Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 404 405 407 408 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1283115 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ma, bista novo pod suncem...  Smile

Predlog: Sastavite listu zamerki i mogucih resenja i posaljite mi na pp. Rado cu poglediti i razmotriti Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
jesi danas ambivalentna Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Čaj mi je kroz nos izašao na gottago-ovu analizu mene, oduševljena sam, ne pamtim kad me Burek poslednji put ovako nasmejao i učinio da bljujem na nos od smeha. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.95
RavenDark da ga ne znam od pre 5 godina, pomislio bih da je good patriotski rodoljub. ima želju da sazna istinu, al to još niko nije uspeo. ima poverenja u ljude pa je tako u stanju da bez oklopa uleti u bitku. u rl verovatno sposoban da stvori sve što mu treba. pre ili kasnije.

Patriotski rodoljub  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ja nigde nisam stavila da si ti Anea nesto "kriva" ili....postoje neke insinuacije u vezi tog....smajli dzankija i tebe sto mene uopste ne zanima, a ni ostatak foruma kojima on svakodnevno siluje mozdane talase. Samo radi, navedenog razloga, molim da se sankcionise kao i mnogi do sada koji su spamovali. Samo to.

A da se bacim na analizu i osvrnem se na jos neke koji su mislili da mogu da onanisu na forumu samo ako imaju naklonost zenskog dela koderatora...? Necu , mogu da okarakterisem samo jednom recju : bivsi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Anea, nisu svi ljudi kao Ti i ja ima ljudi koji ne vole konsantno podjebavanje i ironicne odgovore. Svasta smo mi u proslosti rekli jedno drugom pa i dalje mozemo da funkcionisemo prilicno korektno, problem je u tome sto drugi ljudi nisu takvi i ne vole kad ih neko kome ne smeju da odgovore (jer se cimaju da ce biti banovani) zajebava i podjebava. Ja nisam misljenja da ljudi koji su aktivni ucesnici diskusija treba da budu modovi jer se time rusi koncepcija a Ti si uvek takve stavljala za modove. Mnogi gotivni ljudi su prestali da pisu posle postavljanja za modove ne znam da li si to primetila ?

Druga stvar, sve je funkcionisalo po nekom redu ali je onda taj red morao da bude promenjen, pa se bez ikakve potrebe uvodila disciplina u odredjene odeljke koji su sada mrtvi, davana je 'vlast' ljudima koji realno ne treba da je imaju koliko god u stvarnosti bili strucni za tu oblast koju ovde kontrolisu.

To sto si pustala ljude da pisu neke stvari, to nije lose i pustala si dosta puta da se razvije diskusija... Problem je nastao kada su neki ukljucujuci realno i mene mogli da pisu nesto a neki drugi nisu, pa je onda dolazilo do toga da se ti ljudi povlace.
Bilo je i situacija gde je mene covek godinu dana napusavao svaki dan na forumu pa niko od vas nije hteo ni da mu kaze da to vise ne radi Smile Na kraju sam to resio tako sto sam stavio blok na forum godinu dana pa sam se tek na nagovor Simijon i Enigme vratio i opet navukao na forum Smile Mnogi se nisu vratili.

Jos jedna stvar, to sam ti vec 100 puta rekao, pravljenje dela foruma koji postoji samo da bi Ti i jos par kokoski moglo da drzi svoja predavanja o stvarima koje sve interesuju a onda kada se neko drugi prikljuci vi mozete da ga sprdate kako je na zenskom delu foruma. Pretvaranje mog omiljenog dela foruma u pustinju bas iz tog gore navedenog razloga.

PS: Mislim da Sandra malo troluje upravo, tako da je ignorisite Smile

PSS: Anea svidja mi se ona tvoja strikana kapa rekao asm kevi da mi istrika slicnu da je poklonim jednoj curici  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 16:58:00 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
@sandra

Nisam ni mislila na tebe, samo na tu stalnu pricu kako su divni ljudi otisli i da sam ja kriva za to... Smiley

Ponekad se zacudim koliku ja to moc imam...  Smile

Sto je u neku ruku zanimljivo.. sto... em nisam jedini moderator, em nisam jedini moderator koji se (mozda) zabavlja sa nekim sa foruma...

Kapiram da je deo moje krivice jer sam uvek birala da budem samo na svojoj strani.

@all

I cisto... da napomenem... onako generalno...  ja se trudim da svoj privatni zivot drzim sto dalje od ovog foruma, tako da bih zaista zamolila da se ne razvlaci po istom... bez obzira da li se radi o istinitim, poluistinitim ili potpuno neistinitim cinjenicama iz "dobro obavestenih izvora"... Posebno ovim trecim, jer.. i to je jedno iznenadjenje kada iz 20 ruke saznam nove i zanimljive cinjenice koje sasvim sigurno nisu deo mog privatnog zivota, ali .. eto jesu mog privatnog zivota iskrojenog na forumu..

To zaista ne mogu da dopustim.

I da.. ja nisam jedini moderator, prijavite postove koji vam smetaju, ja se nikada ne bunim kada brisu moje postove ili postove osoba koje van ovog foruma simpatisem...

Kada se radi o osobama koje su mi drage, trudim se da se drzim po strani i prepustim drugim modovima, jer smatram da u tom slucaju ne bih bila dovoljno objektivna. 

Takodje, ako imate primedbe, slobodno mozete da ih iznesete, ali.. opet cu vas zamoliti.. da uz to prilozite i neka prigodna resenja...

« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 17:11:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11

Predlog: Sastavite listu zamerki i mogucih resenja i posaljite mi na pp. Rado cu poglediti i razmotriti Smiley

Ne mora, reci cu ti ovako: Pocni da banujes sve i to "ni po babu ni po stricevima". Makar ce krenuti da te gledaju sa strahopostovanjem i smeti da ti pricaju samo iza ledja a ne kao nekoga popustljivog o kome ce moci da raspredaju sve i svasta i da ga smatraju krivim za sve iako je uradio za ovaj Burek vise nego svi ti koji pricaju zajedno.

Inace, ja nisam rekao da ne valjas, cak to i ne smatram i dosta te postujem u vezi nekih stvari. Samo sam ti rekao da si "vlast" i da takve stvari idu uz istu. Nsam neko ko ti se konstantno uvlaci u "anus" da bi ga postovala(a imas ljude koji i to rade i "prolazi im") vec ti realno kazem ako se vec povela prica o tome.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Resenje :banuj ga. Opomni ga. Kao sto je ona apokalipsa banovana 3 puta iz istih razloga. Lepo pise u pravilniku za upotrebu smajlija i postove koji sadrze samo iste.

Niki taman posla, i ne treba da dozvolis da tvoj licni zivot bude tema, to stvarno nema smisla Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Resenje :banuj ga. Opomni ga. Kao sto je ona apokalipsa banovana 3 puta iz istih razloga. Lepo pise u pravilniku za upotrebu smajlija i postove koji sadrze samo iste.

Apokalipsa je banovana iz raznih drugih razloga, a skrenucu paznju moderatorima da obrate paznju na postove sa samo smajlijima svih korisnika...

@Orfanelin i marko

Ja sam rekla sto sam imala.. ne zelim da idem dalje u diskusiju..

Ne ljutim se, samo sam prvi put rekla ono sto me vec duze vreme zamara...

Zamolila sam vas tri stvari, zamolicu vas da ih postujete... Otvorena sam za predloge i izmene, ali ne na ovoj temi...
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 17:27:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 404 405 407 408 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.