Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gurović u Zvezdi?  (Pročitano 9403 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vesu Petrovica naci i dovesti Smiley On je valjda negde u belgiji... pa da vidis kako se bori za klupske boje.. mene dusa boli sto ga nisu doveli kad je odlazio iz FMP-a
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma on nije nikakav kosarkas. On je samo jak kao zivotinja i fanatik u smislu da pokusava svojim kvalitetima, citaj snagom, da obezbedi svoju ulogu u timu. Opet, on je kao sto znas bio partizanov pulen i igrao tamo i takodje nije stedeo Zvezdine igrace u derbijima, kako u duelima, tako i u izjavama. Realno, meni od deluje, onako kada covek posmatra sa psiholoske strane, kao neka psihoticna osoba, sa prkrivenim ubilackim elementima u svojoj licnosti. Bolje on neka igra gde vec igra.

Askrabica kada bi doveli to bi bilo sjajno. Za Stanojevica ne znam u kakvoj je formi, ali ali je u dobroj formi kao sto je bio kada je igrao u Turskoj, onda bi to bilo super.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2005, 10:30:29 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
 Smile nikad nije igrao u turskoj.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Igrao je posle Zvezde. Ne znam za koji klub, ali znam da je igrao. Mislim na Stanojevica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne, nije. Igrao je u Izraelu. Razlika je drasticna. Tad je turska imala turk telekom, efes, besiktas, ulker.. mozda i najjacu ligu evrope, a izrael ima jedan klub
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
nije posle Zvezde je igrao u Hapoelu iz Jerusalima potom u Partizanu,a iz Partizana je otisao u Albu iz Berlina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Da, pogresio sam. U svakom slucaju ako je u formi u kakvoj je bio posle odlaska iz Zvezde, dobro bi nam dosao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa u odnosu na ovo sto imamo on je svakako napredak, al da je neki bog zna kakav igrac.. tesko.. i on i jestratijevic i kompletna centarska linija iz tog vremena.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Zašto bih odbio Zvezdu?
Dolaskom braće Petrović ambicije kluba su jasne. Doveli su odličnog stručnjaka, tu je i ULEB kup sa odličnom grupom, tako da bi mi bilo zadovoljstvo da obučem Zvezdin dres, objašnjava Milan Gurović

Uostalom, zašto da ne? Već smo u bliskoj prošlosti imali priliku da se uverimo kako čiča Draži "partizani" baš i ne smetaju više toliko. Pa, zašto onda sada ne bi mogao da kokardu zameni crvenom zvezdom?!

Milan Gurović, naš proslavljeni reprezentativac, a trenutno slobodan igrač, na pragu je potpisivanja ugovora sa košarkaškim klubom Crvena zvezda. Ono što je dolaskom Dragana Šakote na mesto trenera crveno-belih prvo bila glasina, pa zatim ovlaš demantovana glasina, posle mesec dana zajedničkog obitavanja dvojice prijatelja još iz "grčkih dana" na pripremama naše nacionalne selekcije, postala je veoma izvesna vest.

- Razgovarao sam više puta sa Šakotom o mom dolasku u Crvenu zvezdu, i nisu to bili neki posebno zvanični razgovori, odnosno nije to baš "gotova stvar", ali nije ni da nije - kaže za Glas Milan Gurović.

Imajući u vidu odlične odnose koje Gurović i trener Zvezde Dragan Šakota neguju duži niz godina i da su obojica već mesec dana "vezani" reprezentativnim obavezama, može se pretpostaviti u kakvom su tonu tekli ti razgovori. Gurović je tokom boravka na Kopaoniku poručio "da su prioriteti španska i italijanska liga", ali je istom prilikom izjavio da su i ostale opcije otvorene. Izgleda da je Šakotin uticaj, u kombinaciji sa promenom na čelu uprave crveno-belih, odneo prevagu nad potucanjem po svetu.

- Mi smo sarađivali dve godine u Peristeriju i on zna sve o meni, kao što i ja znam sve o njemu, tako da s tim nikakvih problema ne može biti. Ja sam profesionalac i ako obe strane budu zadovoljne dogovorom, nema niti jednog razloga zašto bih odbio ponudu Zvezde. Pogotovu što su dolaskom braće Petrović u klub jasno pokazane kolike ambicije imaju crveno-beli. Doveli su odličnog stručnjaka, tu je i ULEB kup sa odličnom grupom, tako da bi mi bilo zadovoljstvo da obučem Zvezdin dres. Videćemo šta će biti, ali će sve biti poznato u najkraćem mogućem roku - poručuje Gurović.

Iz Zvezde juče nije bilo moguće dobiti zvaničan komentar o dolasku iskusnog krila na Mali Kalemegdan. Predsednik crveno-belih Mirko Petrović nije želeo da priča o tome, već nam je rekao da pozovemo marketing (?!) ili, još bolje, sportskog direktora Igora Žeželja, poslovično nedostupnog za javnost, ili barem za Glas javnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
E jebi ga. Ja to ne bih voleo. Nego, ko su braca Petrovic? Nisam ni cuo ko je zamenio Ziku na celu kluba. Takodje me zanima ako neko zna koja je prica sa Gurovicem i Partizanom? Jel on dobio nogu u Partzianu ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.