Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1279725 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
младеновачки олараундер полулеви крилни штопер

Smile

Citat
И Ђорићу сам обећо текму па сам испунио обећање после неких 6-7 месеци

Očekujem te pred smak sveta taman Smile

Citat
Ко год каже нешто што му се не свиђа он мора да одговори иначе ће експлодирати

Normalno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Citat
Dr. Simka

Ti si žena zmaj. Ne mogu ti naći niti jednu manu. Pomažeš kad god možeš i koliko možeš... svima. Ja ti se još jednom zahvaljujem za broj telefona i cimanje s tvoje strane Smile
Uz sve to... imaš dobar smisao za humor i jako se dobro snalaziš sa nama dečurlijom... štaviše, sad si jedna od nas Smile
A sada ide na otvorenom pa očekujemo još jednu lepu salaticu Smile
Šalim se, naravno Smile

E daklem crni Crnjo idem ti ne samo salaticu nego i roštilj i pivo za ovoliko hvale, a posebno za to što o mojim manama nisi ni progovorio.  Smile

Krenem ja tako jednom na Adu, pre 2 ili 3 godine nemam više pojma. A tamo Mirica, Džimi, Nećak još džumle ljudi i dva čupavca koji im vade dušu na slamčicu sa onom loptom posebno Džimiju i Dijasu. Kaže neko to su famozna braća iz Mladenovca Tepča i Đofreza. A ta dva čupavca videh pre par dana, doterane, ošišane, skockane. Rastu deca, sad su momci ko slika.  Smile

Tepačenko

Crnja je sportista koji forumske diskusije shvata kao utakmicu, voli da zauzme stav i bori se za njega dok ne pobedi ili slavno propadne. Najlepše od svega što ne vređa i prelazi čak i onima koji su u nedostatku argumenata uvredili njega. Laf i ortak, društven, zainteresovan za razne stvari, visi na ženskom kutku. Kad bi devojčice znale da je sladak i zgodan ni brze noge mu ne bi pomogle da utekne.

Đofreza

Znaš tepču? E pa ni nalik  Smile Tepča se ošišao kratko a Đofreza ima lepu dugačku kosu. Tepča melje usta ne zatvara a Đofreza ko mudrac ćuti, ali kad treba njih dvojica su ko jedan.

Nego nije red da ostanem dužna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ružna mi je frizura bila realno... a ovo što si videla pre nedelju dana je mojih ruku delo Smile Smile

A da sam zgodan... i nisam Smile hvala Simka Smile a Đofrezi ću preneti pohvale za kosu Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Tema Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Edit by Goa: Ovaj post je odgovor na analizu i samim tim neće biti obrisano, svaki ostali nastavak ovoga je off i biće tako i tretiran. 
Za čat možete preći ovde: http://forum.burek.com/t542023.html

Crnjo bratino, uz osvrt na par rečenica, reko bih ti samo "hvala", ne znam šta drugo

Citat
Imali smo ti i ja jednu svađu ovde na forumu zbog koje nismo razgovarali, pa bogami skoro mesec dana. Čini mi se da je to bilo u vezi Velike subote i odigravanja derbija na isti taj dan.

zaboravljeno

Citat
Čak sam i jednom, priznajem, pokušao da te, da kažem tako, ogovaram nekome što si tada i sam primetio... i taj gorak ukus ne mogu izbaciti iz ždrela ma kako god ti se ja pokušao "odužiti".

zaboravljeno.

al brate, tu si ispo težak tupać. ne zbog onoga što si napisao, već zbog toga što si meni tu poruku poslao  Smile jebem te tupavog, unosi više joda  Smile

Citat
Kasnije, došao je dan i da se, eto, fala Bogu upoznamo. Iako sam ti rekao da pevaš ko moj ćale, kasnije si me demantovao i izdominirao... doduše, uz Orfov prateći vokal

Smile

istinski sam se potrudio

- kurčenje on

mada je to realno bila sprdačina... pre nekih 2 meseca sam na karaokama back home u kafiću pokido Hir aj go agen. Dobio sam stending ovejšn. Ima snimak na mobitelu nekog od drugara, možda ti i pokažem jednom

- kurčenje off

ali sam se opet zaista potrudio.  Smile

deo post-a otfikaren
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 01:14:27 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ljudi .. analizirajmo jedni druge .. chat je .. chat  Smile

evo jos jednu osobu koju sam zaboravio a to je CoolRunner ... ovog mladica sam upoznao tokom svetskog prvenstva kad smo skupljali slicice za fifa album Smiley .. veoma cool tip .. svaka ti cast majstore
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
Browser
Firefox 3.6.17
CoolRunner

Tvorac mnogih idejnih resenja.

Smile

Decko koji prati i slusa. I ceka.
Da pojede dzigericu onome na koga se namerio. Ili mu je prosto takav dan. Ili je popio previse vina Kod Bake.
Osoba sposobna da sagovornika dovede do linije kljucanja, samo zato sto mu je dosadno.
Dva jarca na deblu su umrla od starosti dok ih je Cool posmatrao sa strane i igrao se "ko je tvrdoglaviji" ...
Jako, jako los ukus za obucu.
Muzicki ukus ipak za nijansu bolji. U nekim okvirima moglo bi se reci da je ukusan.
Sarmer, koji udeljuje kompliment izmedju dve uzgredne recenice, kao sasvim slucajno ...
Pamti kao slon. Trudice se da ispostuje dogovor cak i onda kada je to na njegovu stetu.
Ceni sitnice. Voli zivotinje. I one male mekane i slatke i one jestive.
Drag decko zapravo.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
I come in peace. Smiley

Ajmo ljudi tema. Kakvi bre kucici, macici, gliste, crvi, komarci, krokodili, zavoji, Meseceve mene, pomracenja uma, fetisi, sponzoruse, Karleuse, jebandije ko koga nije ... tema, eee tema.

A tema bese:
"Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)"

Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 00:21:38 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Browser
Internet Explorer 8.0
I come in peace. Smiley

Ajmo ljudi tema. Kakvi bre kucici, macici, gliste, crvi, komarci, krokodili, zavoji, Meseceve mene, pomracenja uma, fetisi, sponzoruse, Karleuse, jebandije ko koga nije ... tema, eee tema.

A tema bese:
"Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)"

Smile

e falim te qrcu i petru dobrnjcu Smiley

evo jos nekog kog sam zaboravio ..

lightsoft jedan od prvih " visih " tj. moderatora/admina/supervizora kojeg sam upoznao sa ovog foruma i oduvek je bio .. isti ... stalozen i odradi svoje " obaveze " i opet ima vremena da se zeza s' ljudima .. to se retko kad nadje kod ljudi koji vrse kontrolu .. ovo govorim iz licnog iskustva ... svaka cast " presvetli " .. samo tako nastavi prijatelju  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Đofreza_in_da_haus 

Đofreza je moj drug koji me baš i ne voli. Ne sećam se kad sam poslednji put imao kontakt s njim na forumu. A i kad se desi katkad da proćaskamo vizuelno nikada se ne složimo.

Šta znam, on je moguće dobar lik (čak čuh i da je vrlo lep)... možda bude bolje... svakako ću se potruditi.

Muziku ne sluša (voli samo Gerganu)... najbolji dug mu je, koliko sam primetio, DiasDias jer on je najjači... školu uči 7 godine i tako... ja sam završio školu pre njega.

Po njegovim komentarima se da primetiti da je najpametniji ovde od svi članovi.
Rekoše mi da nosi naočare što znači da je štreberčina nolajferska.
Mada opet... cenim da ga ima 2 metra u leđima... čim on sme da se pravi toliko pametan pred ovim izuzetnim članovima. Ali opet... najbolji drug mu je DiasDias tako da ovo uzimam sa rezervom.
Ima oko 2,3 hiljade poruka a pola istih su mu spamovanje...
3 su mu pametna posta. Kada je rekao DiasDiasu da će ga prebiti prvom prilikom palicom koju drži okačenu o ofinger (mada je to bilo pre godinu dana i naravno, zaboravio je palicu tako da je on dobio batine), kada se uključio u borbu protiv antimišljenika oko inteligencije i kada mi je rekao da sam idiot... 7 puta... u jednom postu.
Rekao mi je Dane da ga mama ljubi svaku noć pred spavanje što ne znam da li je tačno. Neka neko potvrdi ili demantuje.
Kao što rekoh u Birtiji, totalno nebitan lik... osim što smo internet drugari. Reinkarnacija je banovanog člana dzonidzoni koji je slavno pao u borbi protiv korumpiranih moderatora.

Živ bio druže... ne treba ti DiasDias u životu Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.