Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1281549 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Let it be light Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Qtek 666
ajde, lapsuse, ožeži, u oko sam se pretvorila...
tema: Rus, čovek koji me kulira
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Citat
Sandra prica o svom braku i kako ebe muza i on nju,kako djeca napreduju,kako nema dlake na jeziku.Zena-djevojka prica jer tako zivot u dvoje izgleda.Dobra je Sandra imamo slicnu narav,ne prodaje m... pod bubrege,ne glumi sveticu,mrzi politicke govore a voli jednostavnost zivljenja i komunikacije.Da li sam imao rat sa ovom zenom ohohooooo i dan danas ga imam s tim sto se mnogo bolje razumijemo.Sandra pise o svom zivotu i mnogi su mozda zavidni sto zivi tako kako zivi,normalno dan za danom...Ova zena nije seljak to se vidi po "naglasku"koji redovno istice i nije od onih koje ostaju duzne bilo kome.Vjerujem kako je po 5 dana smisljala urotu,revans,bockanje kad-god bi doslo do rijecima obracuna izmedju nje i mene...a to je bilo za dobro jutro...vazda.Istina ako sam nekoga zelio vidjeti uzivo i reci "ma slusaj ti  tzv.med. sestro...poslije toga jos svasta nesto,zatim je pozvati na kaficu da prozborimo koju normalnu.
Sandra je dobre duse,bez obzira sto tu svoju dobrotu prikriva maskom vulgarnih rijeci,nacionalistickih ispada itd. Ako je ko iskusio njen gnjev na svojoj kozi i to dosta dugo onda sam to ja,jos kada u paru sa Munkom gazi ...ebeno izgleda ali ajd'.
Sandra ispred svega stavlja svoju porodicu i za istu zivi,da li bi prevarila muza i da li je u svakom slucaju ostaje tajna,jer i ako jeste zna Sandra vrlo vjesto sve prikriti.Mada cisto sumnjam jer kako sada pise muza bi ziletom zaklala da zna kako je vara a kad je vec tako i ljubavnika ceka ista sudbina bez obzira sto nije njen muz.
To bi druga analiza Sandre nakon nekog vremena.Ljudi ljude malo bolje upoznaju...vremenom.

Varas se dragi i predragi Lapuse ako mislis da ja kkoristim 5 dana za bilo koji plan, cak ni onaj koji se tice moje porodice. Ja sam imulsivna, ja 'prebijam preko kolena".

A za podjebavanje tako malih gnjidica kao sto si ti mi ne treba jedan treptaj Smile
Sto se Mnke tice, unakrsno , obicno se dopisujemo na pp o cipelama i muzjacima a vi nam dodjete kao zanimacija da natucemo broj postova dnevno  Smile

Inace si ti meni vrlo gotivan iako se dijametralno razlikujemo, necu ti se zahvaliti na ovoj analizi jer si podosta promasio. Kad sledeci put budes blize istini ja cu da se zahvalim Smile

Smile

edit: ja sam teski nacionalista, u svakom mogucem smislu.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 22:02:48 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
сандру сам упознао пре једно пет година...само ћу ово рећи: сенџи је шеф Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Sandra je musko ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Muski sef.

hahahahahahahaha Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Drago mi da sam barem u necemu pogodio Anea Smile

Tek malo Bambina...birao sam rijeci, jer previse komplimenata izgledalo bi malo drugacije od same analize Smile

Tebe Sandra vala covjek treba vazda kuditi. Nekako kulminaciju propracenu snaznim trzajem i pustanje glasa iz petnih zila dozivis tek kada te neke gnjidice pocnu nakidati  :mrgreen:Ja pokusao docarati i prikazati te svijetu u najboljem mogucem svjetlu dok knedla u grlu stojala kako ono sto mislim ne bih rekao,a ona opet nije zadovoljna Smile
Volim sto si teski nacionalista i volim sto ja to nisam...vrijeme vec pokaze koliko je ispravno ovo ili ono Smile

Sofija...
zena koje svugdje ima kako po forumu tako mislim i u privatnom zivotu.Zna onako nonshalantno dosipati ulje na vatru,zna gdje gori,zna ona uzvratiti i udarac kada je progone,ali sve u svemu mislim da nije pokvarena osoba,naprotiv.Vrlo komunikativna osoba koja voli uz sebe uvijek imati dosta prijatelja.Da li i kako pronalizi ljubavi sa kojima dijeli intimu,to zna divno sakriti.Mislim za ovu osobu da je veoma draga i uvijek nasmijana,onako zdravo kroci kroz zivot.Poraze koji neminovno svakom od nas dodju tokom zivljenja,ona u par dana preboli i vrati se jaca nego ranije.Nije jedna od onih koje svojim sarmom zavode muskarce,jer ima nesto jace od toga.Imam osjecaj da i kada prica neku banalnu politicku scenu iz nje nesto zraci sto muskarce ne ostavlja ravnodusnim...

Apstrahova...
vrlo kratko poznajem ovu zenu a i toliko koliko je poznajem dovoljno je za neku povrsnu analizu.Nadam se da nece se uvrijediti ako u necemu pogrijsim.
Apstrahova? Zena koja vrlo uspjesno zna izazvati erupciju utihnulog vulkana.Zna lavom upravljati kada krene niz opustjelu golet pod prijetnjom da pohara neduzno civilno naselje u bogato obrasloj dolini.Vrlo inteligentna osoba koja kroz vrlo malo rijeci pronalazi smisao onoga sto se suti.Vjerujem kako zeli od zivota mnogo vise nego sada ima i tezi k'tome.Ali svaki korak u zivotu koji cini,uvijek cini tako tiho koji ne bih pripisao strahu ili bojazljivosti,vise bih rekao pametnom razbiranju kada,kako,gdje,zasto i cilj.Kada pronadje odgovore na ova pitanja u sebi tada i krene tiho prema cilju.Da li Apstrahova zna za rijec ljubav...mislim itekako zna,zna za rijec uzivati u njoj,zna u momentu odbaciti sve lance koje zivot vazda namece i udahnuti punim plucima isti taj...zivot.Ona je po meni,osoba prepuna zivota,vrlo prijatna,vjerujem zavodljiva.Apstrahova osoba koja zudi samo za jednim,biti uz nekoga ono sto jete...

Munka...Ze...
Prvi susret sa Munkom je bio katastrofa...mislim na forumu.Mislim da je to bila moja druga tema...osjetila Munka da logorska vatra je upaljena i prije samog plamena ona je vodom zalila...odnosno rece lock.Ajde dobro velim.Poceo lapsus pisati po forumu pretezno evo tu gdje jesam,kad' vidi cuda evo opet Munke,nema locka ali zato ima po glavi sta god napisao lapsus.Pomislih ma jesam kada Ja ovu zenu uvrijedio...kontam nisam i fakat nisam,zasto me toliko bicuje rijecima veze nemam.Jos kada sjednu zajedno pisati o cipelama ona i ona sandra med.signora...dodje runer i veze nemam zasto i on pise o cipelama,fakat od dobrih tabana naprave one dus-aman nikakve.Ovo je bilo...kakva je u mojim ocima Munka danas,jer rekoh pogrijesio sam u prvoj analizi.Zena koja ima svoju privatnost,kakva je to ona zna.Zena koja stalno pise u prvom licu i krene prvo od sebe kada vrsi dubiozu bilo kakve teme.Zena koja rijetko koriguje svoje misljenje,ali zna to uraditi.Zna primjetiti dubiozu kada ljudi pricaju o varenju da bas i nije rijec o elektrodi koja sporo gori.Zasto je toliko ratnicki nastrojena prema mnogo cemu vjerujem kako ima razloga.Tesko je zakljuciti bilo kome ko je Munka,nju treba dozivjeti da bi covjek mogao nesto tvrditi.Mislim da je prekrasno jedno bice koje se prekrilo kozom krokodila.Zivot je tako naucio.

bobak...jasi...kristal...inicio...krejzi...sesiric...light...Amalia...Simi...Vlastimir u nastavku
« Poslednja izmena: 14. Okt 2012, 17:12:12 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ako, ako... samo polako... ima još milion i po članova Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2012, 21:53:12 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
ajde, lapsuse, ožeži, u oko sam se pretvorila...
tema: Rus, čovek koji me kulira

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.