Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gurović u Zvezdi?  (Pročitano 9479 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Serbia & Montenegro - Gurovic leaves Partizan?    
By Milan Lazarevic

As several Serbian Medias published today, Milan Gurovic will probably leave Partizan 2 months after he came to this club. Partizan officials are not satisfied with his performances till now, and culmination was match against Hemofarm in last round of Goodyear competition when Milan didn’t score any point. If we know that Gurovic has the highest wage in whole team, then, this decision is not some huge surprise.
Gurovic had lot of problems during this summer; he signed and then left Uniks, he was whole month in Greece on negotiations with Olympiacos, and then this “tattoo case” happened.
In last Euroleague game when Partizan played against Cibona, it was obvious that Gurovic simply can not play under whole this “non-basket” pressure. He was theme number 1 in every Media on whole Balkan, everyone wanted to make interview with him, he was in TV shows, and in such occasions he didn’t think on basket as some professional player must do.
Gurovic is a good guy, and if Partizan makes this decision – that will be only because of professional reasons.
His form is unbelievably far from Indianapolis 2002 when he was so close to Boston Celtics and when he was surely one of the best European players.
There is rumor that he can come back to Vojvodina if he leaves Partizan.

13.12.2004
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ma, ne znam kakve veze on ima sa Partizanom i Grobarima. I odakle mu ta silna potreba da se pravda pred navijacima? Zbog cega? Zar zbog onih par meseci kad se lecio kod nas i kad je "odigrao", kad se sve skupi, 5-6 utakmica??? Mislim da nema potrebe. Evo ja mu kao navijac Partizan porucujem da se i ne secam da je on za nas uopste i igrao. I voleo bih da sto pre predje u Zvezdu. S tim sto bi ga prvo poslao na kondicione pripreme u Hrvatsku, u neki kamp (da ne kazem logor).  :chainsaw:
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa da, partizanu nije dobar, pa cemo onda mi da ga uzmemo kao vleiko pojacanje. Smile
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ma, ne znam kakve veze on ima sa Partizanom i Grobarima. I odakle mu ta silna potreba da se pravda pred navijacima? Zbog cega? Zar zbog onih par meseci kad se lecio kod nas i kad je "odigrao", kad se sve skupi, 5-6 utakmica??? Mislim da nema potrebe. Evo ja mu kao navijac Partizan porucujem da se i ne secam da je on za nas uopste i igrao. I voleo bih da sto pre predje u Zvezdu. S tim sto bi ga prvo poslao na kondicione pripreme u Hrvatsku, u neki kamp (da ne kazem logor).  :chainsaw:
ti si lud covek... Ti se ne setjas da je Gurke igrao za Partizan... strasno... Pa sto smo mu onda toliko skandirali...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Vesa Petrovic bi bio pravi potez..nema boljeg coveka za Zvezdu,u timu samih sutera i mekusaca on bi bas posluzio za primer kako se igra cvrst basket,a ni Partizanu ne bi naskodio,samo sto se sa njima pokrvio koliko se secam...

Gurovic je propast..jadna Zvezda ako im on dodje.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim, nije tema o vesi, al ja bi njega najvise voleo da vidim... anyway...
Gurovic... ako su u pitanju razumne pare.. nek dodje on, uprkos svemu, ipak je ova zvezda pojedinacno prilicno slab tim iako dosta dobro igra kao celina, ne bi skodilo da ipak ima neko ko je video malo sveta i umeo da pogodi kad zatreba...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Iako se poslednjih dana sve češće pominjala mogućnost da jedan od košarkaških reprezentativaca Srbije i Crne Gore karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, pojavile su se i druge opcije.

Kao što je poznato, Milan Gurović je na meti "crveno-belih" koje će sledeće sezone voditi trener Dragan Šakota, stručnjak koji je možda i najzaslužniji za Gurovićevu uspešnu karijeru. Međutim, Crvena zvezda nije jedini klub koji je zainteresovan za usluge popularnog "Čiče".

Jedan od vodećih italijanskih klubova je takođe zainteresovan da vidi Gurovića u svojim redovima, a nema sumnje da su uslovi koje nude Italijani znatno bolji od onih koje mogu da ponude sa Malog Kalemegdana.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Vojkan Bencic  Smile to bi bila fora...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Igor Perovic, Oliver Popovic, Stevan Pekovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
ili onaj alkos Topalovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.