Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:34:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101526 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
muamer rece bosanci. a bosnjaci je pogrdno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 5610
Žena muslimanka je u svojim obavezama ista kao i muškarac. Ona je nosilac poslanice u životu, te je stoga obavezno da bude društvena, aktivna i utjecajna, koliko joj u tome dozvoljavaju okolnosti njenog života, života njene porodice i njenih mogućnosti. Ona se druži sa ženama onoliko koliko je u mogućnosti, obraća im se u skladu s visokim islamskim ahlakom koji čini da se ona ističe među ostalim ženama.

Gdje god se nađe svjesna žena muslimanka, ona je blistavi svjetionik, svjetiljka upute, izvor usmjerenja i faktor izgradnje, usmjerenja i osvješćenja- riječima i djelom.

Žena muslimanka, koja je obasjana uputom Kur’ana časnoga i koja se napaja s izvora čistog poslaničkog sunneta, prvoklasna je društvena i kulturna ličnost. Ona je kvalificirana za obavljanje njene obaveze misionarstva u društvima žena. Ona je otvorenih očiju, intelekta i razmišljanja o uputi ove veličanstvene vjere koja je u svijetu uzdigla ženu u veoma ranom periodu historije žene. Islam joj je podario veoma veliku skupinu lijepih moralnih osobina, o kojim govore kur’anski i hadiski tekstovi ove čiste vjere. Islam je učinio vjerom prihvatanje tih moralnih osobina, za koje će čovjek biti nagrađen, a ako ih ostavi, bit će kažnjen. Ovi su tekstovi uspjeli učiniti ličnost žene, iskrene prema svome Gospodaru, jedinstvenim primjerom društvene, kulturne, odgojene, bogobojazne, nježne, velikodušne i čedne žene.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2008, 00:49:52 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
Pravi svjetli primjer takve žene među našim ženama je hanuma Simijon.

Ko suprotno kaže ja ću mu jezik osjeći po starim običajima i proturiti kroz grlo.

Tekbir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
то се зове колумбијска кравата. Ти да си неки верник знао би како се језици отсецају, а не би кришом од каура крао колумбијске кравате...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
3maj001 primljen si u moju elitnu jedinicu mučenici novog pazara. Ti i Denis iz Tutina ste moji ljudi za ove malo teže slučajeve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 5610
 DA LI STE ZNALI - 1     

Pezić Elvedin, prof.

1- Da li ste znali da je dozvoljeno potirati po mestvama i čarapama tokom cijele godine, bez razlike da li je period zime ili ljeta zbog općenitosti hadisa koji su došli o dozvoli potiranja?

2- Da li ste znali da je obaveza da se čovjek okupa od spolnog odnosa pa makar i ne polucirao?

3- Da li ste znali da, ako žena vidi znake čistoće od hajda ili nifasa, nije dozvoljeno čovjeku da spolno opći s njom dok se ne okupa?

4- Da li ste znali da je ženi, ako vidi znake čistoće od hajda ili nifasa prije nastupanja zore, dozvoljeno da zaposti pa makar odgodila kupanje nakon nastupanja zore?

5- Da li ste znali da je žena, ako vidi znake čistoće, od nifasa prije četrdesetog dana, obavezna da se okupa i da klanja, i da je dozvoljeno čovjeku da ima spolni odnos s njom?

6- Da li ste znali da je dozvoljeno, po jednoglasnom stavu učenjaka da čovjek bez abdesta uči Kur´an ukoliko ne dodiruje mushaf, ali je bolje da uzme abdest?

7- Da li ste znali da će, kada mujezin kaže u toku ezana «hajja ala es-Salah , hajja ala el-Felah», onaj ko ponavlja za mujezinom kazati «la havle ve la kuwete illa billahi»?

8- Da li ste znali da četiri pravne škole zastupaju mišljenje da čovjeku nije dozvoljeno da dodiruje mushaf bez abdesta?

« Poslednja izmena: 30. Avg 2008, 01:45:18 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Autor medznuna

Mnoge evropske drzave usvojile su zakon o zabrani nosenja hidzaba na radnim mjestima, ako to poslodavac zahtijeva. Na taj nacin su muslimanke pod hidzabom izlozene diskriminaciji u javnom zivotu koja je jos i zakonski dozvoljena.
Koliko takvi zakoni narusavaju ljudska prava i zasto u sadasnjem "civilizovanom i modernom" drustvu jedan BOSS GUCCI DOLCE&GABANA imaju pravo da daju kreacije, a Allahovim modnim kreacijama se izglasavaju zabrane

Ето какво је време дошло... не може Алах ни модну кућу имати, без да му се забрањују креације.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Poslednje vreme Zmaju, poslednje. Evo već 30 godina odam gola jer mi nedaju ni hidžab da odenem, a kamoli čador. Svaki kaurin mi vidi lice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 5610
8- Da li ste znali da je od znakova lijepe smrti da čovjek umre od kuge. Prenosi se od Hafse, kćerke Sirinove, da je kazala: «Upitao me je Enes ibn Malik o smrti Jahje ibn ebi Amra, pa sam odgovorila da je preselio od kuge, pa je kazao: «Čuo sam Allahovog Poslanika da kaže: «Kuga je šehadet svakom muslimanu.» Hadis je zabilježio imam Buhari.

______________________________ ______________________________ ____________________

PITANJE: Kakav je šerijatski tretman sljedećeg:

-    uklanjanje dlaka ispod pazuha i oko spolnog organa;

-    uklanjanje dlaka sa nogu i ruku kod žena;

-    čupanja obrva na zahtjev muža?

ODGOVOR: Uklanjanje dlaka ispod pazuha i oko spolnog organa je sunnet. Što se tiče dlaka ispod pazuha, bolje ih je čupati, dok je dlake oko spolnog organa bolje brijati. Ako se i jedne i druge uklone na bilo kakav način, to ne smeta. U uklanjanju dlaka sa nogu i ruku kod žena nema grijeha i ne vidimo u tome bilo kakvu smetnju.

Što se tiče čupanja obrva na zahtjev muža (ili bez njega), to nije dozvoljeno, jer je Vjerovjesnik, s.a.v.s., prokleo onu koja čupa obrve i onu kojoj se to radi, upotrijebivši riječi čiji je infinitiv ” nams” koji znači čupanje obrva.

Šejh Ibn-Baz
« Poslednja izmena: 30. Avg 2008, 13:22:47 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Poslednje vreme Zmaju, poslednje. Evo već 30 godina odam gola jer mi nedaju ni hidžab da odenem, a kamoli čador. Svaki kaurin mi vidi lice.

Мораш се борити за своја права Smile Smile Smile

Види како изгледају праве вернице. Smile

Уживајте у сјаjној музици. Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2008, 15:59:22 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:34:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.