Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1278715 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
CoolRunner

Tvorac mnogih idejnih resenja.

Smile

Decko koji prati i slusa. I ceka.
Da pojede dzigericu onome na koga se namerio. Ili mu je prosto takav dan. Ili je popio previse vina Kod Bake.
Osoba sposobna da sagovornika dovede do linije kljucanja, samo zato sto mu je dosadno.
Dva jarca na deblu su umrla od starosti dok ih je Cool posmatrao sa strane i igrao se "ko je tvrdoglaviji" ...
Jako, jako los ukus za obucu.
Muzicki ukus ipak za nijansu bolji. U nekim okvirima moglo bi se reci da je ukusan.
Sarmer, koji udeljuje kompliment izmedju dve uzgredne recenice, kao sasvim slucajno ...
Pamti kao slon. Trudice se da ispostuje dogovor cak i onda kada je to na njegovu stetu.
Ceni sitnice. Voli zivotinje. I one male mekane i slatke i one jestive.
Drag decko zapravo.

Smile

Tek sad videh ovo.

Veoma prijatna analiza za citanje, prosto mi nekako drago.  Smile

Sve si u pravu osim za obucu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Off obrisan.   Smile

Lik iz Tepačenkove nazovi analize je banovan zbog spamovanja na pp i reklamiranja foruma koji nije mogao da priušti kasnije.  Smile 30 evra. 
Edit: Iliii, zbog nekih drugih nerazjašnjenih okolnosti koje me još manje interesuju, kao i ovo prethodno.
(Jedino što me interesuje je da održavate ovu temu čistom, kao i ceo ovaj podforum)

Tepačenko, kako da ti kažem... ne moraš odgovarati na ovo. Zapravo i nemoj.

Kako bi Burek pravilnik rekao, rešavajte ove i ostale probleme preko PPa.

Kako bi Anea rekla Sezu, ignorišite se i na PPu ako ne možete rešiti problem.

Kako bi Bogoljub Karić rekao novinarima: moja inspiracija, moja vizija, moja zelja, moj cilj je - Nobel.

Svi zadovoljni?

Tema!
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 19:13:35 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

... Kako bih ti rekla...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
White Goa

Ovom čoveku, koji je poznat i kao giant tit iliti sisetina i kojeg pritom sva živa bića na ovom forumu smatraju najpametnijim stvorom koji je ikada šetao ovim tlom... da smem da mu kažem (jer će me banuju ako kažem), rekao bih mu da je on jedna iskompleksirana budala, puna frustracija koja oblači radni kombinezon kada seda za Burek forum. Mada opet, to je lojalnost ovom forumu i potpuno opravdava ovu veliku čast koja mu je dodeljena.

Takođe bih mu rekao (da smem)... da je on jedna gnjidica u stanju raspada koja misli da najmanje smrdi od svih gnjidica nad gnjidicama... jer piše romanske postove koji pritom, ne da nemaju veze s vezom, nego sa mozgom.

Takođe bih mu rekao (da smem) da mu je mozak veličine tek izlegle mušice.

Nadimak mu je potpuno na mestu... ali, da budem iskren, nisam znao jedno vreme iz kog mu je razloga zadenut isti. Mada bih ga zvao malo drugačije.

Poslastica mu je pričanje gluposti, neistina...

Ali... ima vrlo dobro pamćenje i tu mu skidam kapu (iako je nemam). Seća se tačno u momenat šta je bilo pre 3 godine. Poklanjam se. Bravo.

Inače, lik iz Tepačenkove analize je bio upravo Tepačenko.

Da nastavim dalje... ovaj citat Bogoljuba Karića je legao na temu kao kec na desetku i ja mu se divim:

Citat
Kako bi Bogoljub Karić rekao novinarima: moja inspiracija, moja vizija, moja zelja, moj cilj je - Nobel.

... tako da ne sumnjamo da će jednog dana dobiti Nobelovu nagradu za red i mir na jednom forumu. Realno, zaslužio je.

Isto tako voli da započne spam... pa posle pojede ***** i obriše i svoje postove Smile

Bilo kako bilo, sve mu se svodi na pametovanje i objašnjavanje jer zna da je najpametniji.

Naravno, sve bih mu ovo rekao (da smem) Smile ... što ne znači da tako i ne mislim.

Valjda je sad ova "nazovi" analiza ok i valjda može da prođe Smile

I na kraju, jedan smajli -  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 19:52:50 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
Gledam na ovo kao na onu stranu medalje gde pise, ovo je nase medjusobno zezanje. Jer imate obicaj celim forumom to ciniti. Ako Goa bude mislio da je u pitanju ona druga strana medalje, neka zavrsava pos'o Smiley

« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 21:13:43 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Nema potrebe za upozorenjima. Wink

Samo malo stisavanje sujete...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Ako Goa bude mislio da je u pitanju ona druga strana medalje, neka zavrsava pos'o Smiley

Nikako.  Smile

Goa smatra da je ovo jedna od boljih analiza... Goe.  Smile

Kao i jedan od razloga zašto su nazovi "korumpirani moderatori" najveća stoka ovog foruma (počevši od mene naravno  Smile ). A kakvi drugačiji mogu biti kad imaju posla svakodnevno sa raznim vidovima "inteligencije". Posebno fudbalske.  Smile
I poprilično objašnjava... bolje rečeno opravdava... njihove postupke i bahata ponašanja. Kao i zašto su se neke stvari u prošlosti odigrale na način na koje su se odigrale.  Smile
Jebite se moderatori.  Smile  (ja smem da kažem.  Smile )

Ipak, Goi je pomalo žao što nije uzeta u obzir njegova svestrana objektivnost. Na koju je ponosan  Smile
A koju drugi ljudi uglavnom nemaju i teško im je razumeti istu. (doduše, neki ljudi imaju problema sa razumevanjem osnovne logike. Smile Pa su zato u stanju napisati preko 15.000 post-ova od kojih su verovali ili ne - svi beskorisni.  Smile Da mi je neko pričao da je to moguće ne bi mu verovao. Smile )

Nek' ostane lock dok se malo ne oladite. Ne mogu više ni brisati i upozoravati.  Smile
Kapiram da je napolju plus 30 najmanje, al' nešto je već i do... nazovi ljudi... bez obzira na temperaturu.  Smile

Inače za ubuduće.

Pošto matematički (i ekonomski) gledano... ako nešto ne rešite odma' u startu.. vrati se kad tad.. samo sa većom cenom.

Cela ova situacija je već prevelika cena (s obzirom da gubim vreme) do koje nije moralo doći.
Al' da ne bude još veća jednog dana:
Citat: Tepachenko
Vidi ovako... kad ti budeš rešavao sa mnom neke stvari preko PP a ne ovde na temi
Vidi ovako...  razumem da si sposoban da napišeš bar 20 strana nečega i da budeš istovremeno potpuno beskoristan jer retko ko želi to da čita sem osobe kojoj se šlihtaš u tom trenutku na tih 20 strana. (a uglavnom ne napišeš a i ne pročitaš dalje od jedne rečenice... fudbalska inteligencija, šta već))
Ali kad ti budeš moderisao ovo mesto, možeš dozvoliti sebi neke stvari.  (kažem moderisao, isključio sam opciju u kojoj nekim čudom naprasno postaješ koristan član.  Smile Nemoš' od fiće napraviti lamburdžini.  Smile )
Ovako si samo beskoristan.  Smile

I to nije neki preteran problem, barem meni. Samo budi beskoristan na nekom drugom mestu.  Smile
Ovde nećeš sigurno.  Smile

Ne zato što sam ja sad nešto popizd'o i osvetoljubiv. xD (čak naprotiv, veoma sam srećan što si mi konačno pružio razlog s kojim mogu pred adminima da opravdam buduće brisanje 95% gluposti koje ovde napišeš). Već zato što, jednostavno nije korisno i lepo za ovaj forum. I lično, malo me sramota da neko dođe ovde i čita te tvoje gluposti.  Smile Smile
A ovde ipak ima dosta vrednih ljudi.  Smile Nema smisla da im zauzimaš mesto na tih 20 strana.  Smile

Ostali, vratite se na analize molim vas.  Smile  Smile

Pade ova kiša, barem u Beogradu.
Valjda je razladila neke glave. Smiley

unlock

bez off-a.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:12:07 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Jedna kratka analiza, u preletu ..

Naravno, sve bih mu ovo rekao (da smem)

Tepachenko

Pi*ka.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2011, 00:11:39 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
sve lepo rečeno... cmok Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One

... Kako bih ti rekla...

Smile Smile

Umilnim glasom, na uvce... mozda se onda i zapitam o svom ukusu.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.