Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1280752 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung Galaxy SII
Nekoliko dobrih ljudi  Smile

WhiteGoa - dobar decko

Znate li za onu parolu, sto komplikovano a ne jednostavno? E pa kod njega je obrnuto. Svaku poentu ce uvelicati i glorifikovati sa kilometarskim postom cesto nerazumljive sadrzine tako da se poenta jedva nazire  Smile Tacno mislim da mu postovi sluze kao izlazni ventil iz nekih privatnih problema. Obicno slabo citam necije kilometarske postove, ali njegove pogledam, cisto da vidim sta je naumio. Ako je takva poruka dobronamerna, obicno mi se i svidi, onako nabijen nekakvom kreativnoscu, slicicama, pricom i klipovima.
Pomalo je impulsivan, a poznato je da takvi ljudi ne smeju da se igraju sa coitus interruptus. Ako ima partnera, mozda ima i dete.

Филе овде се људи опуштају јбга ... осим Гое ... он је млада чврста дојка којој брадавице штрче увис ... није од ових опуштених што ни брус не може да их задржи  Smile

Jzma  Smile

Edit by Goa: Obrisani linkovi ka pobrisanom off-u.  Smile

Ukus za muziku ce mu popraviti sez jer ga je snabdeo sa jazz stvarima  Smile

Od njega sam prvi put cuo da neko boga moze oslovljavati sa Boza i neke sale na taj racun su mu bile neukusne, ali dozvace se  Smile

Coolrunner - dobar decko. Jedan od onih koji bi ikone na zidu zavadio (da 'oce). Ne znam s kim nije imao neku vrstu konflikta. Smile Ako pokusate da ga srozate, mozda cete i da uspete, ali.... on ce vas povuci sa sobom  Smile i na kraju obicno vi najebete i izvucete deblji kraj. Kad god vidim da je Cool zaradio ban, samo me interesuje, a koga li je povukao  Smile Studirao je pravi faks, onako koji mu pase. Mislim da bi mogao dobro da zajebava nase politicare  Smile Elem, treba ga imati na svojoj strani  Smile Savet, valja nekada i popustiti Smile

BF mu je dobar drugar  Smile

mrgec - dobar decko. govorite mu sta god 'ocete ali ne dirajte mu ateizam i ne raspravljajte mnogo oko grupa. Ni slucajto nemojte pohvaliti Children of Bodom, niti pokuditi Slipknot, inace za'ladjuje odnos  Smile
Death i Opeth klipove kacite kol'ko 'ocete  Smile

----------------------------

Ugrabih malo vremena   Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 16:09:01 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Ja ipak moram da dopunim analizu za Gou. Od kad je postao moderator negde je između opsesivno uredne domaćice, Kulranera i Maradića.   Smile

Edit da me više voliš:

Ipak, više bih voleo da su Maradić i domaćica u sredini... al' jbg. Šta je tu je.

Opsesivno uredna domaćica i Maracdić su negde između Kulranera i Goe   Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 16:44:17 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC Wildfire S
negde je između opsesivno uredne domaćice, Kulranera i Maradića.   Smile
Čekaj bre, zašto smo Kulraner i ja u sredini ovog sendviča?  Smile Smile       Smile

Hvala Filozof na analizi.  Smile
Boža te blagoslovio.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 16:38:33 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
negde je između opsesivno uredne domaćice, Kulranera i Maradića.   Smile

Čekaj bre, zašto smo Kulraner i ja u sredini ovog sendviča?  Smile Smile       Smile

Hvala Filozof na analizi.  Smile
Boža te blagoslovio.  Smile

Zato što je pametan, elokventan, obrazovan, zanimljiv ali (sreću kvari) i svađalica i provokator
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC Wildfire S
Ipak, više bih voleo da su Maradić i domaćica u sredini, malo mi je neprijatno ovako... al' jbg. Šta je tu je.

Idemo dalje sa analizama.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 16:42:42 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
@File, tu si negde.  Smile Smile

Zato što je pametan, elokventan, obrazovan, zanimljiv ali (sreću kvari) i svađalica i provokator

Uobrazicu se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Coolrunner - komedija... u svakom smislu Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pomalo je impulsivan, a poznato je da takvi ljudi ne smeju da se igraju sa coitus interruptus. Ako ima partnera, mozda ima i dete.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
dobro jutro,dobar dan.... Smile

uglavnom,ova tema ima prvenstveno za cilj da zabavi. uglavnom pišemo o ljudima sa kojima se družimo ili koji su nam prosto interesantni.
često se bunimo,što sričemo samo hvalospjeve-ma mora da postoji neko sa kim se ne slažeš,kog bi  Smile....ima,naravno. ali recimo u mom slučaju ,to su bili i jesu ljudi koji nisu ponudili ništa sem prostakluka ili gole drskosti. njima neću dati prostora u svojim postovima.
tako da,osobe koje ovdje analiziram su mi većim dijelom pozitivne i vidim u njima nešto interesantno i neprimitivno. i oni naravno imaju mane,stvari koje nerviraju druge...samo što ih smatram ljudima koji će kad-tad te neke stvari uspjeti da suzbiju. i da,nikog lično ne poznajem,za razliku od 90% vas koji na ovoj temi pišete,pa sve što kažem,zapravo je vidjenje članova kroz postove

tako da,evo par meni interesantnih ,ovog puta muških članova( još par ženskih ću u toku dana) :

Whitegoa

ne sjećam se prije koliko vremena sam ga uočila. znam samo da sam duugo mislila da ima  40+. i kad sam vidjela da smo čak  isto godište,nisam mogla da vjerujem,da povežem sa njegovim postovima.
momak je izuzetno informatički pismen,informisan i radoznao kad je u pitanju 1001 tema. pametan. i nije loš,generalno,imali smo par preklapanja u stavovima,često je,kako mene,tako i ostale članove uspio da nasmije,ima specifičan humor.
i voli Čolića,to mi isto nije  bilo baš spojivo sa njim.
razlog iz kog sam baš počela od njega je što me inspirisao svojim ponašanjem u poslednje vrijeme.
i vidim kroz pisanje sa ostalim članovima da njima to smeta. ateista je i kada se uključi u teme vezane za religiju,iskazuje nepoštovanje sagovornika i onog u šta oni vjeruju. piše toliko toga što nema veze sa temom,a drugima briše sve što nekako nije po njegovim mjerilima. i posjeduje odredjenu dozu nadmenosti,to ne cijenim nikako kod ljudi.
reći nekom da piše kao klinci iz Kefalice.....ali jbg,iskuliram to. onda otvorim temu i on realno fino objasni neke stvari. ali mi 'ladno kaže-eh,šta sam ja sve zamislio...e ne može...kao-ne smiješ,nemoj da ti je palo na pamet....to mi je bilo smiješno i bespotrebno,a i probudilo mi je inat. isto tako,nema previše saosjećajnosti za ono što se drugima dešava.
nalazi se pozvanim da komentariše apsolutno sve . a mislim da ljude iskreno boli uvo za mišljenje 97% forumaša.

tako će i njega da bude briga i neće doći do njega ni 2% onoga što sam pisala,sem ako bude skraćivao ili brisao post. ne jer je gad,nego jer sam ja neko kog ne poznaje  i do čijeg mu mišljenja nije pretjerano stalo. niti će njega,niti bilo koga promijeniti išta što napišem,ali čisto imam potrebu.
i sve ovo uopšte nije napisano da ja njega ocrnim,sve ovo su osobine jednog realno ok momka koji možda i ne želi da se svidi svima,koji voli da kontrira,ko se još traži. i ko je na tom putu već sada našao toliko toga što vrijedi sačuvati. neke od nabrojanih stvari smetaju mnogim članovima,pa ako se nekad igra moda,a ne običnog čovjeka,onda i treba da razmisli o onome što smeta drugim sagovornicima. jer će  nekad i njemu ove stvari,tačnije korekcija istih,značiti.

Sez

biću kratka . Sez je nedokučiv,alergičan na smajlije i velika slova. njegovo  forumsko postojanje išlo je  od raspona završavanja posla do življenja u Hristu .  sluša kvalitetnu muziku  i ,ako vas voli,okačiće vam klip na profilu.
i on je inteligentan,jako . i neobičan skroz. pa,ma koliko nekad iritiralo ponavljanje nekih njegovih fraza,mislim da je kao forumaš nezamjenjiv . ne mogu da ga zamislim kako radi skroz obične,regularne stvari...odlazak na piće sa prijateljima,pričanje  viceva,odlazak u prodavnicu i čekanje u redovima....

Jasikasi

neko kog znam skoro od početka mog postojanja  na Bureku. neko sa kim sam spamovala na 100 tema,ko me često nasmije . ne znam kakav je bio na početku,ali ovo koliko ga ja znam ostavlja pozitivan utisak. nisam naišla na post kojim on zvuči pomirljivo i dopadljivo , izražava svoj stav i prilično lijepo obrazloži ono što kaže. to je njegovo vidjenje i možda će vremenom promijeniti mišljenje,ali sada čvrsto stoji uz ovo. djeluje mi odlučno i kao neko ko je prethodnih par godina iskoristio da sazri i izgradi se,napravi par koraka naprijed. osim što je jako bistar,saosjećajan je i dobrodušan,iako to pokazuje na neki svoj način. nekad pretjera u komentarima,ali sve je to on i sve u svemu,dobar je čovjek.

Tep

već sam ga negdje analizirala,samo da malo dopunim. kao što su mnogi zaključili,izuzetno dobro vaspitan momak. brzo reaguje,ima ga dosta na ženskom kutku. ovo prvo  smeta uglavnom muškom,a drugo...logično,ženskom dijelu i to su mu rekli par puta. mene se ne tiče ni jedno ,nego konstatujem samo . a i to njegovo pretjerivanje nekad baca sjenku na sve ono dobro u njemu . i mislim da ga mnogi ne razumiju,a prilično je iskren i pošten lik . i kreativan,da.  vrijeme će i njemu ,kao i gore nabrojanima,sem Seza biti prijatelj pa će im pomoći da se još izgrade i postanu bolji ,i u svoju i tudju korist.

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija

Whitegoa

ateista je i kada se uključi u teme vezane za religiju

Smile

Eto brate... ni njoj nisi uspeo da objasniš  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.