Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 14:29:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101291 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
evo kolega ce, sa plbiha...

......................................
Eto i ja da uzmem ucesca u ovom muhabetu, jer nekako vidim da mi vi moji Bosnje idete s’brda na do, pa uvijek promasijete metu. Govorit o Handzar diviziji nije toliko sramno, a i nije jedan vakat bilo toliko svijetlo. Kazem nije sramno, jer treba poznavat historiju tog vakta, pa pokolj koji ucinise Srbi, cetnici, nad nama Bosnjacima, muslimanima. Pogledaj mo datum stvaranja te divizije. Handzar divizija je stvorena o dobrovoljaca muslimana Bosnjaka, koji su izgubilji mnogo svojih, od cetnika u istocnoj Bosni najvise, pa u Sandzaku. Kao i svaki narod, islji su na osvetu, sto im se nebi smjelo zamjerit.
Jesulji radilji onoliko koliko im Srbi pripisuju, ne! Treba zapamtit, ipak mi imamo merhameta i u najtezim slucajevima. Bosnjak musliman nece ubit dijete, nece ubit starca, nece ubit ilji silovat zenskinje, sem onog koji nosi pusku i hoce njega. Kazem nece, jer ovo vazi u devedeset i devet posto slucajeva, ma da nam toga dosta pripisju, da bih nas izjednjacili sa njima.
Bosnjaci pod Osmanlijama su imali svoje jedinice i to elitne, takode pod Austrougarskom, Pa eto i Handzar diviziju, te u partizanima, i to su uvijek bili najbolji.
Ma ajde ostavimo sad te jedinici koje su se borile za drugog, nego imamo najnovije formacije i Armuju BiH, koja da je bila opremljena samo pedeset posto od onoga sto su bili cetnici, Beograd bi bio nas i to u prvoj godini.
Zasto su nam udarili embargo, UN, zato sto su nas poznavali prijatelji Srba, i to najvise Rusi, Francuzi i Englezi. Cak i onda, poslije tri godine i nesto nepravedne borbe, ipak smo pobijedili na bojnom polju, Kad je slavna Arnija BiH bila pred Bajnalukom NATO im prijeti da ce ih bombardovat ako ne stanu.
Eto samo u kratkim crtama da kazem, da smo ipak na tim prostorima pa i dalje najbolji.
Nesmijemo denacirat istinu, da u toj Handzar diviziji nijesu su bili Bosnjaci, ali mi jesmo antifasist tradicionalno i miroljubiv narod.
.............................................................................

ili u stihovima... zamisli Ice-T-a:

Znaš Bošnjače, nije davno bilo,
Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta,
Kad u našoj Bosni ponositoj,
I junačkoj zemlji Hercegovoj,
Od Trebinja do Brodskijeh vrata,
Nije bilo Srba ni Hrvata.
A danas se kroz svoje hire,
Oba stranca ko u svome šire. [...]
Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago,
Naše ime ponosno i drago.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
e to san i ja cuja da je nato spasija banja luku
i zaustavija daljnji prodor armije bh-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
ća gospe ti Lipe a ko te to slagaja, idi ti vratio ti se Šime i donio frišku ribu! Plavo more šumi!

Šalu na stranu ova tema nije posvećena dalmatincima i istranima nego našim prvim komšijama i njihovim biserima Bošnjacima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Citat
nego imamo najnovije formacije i Armuju BiH, koja da je bila opremljena samo pedeset posto od onoga sto su bili cetnici, Beograd bi bio nas i to u prvoj godini.

Cekaj...jesu li se oni branili,ili su hteli Beograd??? Smiley 1
Zna li taj peksimet da Beograd ima stanovnika,skoro kao njih ukupno u BiH...
Zapretio NATO...koliko smo se mi puta povlacili oko Gorazda,sto ne uzesmo Sarajevo...bas zbog tih nasih "prijatelja"

Jadnici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k530i
remi603:
hehe

srbi,vlasi,zlocini,rasiste,srpstvo,radikalni srbi svejedno je meni kako ih raja zove.
ja licno ih zovem "srpski kurdi" - zasto
- zato sto zele svoj "komad zemlje od BiH"
- zato sto zele odcjepljenje od BiH
- zato sto su manjina (cinjenica)
- zato sto ne akceptiraju NISTA bosansko, poceo od naziva orginalnih stari imena gradova, preko sporta pa do same zemlje BiH

ja licno vidim od tih svih gore nazvanih cinjenica/tezi pozitivne stvari:
- srbi sami od BiH prave vise islamsku drzavu nego mi, jer se ne gledaju kao bosanci/hercegovci, mrze rijec bosna, mrze sve bosansko a NE MOGU se odcjepiti.

- da fudbalska reprezentacija fudbala vecinom od bosnjaka se sastaje nije slucaj, znaci sami prave tako da kazem BOSNJACKU reprezentaciju,sto nama bosnjacima se svidja
- uvijek govore nismo bosanci/hercegovci nemamo sa BiH nista,i sa tim sebe samima prave manjinom i mojim "srpskim kurdima".
- kad ih stranac pita"hajde pokazi mi vasu kulturu i zemlju", taj srpski kurd ce im pkazati cevape, bureke, sljvovic,rakiju,crkvu, opanke, dzezvu i fildzane, muziku srpsli)koja je ustvari turska), igranje kola i.t.d. a sve to ustvari bosnjacko,opet nama pase

rahmetli alija je sa njegovim potpisom nazalost akceptiro rep. sumsku, ali je i spasio BiH zemlju. bila bi bosna i bez njegovog potpisa spasena i danas bi bilo u njoj mnogo manje problema nego sto imamo sa "srpskim kurdima".

i ovom prilikom hocu da cestitam hrvatima za njihovu "oluju" koja je 100% bila legitimna. nisu potpisali Z4 kao rahmetli alija dejtonski sporazum i buducnost im je bolja nego nama i evropa bliza!

opanci i kolo su isto nasi....
ahahahahahahah

Pa idi onda u hrvatsku ako ti se vise svidja. Ne znam o kakvom Bosnjackom narodu govoris, vi ste svi poturice koje su prodale vjeru za veceru. Mi Srbi bar imamo istoriju ( i to podugacku ). Pa bosna je u srednjem vijeku bila 100 % srpska drzava, i zao mi je sto nije ostala takva. I ti onda dodjes na srpski forum i pljujes na nas, ne znam kako te nije sramota!!!
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Joj Stevo jesi i ti neki dzenabet od coeka...pusti njiha...lahko cemo mi sanjma...ahhha...

Nemoj da shvatas stvari tako olako...prati malo rad foruma i njegovih clanova...boki je samo citirao neke bisere sa balijskih foruma,kojima se mi malo cudimo i to je sve... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
da boki je bosnjacko ime Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
jes' fakat!
.................................
sejfuddin

Posted: Sat Aug 04, 2007 8:30 am    Post subject: IZVADITE LICNU KARTU U SREBRENICI   

Postovani sugradjani, Srebrenčani u dijaspori!

Obraćam Vam se s ciljem da Vas pozovem da i pored formalnog statusa stanovnika opštine Srebrenica postanete i stvarni stanovnik nase opstine iako Vi to, ustvari nikada niste ni prestajali biti.
Vi koji ste uspjeli izbjeci genocid koji je napravljen na teritoriji nase opstine i živite na svim meridijanima ove planete pomozite glasanjem onima koji trebaju Vašu pomoć.

Svjedoci ste, u posljednje vrijeme velikih pritisaka na opstinsko rukovodstvo pa čak i građane a sve zbog legalnih zahtjeva da se Srebrenica dobije poseban status. Naime, nakon najnovije presude Međunarodnog Suda Pravde u Hagu, jasno je utvrđeno da su genocid u Srebrenici napravile institucije (Vojska i policija RS) entiteta kojem Srebrenica danas pripada. Najmanje što Srebrenica treba i zaslužuje jeste da ne bude u RS. Sadasnje rukovodstvo opstine je odlučno da uz Vašu i podršku drugih osiguramo Srebrenici posaban status. Da su nase namjere ozbiljne i legitimne pokazali su i posljednji dogadjaji. Medjunarodna zajednica se zainteresovala za desavanja u nasoj opstini pa je iz tog razloga imenovala i posebnog izaslanika, americkog diplomatu Kliforda Bonda.

S druge strane, rukovodstvo i političari RS čini sve kako bi nas sprijećilo u našoj namjeri. Namjera im je da na slijedecim opstinskim izborima koji se odrzavaju u jesen 2008 godine, onemoguće našu izbornu pobjedu i time otupe naše namjere.
Naime, naša opština je jedina u RS gdje je nacelnik Bošnjak i gdje probosanske Stranke; SDA, S BiH i SDP imaju većinu odbornika u opštinskoj Skupštini.

Da bismo nastavili nase aktivnosti na povratku i rekonstrukciji te uspostavi povjerenja kao i dobijanja posebnog statusa u okviru drzave Bosne i Hercegovine, potrebno je da nas u tome podrzite.

Na koji nacin Vi mozete tome doprinijeti?

To mozete učiniti ako izadjete na izbore u jesen iduce godine i date podrsku snagama koje se bore za ravnopravnost, mir, suživot i toleranciju, prava povratnika kao i sva druga osobna i kolektivna prava.

Da biste glasali na idućim izborima MORATE izvaditi licnu kartu u MUP Srebrenica. Zato je potrebno da najkasnije ovog ljeta ili do kraja ove godine izvadite licnu kartu u Srebrenici i na taj naćin se po principu automatizma upisete na biracki spisak u nasoj opstini. Od kada su uvedene nove CIPS licne karte princip je slijedeci: svako glasa u opstini u kojoj je izvadio licnu kartu.
Svi oni koji eventualno imaju imovinu u nekom drugom gradu BiH npr. Sarajevu ili Tuzli, nista ih ne sprijecava da se odjave iz tih mjesta i ponovo prijave u svoje staro mjesto boravka u Srebrenici. Njihova imovinska prava u Sarajevu, Tuzli itd. su zagarantovana.
Takodje Vasa djeca koja su napunila 18 godina, Vase supruge/muzevi koju nisu porijekolom iz Srebrenice, imaju pravo da izvade licne karte u Srebrenici i na taj nacin dobiju pravo glasa.

Ukoliko zelite saznati vise informacija o nasoj opstini preporucujemo vam www.srebrenica-opstina.org. Preko te stranice ćemo vas obavjestavati o svemu aktuelnom.

NE PRPUSTITE OVO LJETO DA IZVADITE LICNU KARTU U SVOM GRADU.

S postovanjem,

Abdurahman Malkic, nacelnik općine Srebrenica
+387 65 881 183 nacelnik@srebrenica-opstina.org

Ramo Dautbašić, zamjenik Načelnika
+387 65 881 182 znacelnik@srebrenica-opstina.org

Srebrenica, 15 maj 2007 g

Back to top                

Dzemat

///////////////////////////////////////////////
Bosanski borci mogu biti sehidi iako su probali alkohol!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Sada bi mogli pojasniti propis nasi bosanski boraca koji su preselili u zadnjem ratu ili onoga koji je preselio u pijanom stanju. Oni su ako bog da sehidi na ahiretu i na dunjaluku ako je preselio na bojnoj polju ili u situaciji koja je direktno vezana za to,cak da je preselio u pijanom stanju ili su sehidi na ahiretu a ne na dunjaluku ukoliko su poginili mimo toga..Na to ukazuju sledece cinjenica kao sto sam pitao sejha doktora cija je doktota bila pod nazivom:Akaidska pitanja vezana za muslimanske manjine i on mi je isto odgovorio.
Obrazlozenje:Nasi borci su imali prihvatljive nijetove ili su preselili u situaciji koja ih cini sehidima ako god.I ako mozda nije bila doslovna borba da allahova rijec bude gornja medutim oni su branili islamske svetinje i sam muslimanski opstanak jer smo mi bili ubijani sto smo muslimani ili su preselili branjeći svoju čast,imetak,porodicu sto je povod za sehadet kako smo vidjeli.
A sto se tice pijanog stanja to nije zapreka da covjek bude sehid ,ako je imao iskren nijet ili je preselio u situacili koja je razlogom sehadeta,jer alkohol nije zapreka da neko bude sehidom kako su to spomenuli ucenjaci a da je alkohol proklet i deset osoba vezani za njega je istina stim da Allah oprasta sehidu sve grijehe osim duga ili cak vise mozda sam taj borac –sehid ima kod sebe neku od zapreki da bude kaznjen proklet kako smo spomenuli predhodno.Znaci on je sehid ako bog da a Allah će mu oprostiti pijenja alkohola ili nece biti uopste proklet zbog zarpeke kaznjavanja.
Kao sto bi uvijek trebali traziti za brata dobro ukoliko je to u mogucnosti a u ovom slicaju je to moguće. I ne smijemo zaboraviti pitanje neznanja za vjeru kod musliman uopsteno a kod boraca i sehida posebno .Jer ces ih naci u toku rata a i danas da imaju ubjedenje koje poginuo da je sehid a i sam mozda nezna tacno sta je definicija sehida i sehadeta.

//////////////////////////////////

Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 09:32:39 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
da boki je bosnjacko ime Smile Smile Smile
a zar nije? Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Који је ово језик, српско-арапски?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 14:29:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.345 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.