Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 21:55:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 389
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Guza moje djevojke - Vol. 2  (Pročitano 4022899 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
El je ona Baratheon?

da, na snimanju je dobila tu haljinu lol
« Poslednja izmena: 06. Apr 2013, 14:23:21 od draganeee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Chrome 24.0.1312.70
Pozdrav!

Novi sam na forumu i želeo bih se ukratko predstaviti.            Stavljat ću slike svoje djevojke iz „avantura“ koje skupa prolazimo.           Naime i ona i ja smo egzibicionistički nastrojeni i odlučili smo da bi mogli početi igrati male seksualne „igrice“.           Trenutno nam je fazon da se ona obuče kao na slici(uglavnom ja biram odjeću) i odemo  na benzinsku pumpu malo podalje grada  u kojem živimo gde nas nitko ne zna, ili pred kiosk u kasni noćni sat kada nema nikoga na tom mjestu osim prodavača.           Zadnji put smo bili na benzinskoj pumpi  gde sam prethodno napravio tri kruga autom dok nismo dočekali trenutak kada nema nikoga(neugodno joj je kad ima puno ljudi).           I ušli smo unutra, kupovali neke sokove i kada smo došli pred prodavača koji je blejao u njene samostojeće okrenula se prema polici i nagnula ovako kako je na slici.          onako pošteno se naguzila ko fol ništa ne kuži šta se događa, uspravi se i pogleda nas dvojicu koji blejimo u nju.           Ovaj nije mogo vjerovat šta vidi ali je morao biti profesionalan &#58;D platio sam i kada smo izlazili sam ju još i lagano opalio po guzici.           Na tu benzinsku se ne vraćamo haha

Ova fotografija nije s benzinske jer smo još novi u svemu tome pa nam je bilo neugodno i zbunjeni smo bili &#58;D snimljena je kod kuće kada se obukla za van.           Preko toga je imala još kratku jaketu.           

ako vam se sviđa ima još koja slika iz drugih kuteva pa recite ako želite da stavim.   idući avantura je slikanje pičkice na javnom mjestu.   javim kako prođe &#58;D

Ti si profesionalni fotograf???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Pozdrav!

Novi sam na forumu i želeo bih se ukratko predstaviti.            Stavljat ću slike svoje djevojke iz „avantura“ koje skupa prolazimo.           Naime i ona i ja smo egzibicionistički nastrojeni i odlučili smo da bi mogli početi igrati male seksualne „igrice“.           Trenutno nam je fazon da se ona obuče kao na slici(uglavnom ja biram odjeću) i odemo  na benzinsku pumpu malo podalje grada  u kojem živimo gde nas nitko ne zna, ili pred kiosk u kasni noćni sat kada nema nikoga na tom mjestu osim prodavača.           Zadnji put smo bili na benzinskoj pumpi  gde sam prethodno napravio tri kruga autom dok nismo dočekali trenutak kada nema nikoga(neugodno joj je kad ima puno ljudi).           I ušli smo unutra, kupovali neke sokove i kada smo došli pred prodavača koji je blejao u njene samostojeće okrenula se prema polici i nagnula ovako kako je na slici.          onako pošteno se naguzila ko fol ništa ne kuži šta se događa, uspravi se i pogleda nas dvojicu koji blejimo u nju.           Ovaj nije mogo vjerovat šta vidi ali je morao biti profesionalan &#58;D platio sam i kada smo izlazili sam ju još i lagano opalio po guzici.           Na tu benzinsku se ne vraćamo haha

Ova fotografija nije s benzinske jer smo još novi u svemu tome pa nam je bilo neugodno i zbunjeni smo bili &#58;D snimljena je kod kuće kada se obukla za van.           Preko toga je imala još kratku jaketu.           

ako vam se sviđa ima još koja slika iz drugih kuteva pa recite ako želite da stavim.   idući avantura je slikanje pičkice na javnom mjestu.   javim kako prođe &#58;D

Ti si profesionalni fotograf???

nisam, ali se ozbiljno bavim fotografijom. ovo je slikano 5D-om pa je zato kvaliteta toliko dobra.
al hvala na komplimentu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Sony Xperia P
Dzabe kad su parametri pogresni: ona ima gacice a i WB je promasen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k800i
ajde nove slike Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Tema je Guza moje djevojke - Vol. 2 , a ne Guza riba koje navatam po netu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I have seen the future and it doesn't work.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola L2
heheh dobra ti je ta Smiley dajte nesto domace
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
[uklonjeno na zahtev]
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 22:23:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sramota me koliko nam dobro ide

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy
evo za sve hejtere koji misle da su slike s neta
Smile ja tu ništa ... u stavri , sve bih dirao  Smile Smile dobra !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
evo za sve hejtere koji misle da su slike s neta

samo ti postavljaj njene slike, ko ne zeli ne mora da ih gleda....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 389
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 21:55:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.