se i saobraca na velike praznike. Medjunarodna dzamija saobraca samo u slucaju dzihada.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2007, 04:06:54 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:34:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.