Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Apr 2026, 12:08:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 112014 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Најновији модел купаћег костима. Smile

У случају непосредне опасности (морски пас, електрична јегуља, медуза, Србенда под водом) може се и сакрити у морску траву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ne smem se izlagati suncu dok je Ramazan. Slike posle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
[Off topic obrisan.]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Најновији модел купаћег костима. Smile

У случају непосредне опасности (морски пас, електрична јегуља, медуза, Србенда под водом) може се и сакрити у морску траву.

Stigla nova kolekcija (klik)   Smile Smile Smile

Evo još letnje kolekcije

I još malo (klik)

Nike sportswear  Smile

i za kraj porodična fotka  Smile

« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 19:42:54 od M70AB1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
amerikanci namerno uvalise ovaj pripijeni najk sportsver    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
amerikanci namerno uvalise ovaj pripijeni najk sportsver    Smile
Mogla je i u ovome da trči  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ооо Шехерезада... па ти ли си?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Evo još sportske opreme  Smile

E al' ovo je legendarno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ee, Remo, Remo.  .  .   Poznavao sam ja jednog Senada iz okoline Tuzle, tamo 1992.  /93.  .   Bio je plav kao rus.   Plave oči, plava kosa - lep mladić - k'i upisan, što bi rekli mi Srbi.   I čuo sam ga, jednom je sa svojim drugarima iz jedinice (tada je bio vojnik u još uvek postojećoj Armiji na aerodormu Dubrave), pričao o tim nekim nacionalnostima, veri i tako tim stvarima o kojima je on znao samo onoliko koliko je NEKOM trebalo da zna, a o čemu ni Ti svakako NEĆEŠ saznati više od toga do kraja svog života.   E, pa ja sam tog Senada lepo pitao sledeće: Senade, imaš li Ti neke (bilo kakve) rođake u Turskoj, Arabiji i t.   sl.  ?
- Nemam, reče on.   - A, znaš li Ti Senade zašto si ti tako plav? - Ne.   - Pa, zato što hrišćane srbe, koji su primili Islam turci nisu dirali, smatrajući ih za svoje, a raju hrišćansku su gazili kako su stigli, pa im i snaje i devojčice otimali iz kuća da bi ih obeščastili, pa su trudne posle nekog vremena vraćali.   Tu se Srpska krv pomešala sa turskom i zato su Srbi iz Bosne često tamne kose i očiju.   - Tako, da smo Ti dragi moj Remo, MI SRBI bliži na neki način Turcima, nego Vi, kako se nazvaste, Bošnjaci.   I to krvnom vezom.   To o poislamljivanju srpskog življa po Bosni moglo je da se nađe u svim crkvama po Bosni, u njihovim knjigama (Vaš bi hodža rekao: indžile).   - Ali, avaj! Pojaviše se mudžahedini, koji su pored osnovnog hobija odsecanja srpskih glava u ime Alahovo, voleli i da se greju pored veselih vatrica od zapaljenih crkava, tako da je VELIKI deo te dokumentacije uništen.   Kako nesretna slučajnost, zar ne? Što se odsecanja glava tiče, ja u Kuranu nigde video nisam da tako treba.   - Dobro, momci su pokazali visok nivo samoincijative i kreativnosti, pa im se to ne može pisati u ratni zločin, najverovatnije? Pitaj starije, još po Bosni ima starih kumstava; jedni pravoslavni, drugi muslimani.   U ona vremena su štitili jedni druge.   Ako ti stariji budu imali MUDA da Ti kažu svu istinu - naći ćeš se na pragu samospoznaje, otvoriće Ti se novi horizonti, pa možda počneš da tražiš odgovore.   Upozoravam Te da nijedno pitanje iz te priče nije lako, još su teži odgovori.   Ja i danas tražim, pa imam mnogo problema.   ISTINA UVEK BOLI, i to mnogo.   Tužno je što o ovome pišemo.   Prvo, stvorio nas je SVE jedan Bog, a mi se potabasmo, braća.   Drugo, titoistička Jugoslavija je bila postavljena na takvim temeljima, da su se oni srušili u tačno određenom momentu.   Tog trenutka u Bosni smo imali od islamske vere napravljenu naciju, što nema nigde na svetu; muslimane.   Posle toga bilo je sve lako.  .  .   E, da za kolo.   Svi narodi, svetske civilizacije su u svom razvoju, svojoj istoriji razvijali načine zabave, umetničkog izraza i t.  sl.  .  
Na primer; severno-američki indijanci plešu oko vatre, ali se ne drže za ruke.   Trebaju im da bi slikovitije izrazili temu u tom plesu.   NAŠE kolo je moglo zaista biti prvo VAŠE, ali ne zaboravi da ste Vi prvo bili MI, pravoslavni i srpsko pleme, srpski rod.   Budi zdrav i prav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6030

Citat
Јесу ли ово нинџе?
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Apr 2026, 12:08:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.