Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1283222 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson W800i
Ao šta spama,aj jedna analiza...mene i moje persone
Eo ja cu...
Nisi ti losa devojka.Samo se guras svuda,i cesto to bude tamo gde ti nije mesto(nemo' da mislis da ti je mesto samo u kujni  Smile ).
Nije mi se svidelo jos onomad ono kako sam se ja izrazio "preseravanje" sa imenima vicOva,jer je ono bilo neko pametovanje bez razloga koje je fejlovalo... Smile
Isto tako posedujes preteranu zelju da budes neko na ovom forumu,ali preteranu.Raznim nelogicnim pricama,temama i glupostima si nabijala gomilu postova,samo da ih bude sto vise,da budes svuda,da te vide...i na silu si se stvarno ubacila u neki "burek selebriti" sto je meni glupost.Razumem ovu Aneu,i sve moderatore,oni i imaju nesto od toga...ali sta imas ti? Hoces da budes moderator?Ili sta vec?
Ovaj poziv na analizu i guranje sebe u prvi plan kada vec niko nema potrebu da te pominje mi je to tvoje "na silu" da budem u "ekipi"...
Eto...
Nisi ti losa devojka,samo to "silovanje" i "trpanje" svuda bez veze mi je nesto glupo...a jos gori su mi ovi novi klinci koji isto nisu losi,ali se trpaju svuda,otvaraju milion tema bez ikakve veze...sto stvarno na kraju ume da smori coveka.
Sad ocekujem neki ban  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Fala Boki  ,iskreno  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson W800i
Fala Boki  ,iskreno  Smile
Nema na cemu,u zdravlje!  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson W800i
ја изражавам жељу да ме анализира boki_grobar  Smile
nja,mrzi me,i ono sam napisao u jednom dahu,doslo mi...kad mi dodje,analiziracu i tebe...
Mada eto nesto sto ne volem kod tebe-mnogo se prosto izrazavas za jednu djevojku-znam da se sprdas,ali takvu sprdnju ja ne volim...previse je hc za zensko.  Smile
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia 
ја изражавам жељу да ме анализира boki_grobar  Smile
nja,mrzi me,i ono sam napisao u jednom dahu,doslo mi...kad mi dodje,analiziracu i tebe...
Mada eto nesto sto ne volem kod tebe-mnogo se prosto izrazavas za jednu djevojku-znam da se sprdas,ali takvu sprdnju ja ne volim...previse je hc za zensko.  Smile

..jbg, свидело ти се или не, тако је бато како је  Smile
мада пошто си ти мој верни фан очекивала сам више  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Arijada žena zmaj. dolazi na forum kao u arenu, spremna da svojim mačem poseče sve muškarce. nije dugo na forumu pa joj nisam dobro očitao auru. s jedne strane zamišljam je obučenu kao konan kako vitla mačem i gleda imal još živih. uživa u borbi i krvoproliću. s druge strane vidim je kako sedi na stolici, leve noge na podu, a desne na stolici s peškirom oko tela od iznad grudi do ispod karlice i drugim zamotanim oko glave kako je tek izašla ispod tuša i dok se macka nekim kremama u isto vreme drži miš u desnoj ruci, a cigaru vrhovima levog kažiprsta i srednjeg prsta. skeniranjem vidim da je u stvari pravo devojče veoma nežno i društveno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ja nisam misljenja da ljudi koji su aktivni ucesnici diskusija treba da budu modovi jer se time rusi koncepcija

vako nešto ja pričam, doduše uživo, već duže vreme. Pre malo više od pola godie nalazila sam totalno glupim i neproduktivnim da administrator komentarise i uredjuje temu, pogotovo što ti komentari nisu bili tipa podsticanja diskusije, nego žustri, oprečni stavovi, skretanja sa teme i sl. Tada mi je na oku glede toga bila jedino Anea, ali sam vremenom videla da nije jedina. Čini mi se da se prolaskom izbora i taj lični pečat uredjivanja mnogo smanjio Wink

а никог овде не сматрам вредним губљења живаца ил нервирања ... па се скоро све овде сведе на то да или игноришем људе или се слажем са њима
inače cenjenog mi zmaja sam počela da cenim  još više kada je ovaj "savet" podelio sa mnom davnih dana   Smile

sofke - opičeni optimista. Internet obožava i sve njegove mreže. Vodi računa o tudjim osećanjima, iako bi i kada bi htela, uz naprezanje iz detinjstva, jedva uspela nekog da uvredi  Smile

RASMC vrlo vrlo dobar momak  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Kimi...fala puno!  Smile 

opičeni pesimista  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Tema nikad aktivnija. Samim tim, offa nikad više. Prirodno, gde su ljudi, tu je i off. Smile

Ok, to je pobrisano, to je moja sveta modulatorska dužnost. Ipak, ono što mi nikako nije jasno je sledeće: ova tema postoji već sto miliona godina, a jedno od njenih pravila - a to je da se analize ne traže, već članovi sami biraju koga će da analiziraju - postoji isto koliko i tema. Dakle, dolazimo u situaciju da članovi koji su ovde relativno dugo i upoznati su sa pravilima, svesno krše to pravilo koje lepo i čitko stoji na prvoj strani teme:

- član bira koga će da analizira, a to treba da bude isključivo njegovom voljom, a ne tuđim zahtevom
Pravilo stoji tu napismeno od 2010. godine (sada je, podsećanja radi, 2012.), iako neformalno važi od početka teme.

Da skratim, ne bih volela da se to ponavlja, makar ne u meri u kojoj se do sada ponavljalo. Razumem da je to neki član koji je tek došao i banuo na temu, pa očekuje da mu mi pomoću naše ultimativne tehnologije daljinski skeniramo mozak... ali od vas koji vrlo dobro znate pravila, to u budućnosti ne očekujem. Wink

Ukoliko imate baš žarku želju da vas neko poseban analizira, pošaljite mu zahtev na p.p. Ko zna, možda se ogrebete i za nešto više od analize. Smile

p.s. I nemoj da mi je neko nervirao Aneu, ja da radim njen posao, ceo dan bih bila na bensedinima.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2012, 01:34:26 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ma kriv je Sokrat zbog toga sto smo nepismeni, ili je mozda problem jer non stop zelimo da kontrolisemo ljude nekim zakonima, iako ti zakoni ili pravila nisu resenje problema (ako je sve gore od navedenog problem).  Nekim temama, kao na primer ovoj, ponekad je potrebna reanimacija, jer kao sto je slucaj sa pojedinim delovima ovog foruma, stvari su sve vise letargicne, samo je pitanje dok ne bude krnula atropija, ali ok da ne smaram.  U prevodu, mnogo nam je dosadno.

p.s. I nemoj da mi je neko nervirao Aneu, ja da radim njen posao, ceo dan bih bila na bensedinima
A ti nisi jos?  Pa ja uvek mislio da posmatraci ljudske svesti uvek znaju sta da daju ljudima iz prakse.  Izgleda da ti nisi imala takvu praksu.  Lorazepam je mnogo bolji, ljudi lepse spavaju, samo mora da se pazi, jer stvara naviku.

Bolje na bensedinima, jer postoje mnogo gore stvari na kojima bi neko potencijalno mogao da zavrsi  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.