Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:50:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gubimo li Kosovo?  (Pročitano 28268 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5

narod je izrazito glup i lenj. i ja mu zelim sve najgore iako sam i ja srpkinja.

Zelja je uzajamna. I on tebi...
reci mi jednog srbina, evo sad, u danasnje vreme, koji se bori, iskreno za svoju zemlju?

A da prvo pocnemo od onih koji nemaju priliku da se jave jer su mrtvi iz razloga sto su branili taj glupi narod i drzavu o kojoj pricas...

1. tipicno srpski: ako mi ti zelis sve najgore, nemoj da govoris i u ime drugih srba!!!!!!!
2. o kakvim mrtvim ljudima ti pricas? sta ti je? do kad ces pricati? sta ces, samo sedeti i pricati o mrtvima?

sta bi bilo sa japanom sad da su sedeli i pricali o mrtvima jer su branili svoju drzavu?

koga ti branis? lenje srbe, koji znaju samo ... nista.  kako im niko ne valja, dovode neznalice za predsednike. dive se narkomanima i mafijasima, kako na brz i jednostavan nacin zaraditi pare ... kako ubiti ... kako prevariti brata, sestru, muza, zenu, komsiju, rodjaka.
hapse neduzne da bi prikrili prave ...

a drugi ce da nam se smeju i s pravom da govore da smo najgori. da smo glupi.

ma daj, molim te ..
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
hm...i jos uprkos svemu tvrdimo da je kosovo nase i da ga ne gubimo ...

ja ne znam majke mi...da li je to glupost ili smo mi stvarno toliko samouvereni da smo nebeski narod do srzi ili smo svi zreli da u kartonu pise da smo mentalno zaostali  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
imas 2 opcije: ili je izgubljeno ili ce biti rata.

s obzirom da smo vec izgubili gotovo 50 posto celokupne srpske teritorije, verujem da ce tako i kosovo ... bye bye ... otici

rat ... u slucaju da uvek dobri i na nasoj strani rusi kazu njet, pa mi mislimo, evo ga kinezi i rusi su nasi,
a onda prc ... izgubimo i ostatak zemlje, a onda ce cela srbija stati u jednu ulicu. ja navijam za obilicev venac, pre nego za knez mihajlovu, jer na obilicu mogu da sede koliko im volja i da govore kako su svi drugi krivi sto je srbija spala na jednu ulicu.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
upravo tako ...

kao sto su za bombardovanje rekli prvo njet pa onda da besmisleno je pocinjati bilo kakav rat jer smo ga unapred izgubili...da se bolje pokrijemo usima da ne bi izgubili i vise od "planiranog"
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
za vreme bombardovanja, mmf je dao rusima 4mlrd $, jer su bili svorc,
sad su rusi .... itekako jaki, nisu u -, ne duguju nikom pare, imaju poseban fond  ... ali, rusi ko rusi ... jebe se njima za srbe i srbiju ... gledaju svoj interes.

dok se svest srba ne promeni, on ce gubiti deo po deo teritorije.

primer: dijaspora.

on/ona radi kao konj/kobila, baustelac, cistac, cistacica, kuvarica, najgore poslove, zivi u stanu punom vlage, gde je wc u hodniku na spratu.
da zaradi i kupi auto, da pokaze u srbiji kako on ima para. da napravi kucu u kojoj nikad nece ziveti.
njihova deca: propalice, kradu po skolama, tuku se, zavrse taj zanat i idu stopama svojih roditelja (bez obzira na to sto imaju mogucnosti i uslove da nastave skolovanje).

ni 2% od te ukupne dijaspore nije visoko obrazovano.  a ti sto su se zaposlili "slucajno" u nekim velikim preduzecima, bankama i sl. ljubomorno cuvaju svoje mesto, ne poznaju vise nikog ... ulizuju se direktorima ...

to je nasa dijaspora. gradove u srbiji, odakle i dolazi uglavnom ta dijaspora, nema potrebe da spominjem. ovde mislim konkretno na austriju i velikim selom italiju.

edit:

i da ne bude off, dodajem: i kao da je njih briga hoce li kosovo biti deo srbije ili ne!!!
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 21:05:42 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U ovom momentu važno je  sačuvati makar tapiju
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
koji momenat, kakva tapija ....

treba da se konkretno donese odluka, da ili ne.
kakvo odlaganje, 10 april 2008.

treba tacno da se utvrde 'tudji' interesi, ko sta hoce i ne oni srbe da drze u ruci, nego obrnuto.
i gotovo.
sve u javnost. a ne oni: aneks ovaj, aneks onaj, rezolucija ova, rezolucija ona. debili.

nema tu puno mudrosti. hocete da se igrate? imate skotsku, francusku, spaniju, tursku. austriju.

ali, jok. srbi nece to. srbi hoce sve da izgube. i kosovo i vojvodinu i jug srbije i sve do beograda, tj obilicevog venca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
naravno  Smile 
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Narod koji poklekne pred prvim tezim ispitom, nikad vise nece izgledati isto u ocima drugih. Kad tako lako rasparcavate Srbiju, i dajete nezavisnost svim i svakom, zasto se ne zapitate zbog cega Amerika ne pusti Teksas iz svog okrilja, Rusija Ceceniju, Spanija Baskiju i Kataloniju, Britanija Skotsku. Iz istih razloga iz kojih to nece ni Srbi da ucine s Kosovom. Zato sto ce potrijeti nekoliko vijekova svoje istorije i uzdrmati osnovne temelje svjetskog prava...
imas 2 opcije: ili je izgubljeno ili ce biti rata.

s obzirom da smo vec izgubili gotovo 50 posto celokupne srpske teritorije, verujem da ce tako i kosovo ... bye bye ... otici

rat ... u slucaju da uvek dobri i na nasoj strani rusi kazu njet, pa mi mislimo, evo ga kinezi i rusi su nasi,
a onda prc ... izgubimo i ostatak zemlje, a onda ce cela srbija stati u jednu ulicu. ja navijam za obilicev venac, pre nego za knez mihajlovu, jer na obilicu mogu da sede koliko im volja i da govore kako su svi drugi krivi sto je srbija spala na jednu ulicu.

Zar je strah povodom Kosova toliki da dopire do bratke Austrije ? Nista ljepse nego sa odstupnice govoriti ljudima na frontu kako i sta da rade...
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 23:41:47 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
ma kakva nezavisnost tu sam od 91-99 pa ako zatreba udri Jovo nanovo  Smile
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:50:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.