Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1281295 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.79
istina prijatelju ...samo pisem istinu Smile
Preveraih se u analizi sa Munkom...prevarih se u analizi sa Aneom,prevarih se u analizi sa Sandrom i Sofi,Bambina je druga prica...valjda bude dana i mjeste za analizu i apstrahove .Sto se tice muskaraca sa foruama oni su uglavnom nula cim ne mogu da osvoje par zena sa foruma kao sto su aaanea ,munka,,sofi,kimi,apstrahova...itd...valjda ova ne form..analiza posluzi za spajanje onih koji jos nisu spojeni?
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Šta si to rekao pa si se prevario,ne sjećam se ?  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Sofi volis biti voljena ,imas svoj cilj bez obzira na sve jer sve pored tebe protice kao rijeka.Volis tamu jer tama je tvoje drugo ime,volis muskarca uz kojeg ces biti sigurna,ali isto tako volis svoje Ja.Biras mnogo to je tvoja mana i vrlina nikom ne dajes olako ono sto se zove po tvojoj rijeci zenstvenost.Draga si osoba svima i vrlo lako se prepustas onim koji kolo vode,znas sta zelis i cemu tezis...koliko si prijatelj  to vec znas jer prijatelje kao i ljubav biras samo Ti
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
prepuštanje kolovodjama slabo ide sa smislom cjelokupnog posta,za probirljivost 100 % tačno i sve drugo sem 'tama je tvoje drugo ime ' - nije,jesam često nervozna,mijenjam raspoloženja,pesimista sam i to,ali klasičan crnjak nisam

fala na mini analizi dobri Lapsuse  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Sofi volis biti voljena ,imas svoj cilj bez obzira na sve jer sve pored tebe protice kao rijeka.Volis tamu jer tama je tvoje drugo ime,volis muskarca uz kojeg ces biti sigurna,ali isto tako volis svoje Ja.Biras mnogo to je tvoja mana i vrlina nikom ne dajes olako ono sto se zove po tvojoj rijeci zenstvenost.Draga si osoba svima i vrlo lako se prepustas onim koji kolo vode,znas sta zelis i cemu tezis...koliko si prijatelj  to vec znas jer prijatelje kao i ljubav biras samo Ti
lapsuse ti si ko horoskop
u ovoj analizi moze da se prepozna 95% zena  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Hvala Krejzi ...plakao sam do suza jednom tvom komentaru kada rece Sofi u smislu "nije vrijeme ...pa nesto "Sofi se samo malo namrsti  Smile
Cek Sofi za potpun komentar vec slijedi ovo je bilo tek povrsno kao i za prijatelja ovog krejzi lika koji u bobu zna sve sto se desava pa pomalo uskoci tamo gdje treba ...cisto moja analiza za koji dan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Dakle...
Sandra prica o svom braku i kako ebe muza i on nju,kako djeca napreduju,kako nema dlake na jeziku.Zena-djevojka prica jer tako zivot u dvoje izgleda.Dobra je Sandra imamo slicnu narav,ne prodaje m... pod bubrege,ne glumi sveticu,mrzi politicke govore a voli jednostavnost zivljenja i komunikacije.Da li sam imao rat sa ovom zenom ohohooooo i dan danas ga imam s tim sto se mnogo bolje razumijemo.Sandra pise o svom zivotu i mnogi su mozda zavidni sto zivi tako kako zivi,normalno dan za danom...Ova zena nije seljak to se vidi po "naglasku"koji redovno istice i nije od onih koje ostaju duzne bilo kome.Vjerujem kako je po 5 dana smisljala urotu,revans,bockanje kad-god bi doslo do rijecima obracuna izmedju nje i mene...a to je bilo za dobro jutro...vazda.Istina ako sam nekoga zelio vidjeti uzivo i reci "ma slusaj ti  tzv.med. sestro...poslije toga jos svasta nesto,zatim je pozvati na kaficu da prozborimo koju normalnu.
Sandra je dobre duse,bez obzira sto tu svoju dobrotu prikriva maskom vulgarnih rijeci,nacionalistickih ispada itd. Ako je ko iskusio njen gnjev na svojoj kozi i to dosta dugo onda sam to ja,jos kada u paru sa Munkom gazi ...ebeno izgleda ali ajd'.
Sandra ispred svega stavlja svoju porodicu i za istu zivi,da li bi prevarila muza i da li je u svakom slucaju ostaje tajna,jer i ako jeste zna Sandra vrlo vjesto sve prikriti.Mada cisto sumnjam jer kako sada pise muza bi ziletom zaklala da zna kako je vara a kad je vec tako i ljubavnika ceka ista sudbina bez obzira sto nije njen muz.
To bi druga analiza Sandre nakon nekog vremena.Ljudi ljude malo bolje upoznaju...vremenom.

Anea...
Zena ceka svog princa iz knjiga koje redovno po podu razbacane leze.Zasto suti,zasto tijelo cuva da joj propada samo ona zna.Da li moze ova zena osvojiti muskarca...odgovor je da...i tijelom i rijecima,samo ako to zeli.Ali ona ne zeli,vjerujem kako jos uvijek zivi u nekoj proslosti koja je steze poput lanaca.Voli politicke misli a mrzi pjesmu...zasto...zato sto pjesma je povredi i tu je sva njena slabost a mora biti jaka.Anea je veliki radnik ,voli precizno sve stvari staviti na svoje mjesto jer ako nisu ta nema sna dok ne dovede u red iste.Ova zena bilo gdje da radi biti ce ponos firme.Ova zena je gladna ljubavi ali stidi se to reci,ima svoj svijet koji crta samo njoj poznatim bojama...vazda polusnena...naprosto za muskarca divna.
Anea zna biti prijatelj do umiranja ali isto tako zna mrziti do smrti.Vjerujem kako je vazda voljela pogresne ljude...to bi Anea...

Bambina...ehhh da uzdahnem prvo.
Kaze da ima decka i vazda ga spominje,ja vjerujem kako ga nema ili je naki mufljuz koji nije vrijedan njezine ruke.Ova djevojka je jako pametna,ali da zna biti opasna ko skorpija i vise od toga...elem zna.Kako nekako i sa ovom zenom nikada nisam nasao zajednicki jezik,ja u ocit klin ona vazda u neku plocu i tako mjesecima.Da li je Bambina ljubomorna zena ohoooo itekako.Vjerujem kako to u javnom zivotu prikriva ali ipak se vidi u pojedinim situacijama.Svoj rad,svoj trud,svoju pamet jako cijeni i to je normala,ali koliko ce to cijeniti neko uz nju veliko je pitanje.Zato ce vrlo tesko pronaci muskarca bas onako kako ga ona zeli.Cijenim Bambinu zbog rijecnika i kako to ona temeljito zna objasniti na mnogim temama,a zatim i prostacki.Jedino sto vazda me cini zbunjenim je njen avatar,bas izgleda kao neki vanzemaljac,nikako se ne uklapa u njenu licnost jer zamisljam tu djevojku kao njeznu,divnu,svjetlucavih ociju bas onako kako bi i trebala da bude...Srecan je onaj mufljuz koji ima Bambinu za djevojku...

Slijedi Sofija...Apstrahova...Munka....
bobak...jasi...kristal...inicio...krejzi...dok dodjem do daha...
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 17:57:40 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
Pa, ovaj... ima jedan problem... Anea uvek ima svog princa... Smiley
Zaista ne trazim savrsenog... sami nekako dodju ...
Ili sto bi princ rekao - Mornar uvek nadje mornara u magli Smiley

Hvala na analizi Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
Bambina...ehhh da uzdahnem prvo.
Kaze da ima decka i vazda ga spominje,ja vjerujem kako ga nema ili je naki mufljuz koji nije vrijedan njezine ruke.Ova djevojka je jako pametna,ali da zna biti opasna ko skorpija i vise od toga...elem zna.Kako nekako i sa ovom zenom nikada nisam nasao zajednicki jezik,ja u ocit klin ona vazda u neku plocu i tako mjesecima.Da li je Bambina ljubomorna zena ohoooo itekako.Vjerujem kako to u javnom zivotu prikriva ali ipak se vidi u pojedinim situacijama.Svoj rad,svoj trud,svoju pamet jako cijeni i to je normala,ali koliko ce to cijeniti neko uz nju veliko je pitanje.Zato ce vrlo tesko pronaci muskarca bas onako kako ga ona zeli.Cijenim Bambinu zbog rijecnika i kako to ona temeljito zna objasniti na mnogim temama,a zatim i prostacki.Jedino sto vazda me cini zbunjenim je njen avatar,bas izgleda kao neki vanzemaljac,nikako se ne uklapa u njenu licnost jer zamisljam tu djevojku kao njeznu,divnu,svjetlucavih ociju bas onako kako bi i trebala da bude...Srecan je onaj mufljuz koji ima Bambinu za djevojku...
Hvala na analizi. Smile U svakom slučaju. Smile

Pored svega lepog (i nadasve istinitog Smile Smile), jedina kontradikcija je da sam patološki lažov, pa da izmišljam momka ili našu kompletnu vezu (i ovo za ljubomoru se ne uklapa u moj svepristni narcizam, složićeš se). Smile Naravno, obzirom da su u pitanju moja privatnost i intima, ostaviću čitavu zavrzlamu sa "mufljuzom" bez komentara. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.