Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1281291 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
брате Рејвене ... риспекат ... пази кад се слажем с тобом ту негде око 90% гледе свега исписаног ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Zmaj - covek koji se u principu najbolje slaze....

Burek forum - konacan skup ljudi...koji su proterali sve one koji se ne slazu...i sad ne znaju sta ce od dosade...jel se svi sa svima slazu...nema nikoga ko ce reci ne...cak su i oni koji standardno kontriraju pocelu u toj kontri da se slazu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Inicio, covek cija je devojka izmedju ostalog najodgovornija za to sto je upravo opisao  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Ja mislio da nikad nece doci ovaj dan...ali slazem se sa tobom... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Ma Inicio je ok lik skroz   Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 01:26:43 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.95
@Rejven
Majica lejdi gage se ne bi slozila sa tobom Smile
Citas mi misli, zato sam dodao ovaj deo u post Munkaze mrzi pozere i pozerke i prezire gotovo sve sto ima veze sa popularnom kulturom, iako krisom ima par stvarcica koje ne bi odbila da bi dobije.  Smile

Analiza na alnalizu.
B@mbin@
Radije bih se igrao sa Mengelom nego da mi ona radi psiho analizu, jer mislim da bi bila adekvatna za tako nesto ko operacija mozga sa budakom.
Po njenim rečima, smorili su je ljudi koji kukaju (pacijenti). Tako da ja mislim da ona sebi daje oduška ovde na forumu. Neka vrsta samoterapije.

Munkaze
Jedna od onih devojaka na forumu za koju bi muskarci uradili sve,
Munka kao što je već utvrđeno traži alfa mužijaka. Tako da jureći nju, ustvari ne juriš nju, nego potvrdu da si ti taj alfa mužijak. Cenim, da bi većina čim dobije tu potvrdu, automacki se ohladilo.
Slazem se sa prvim, osim sa ovim drugim, ne bas, uostalom Munka je vec nasla Alpha muzjaka  Smile

@Taxtex
Slazem se brate  Smile
брате Рејвене ... риспекат ... пази кад се слажем с тобом ту негде око 90% гледе свега исписаног ...
Pa ja se ne secam da je bilo mnogo puta da se nismo slozili  Smile
Inicio, covek cija je devojka izmedju ostalog najodgovornija za to sto je upravo opisao  Smile
Ne seri da je on Anein decko  Smile
Ja mislio da nikad nece doci ovaj dan...ali slazem se sa tobom... Smile
Ovo su Maje prorekle  Smile
Ma Inicio je ok lik skroz   Smile
Nisi ni ti za bacanje  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
RavenDark da ga ne znam od pre 5 godina, pomislio bih da je good patriotski rodoljub. ima želju da sazna istinu, al to još niko nije uspeo. ima poverenja u ljude pa je tako u stanju da bez oklopa uleti u bitku. u rl verovatno sposoban da stvori sve što mu treba. pre ili kasnije.

deki1 moderan mladić koji ne želi to da bude. infiltrirao se u firmu snagom intelekta pa sad ebe kevu ravama koje ne cene njegov uspeh. zanima se za nekonvencionalne stvari konvencionalnim metodama. priziva duhove koje otkačinje metodom "beži bre ti si plod moje mašte". našao se ovde sad i tu pa je izabrao put koji mu je zakonska volja.

3maj mlogo voli zelene smajlove, eh što voli zelene smajlove. dobar dečak, veseo, uvek raspoložen, voli da se šali, pozitivan, širi pozitivnu energiju, nasmejan, vedar, vredan, moderan ... iza ovog se krije verovatno potencijalni ubica klase masovni, metode ladno naoružanje, lokacije sekirom u glavu glava na panju u krvavom stanju.

sistem naši vaši 1234 dečak koji obećava. malo piše iz ubeđenja, malo zbog aktivnosti. voli mir i tišinu i rado ih se seća. veruje u čuda iako ne veruje. voli da napiše komentar za koji posle kaže da je ubedljivo najbolji komentar. iako je dugo na politici nije podlegao judeoliberalnoj modi postavljanja nasmejanog smajlija ovog ovde --->  Smile .  napraviti će mo dobroga patriJotu od njega jednoga lepoga dana.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Burek forum - konacan skup ljudi...koji su proterali sve one koji se ne slazu...i sad ne znaju sta ce od dosade...jel se svi sa svima slazu...nema nikoga ko ce reci ne...cak su i oni koji standardno kontriraju pocelu u toj kontri da se slazu...
Promeni nesto. Nemoj da stavljas one tvoje smajlije i nemoj da pricas kako nesto ne valja i da kreces na licnu osnovu sa svima i da pricas kako svi drugi ne valjaju i kako im je misljenje bezveze(jer ces onda postati kao ti protiv kojih pricas da su stvorili to jednoumlje), nego lepo udji u diskusiju pa izrazi svoj stav. Neka ti se stav racuna za sve pare. Jedio tako ces i uspeti da ti se tvoje misljenje zaista i racuna...

Inace, pricah ja odavno u jednoumlju i kako ono ne valja, samo sto, zapitaj se u cemu je tu problem i kako to treba da se menja, i da li je samo problem u ljudima koji ostaju ili i u ljudima koji jednostavno podviju glavu pa tako nesto dozvole i pobegnu kao zadnje kukavice. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Pa ja kad kazem nesto vi razmisljate pola godine...da bi posle rekli da me ne razumete... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Pre bih rekao da si postao kao ti protiv kojih pricas da stvaraju jednoumlje tj. i ti se asimilirao.  Smile

Ajde de, citao neke tvoje stvare postove, mozes ti to mnogo bolje od stavljanja smajlija i pisanja protiv drugih. Imalo se dosta sta procitati od tebe dok nisi krenuo u to kontriranje svemu i bojkotovanje bilo kakvog oblika diskusije. Tako da, ako si nezadovoljan, pocni od sebe. Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.