Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Guca: Ta divna stvorenja...  (Pročitano 11726 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 1800
Aj što je krcato ciganima

Aj što piju i smrde (toga ima i na beer-u)

ali trube... trube... i samo trube... A čulo sluha, ko jebe, a?

Pa zanimljivije bi mi bilo boćanje sa lokalnim penzosima nego da idem u Guču
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Vidim da si bio u Guci 10-tak puta Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Guca jeste fenomen, ali kako to obicno biva u Srba, malo se daje na estetiku, a mnogo na improvizaciju i snizavanje nekih osnovnih kriterijuma. Guca bi mogla da bude nesto, ako se obrati paznja na estetiku i ambijent. Ovako gomila besomucno baulja po ilicama u stanju delirijum tremensa, pisa i povraca ko gde stigne, oseca se lukac i pljeskavica do Kosova ravnoga  Smile Pitas seljaka za WC, on te uputi u neki dvorisni, gde su se istovarile cete ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 1800
@Orf,

Bili su par mojih bliskih prijatelja... I dalje su na psihijatrijskom lečenju   Smile

Ok, sad ozbiljno, ukusi su drugačiji, ja trubu kao instrument izuzetno cenim, ali ne u kontekstu Guče... I ne u prolongiranom periodu kao solo instrument (5+ minuta)...

Meni je boćanje zanimljivije, tebi nije... Ljudi nisu isti...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2010, 17:19:07 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.36
mob
Apple 15
Citat
I ne u prolongiranom periodu kao solo instrument (5+ minuta)...

Ja mislim da je nasim navijacima bilo "do jaja" na SP... kao da su bili u Guci...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo
Guca jeste fenomen, ali kako to obicno biva u Srba, malo se daje na estetiku, a mnogo na improvizaciju i snizavanje nekih osnovnih kriterijuma. Guca bi mogla da bude nesto, ako se obrati paznja na estetiku i ambijent. Ovako gomila besomucno baulja po ilicama u stanju delirijum tremensa, pisa i povraca ko gde stigne, oseca se lukac i pljeskavica do Kosova ravnoga  Smile Pitas seljaka za WC, on te uputi u neki dvorisni, gde su se istovarile cete ljudi...
Dobro rečeno. Smile

I nema pitaš seljaka za wc,doterali seljaci one plastične,poređali ih,svako stoji pored svog "lokala" i naplaćuju pišanje 30 dinara heheheheheeheeee
A da ne govorim što su udarili rampu na ulasku u grad i naplaćuju po 1000 dinara ulazak,kažu to je za parking,može da se koristi za sve dane,više ulazaka,idiotizam.A parking,livada prašnjava(imaju sreće što nije pala kiša),razapeti šatori između automobila,pišanje džabe. Smile  Smile
A klinke što valjaju rakiju u epruvetama heheheheheee Ja znam da je maloletnicima zabranjena prodaja alkohola,ali da oni prodaju,to valjda nije zabranjeno. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127

Dobro rečeno. Smile

I nema pitaš seljaka za wc,doterali seljaci one plastične,poređali ih,svako stoji pored svog "lokala" i naplaćuju pišanje 30 dinara heheheheheeheeee
A da ne govorim što su udarili rampu na ulasku u grad i naplaćuju po 1000 dinara ulazak,kažu to je za parking,može da se koristi za sve dane,više ulazaka,idiotizam.A parking,livada prašnjava(imaju sreće što nije pala kiša),razapeti šatori između automobila,pišanje džabe. Smile  Smile
A klinke što valjaju rakiju u epruvetama heheheheheee Ja znam da je maloletnicima zabranjena prodaja alkohola,ali da oni prodaju,to valjda nije zabranjeno. Smile
Ne znam, nisam bio, cujem sta ljudi pricaju. Dok je ovako kako jeste, mogu da odem ali ne bi to bilo to. Mom ortaku povracali po kolima i pisali po navlakama za sediste. Na zalost, nisu bilo koja kola  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sony 
čuo sam da je u Guči dobro išla prodaja vuvuzela i da su ljudi bili dobro opremljeni.... Smile Smile
Mogu samo da zamislim kako to zvuči mix trube i vuvuzele.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Raznosacu imas pravo Wink Ovo je prvi put ikad da si rekao nesto pametno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Orf jesi bio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.