Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:05:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101267 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
evo primjer. kamila od tone. sa sedam grba, svaka grba od po dva'jes kila...

Atif je, znaci, preselio. njegovom sinu mehi ide tona kamile. cerkama munibi i fikreti po 500 kila... jednostavno.

ufff. rijesio sam prvu jednacinu.. . e sad, ako je Atif imao jos zenske djece, ja ne znam kako bih. takodje, ne razumijem ovo "vi ne znate ko vam je blizi roditelji ili djeca, to je allahova zapovijed. allah zaista sve zna i mudar je"
znaci mi ne znamo, dzaba racunamo. zna allah s.w.  Smile

Cekaj,majku mu...
Ako kamila ima tonu+(7*20)=1140 KG...(7*20--sa sedam grba, svaka grba od po dva'jes kila)
Ako Meho uzme tonu...onda Munibi i Fikreti,nema sanse da ostane po 500 kila,nego samo po 70 kila grbe...(u slucaju da Meho ne bude milostiv,pa im ne da malo krtine...)

A,ovo dole.... Smile Smile Smile
Vidim ja da ni pegamber nije skroz siguran... Smile
Aj sad TEKBIR!!!
Idem da pokusam da napravim neku jednacinu...
Ne... Smile dohako sam... Smile
Idem da klanjam Aksam namaz,mozda mi Allah pegamber sve kaze i bez matematike... Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 17:36:50 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
evo primjer. kamila od tone. sa sedam grba, svaka grba od po dva'jes kila...

Atif je, znaci, preselio. njegovom sinu mehi ide tona kamile. cerkama munibi i fikreti po 500 kila... jednostavno.

ufff. rijesio sam prvu jednacinu.. . e sad, ako je Atif imao jos zenske djece, ja ne znam kako bih. takodje, ne razumijem ovo "vi ne znate ko vam je blizi roditelji ili djeca, to je allahova zapovijed. allah zaista sve zna i mudar je"
znaci mi ne znamo, dzaba racunamo. zna allah s.w.  Smile

Cekaj,majku mu...
Ako kamila ima tonu+(7*20)=1140 KG...(7*20--sa sedam grba, svaka grba od po dva'jes kila)
Ako Meho uzme tonu...onda Munibi i Fikreti,nema sanse da ostane po 500 kila,nego samo po 70 kila grbe...(u slucaju da Meho ne bude milostiv,pa im ne da malo krtine...)

pu pu pu! dzahilu jedan, hulis na allaha s.w. koji sve zna i uz to je mudar!

fino pise: "to je allahova zapovijed. allah zaista sve zna i mudar je"

ako allah s.w. tako kaze, sta ti ima da brojis 1140, 1156, 1111?!?!

kao da si ti, peksimetu, ikad vidio tonu i po kamile na gomili?

ako alllah elhamdulillah odredi da od tone kamile, tona ide mehi a po 500 kila munibi i fikreti, onda je tako! BISMIL LAH HIR RAHMAN NIR RAHIM!!! valjda je dragi muhammed s.a.w.s. zato stvorio merhamet?  Smile Smile  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
 Smile

Тотално сте ме збунили. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Citat
Postoji naracija da je neki beduin u Poslanikovoj džamiji u Medini učinio slijedeće:

Naime, on je ušao u džamiju i vođen svojim navikama pomokrio se u jednom ćošku!? Normalno, Poslanikovi a.s. najbliži prijatelji su skočili da ga kazne jer su smatrali da je tim činom učinio nešto nedolično... danas bi rekli provociro je.....

Poslanik a.s. ih je zaustavio riječima:" Ostavite ga, i prospite vodu na mjesto gdje je mokrio, jer vi ste poslani da olakšavate a ne da otežavate." (Buhari)

Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 22:11:10 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
@od rasssse

Ti mene ovako urezilo,zato sto sam pokusao da primjenim znanje koje mi je Allah pegamber podario(i svakom od nas,insallah)...
Ja jesam pogresio,ali ne namerno!Tumaceci ovaj deo Kur-an-a,ni svijestan nisam bio da protivurecim njemu,umesto tebi,koji si text i napisao...Ali sve su to Sejtanove zamke,ne bi li mene,spremnog mudzahida,sa njegovog puta otjerali,nalet ih bilo u dzehenemu.
Toliku kamilu nisam video,to i jeste iskusenje,za nas koji smo na pegambera putu,da ne sumnjamo u Dzenet koji sledi,i sijaset rahatluka tamo gore...
TEKBIR!!!
BISMIL LAH HIR RAHMAN NIR RAHIM!!!

« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 00:56:28 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
Niko ako ovako nastavis da se sluzis njihovim duhovnim rjecnikom ne samo da ce doci Bosnjaci, Sandzaklije i Albanci nego i Arapi koji za nas nikad nisu culi! A kad ih bude dovoljan broj a njima to nije problem dobice svoj podforum! Pa onda za tumacenja iz Kur ana kao i matematiku neces morati ici na druge sajtove! :-) Pozdrav od mene tradicionalni neMuslimanskim pozdravom Bog cuva Srbe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
BISMIL LAH HIR RAHMAN NIR RAHIM!!!
ako vec koristis arapski, mogao bi pravilno i napisati rijeci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Nista se ti moj Igore ne brini...sve pegamber vidi...insalllah najbolje... Smile

A,di ti Dino vidis Arapskoga,casti ti???To ti je tako po onom Vla`u Vuku Karadzicu...Bosanski,care...

A i da je....znas koliko me zabole,da li je pravilan ili ne.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
nemoj tako, bismillah, dje ce ti dusa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Selam svima.

Dali mislite da svoju djecu od malena trebamu uciti o pravoj istini i o dusmanima. Mislim da je to dobar pokusaj da se i nove genaracije informisu o tome, sto bolje. I to bi bio uspjeh da im nikad ne oprostimo i nikad ne zaboravimo iz generacije u generaciju!
...........................
Heroj Bosne, dijeca se trebaju ucit od malih nogu. Sta i kako a ne kad
napuni 16 g il 20. Jer ako zna od malena znace jos bolje od puno ljetnih
godina. Bolje da se dijete nauci o svemu istinskom nego samo da istraziva.

.....
To sam i mislio.
Jedini problem sto kod vecine, naseg naroda, nezele da zamaraju djecu o takvim desavanjima. Mi moramo biti svjesni da sve iz djetinstva pocinje.
.....
Ako ti ucis svoje dijete tako , onda je tebi tvoje srce hajrili
Jer ono ce prijenit svome drugu il prijateljici
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

p.s.

"Bhf, bio sam jednom, i ponavljam jos jednom JEDNOM na njihovom forumu
Mislio sam se uclaniti, onako radi sale, ali kada sam vidio, da ti jadnici, ne znaju ni svoju historiju, odustao sam

Zalosno"

(jbt. stvarno se divim nacinu na koji oni komuniciraju, komponuju recenice, mijenjaju glagole... )
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 10:14:27 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:05:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.