Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:22:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 500389 puta)
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma boli me patka ako ne izadje gta4 za pc.Ja jedva cekam mafia 2 da izadje.To ce biti igra 10 u glavu za gta4.Setite se samo 2001 koja je razlika bila izmedju mafije i gta3.Nebo i zemlja.Tako ce biti i ovog puta.Mafia 2 izlazi verovatno do kraja proleca 2009.  Smile
Ma nemoj, ti si Mafiu igrao 2001. godine?  Smile Smile
A sto ne bi igrao?
Ili sam po tebi sa 17 bio retardiran da upalim komp?
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71
zato sto je izasla avgusta 2002 Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zovite me Boziji vetar ali na japanskom...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 381
Zastava Sabac,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i
hahaha koja ispala i ja mislim da je mafija milion puta bolja od GTA...
u GtA sva auta otkljucana misim ono trulo je...u mafiji ima razlicitih zezalica,jao kako sam se nervirao u onoj trci sa onim malim auticima lool...

znaci zakljucak bolja mafija mnoooogoo!!!!

P.S. e zna neko o cemu se radi uopste u GTA 4
« Poslednja izmena: 15. Jun 2008, 16:29:22 od General_Kamikaza »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
ne mogu da verujem da ovo ne znas... Smile

pa zar ti nisam pricao?  Smile

pogledaj mao starije strane ove teme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6300
                                                                           Nastavlja se.....

Struktura igre,forma obaveznih i opcionih misija u sustini sledi obrasce postavljene u prethodnim nastavcima.Niko Belic je simpatican mladic,ali je u sustini kriminalac,tako da od njega mozete ocekivati koktel voznje,pucanja,gazenja,jurnjave sa policijom i konkurentskim gangsterima,otmice,paljevinu i nasilje u svakoj formi koju igracki endzin dozvoljava.Svaki od ovih strukturnih aspekata obogacen je galerijom mogucnosti i detalja,Liberty City predstavlja najrealnije i najdetaljnije projektovanu i ostvarenu virtualnu celinu koju je svet ikada video.Grad naprosto pulsira zivotom i hiljadama zivotnih detalja,cije bi kompletno nabrajanje bilo krajnje sizifoski posao.Samo u sferi saobracaja broja i kvalitet vozila,nacinu oblacenja,govora i etnicke pripadnosti stanovnika postoji nekoliko desetina varijalbi zavisno od doba dana,dela grada,vremenskih prilika i ostalih uticaja,uz ogromnu dozu random poluskriptovanih desavanja na koja cete povremeno naletati(ali nikada nametnute...)realnost doprinost i famozne radie-stanice koje cete slusati u toku voznje koje se desetinama sati muzike i programa zaista stvaraju neverovatan stimung.Posebna poslastica je i virtualni TV program koji mozete pratiti prijemnika u "sigurnim kucama":tuce kanala i isto toliko sati u nikadnog materijala predstavljaju najslaniji opcioni sadrzaj koji se ikada pojavio u nekoj igri.Mislim,kada ste poslednji put imali priliku da provedete celo popodne i deo veceri gledajuci TV program koji cini neobaveznu komponentnu jedne igre?Smisao ovog opcionog,pa tako bitnog sadrzaja transcedira poentu elementa neobavezne zabave:u kompletnom kontekstu igre kao veste kritike modernog(a posebno americko)nacina zivota,nagledacete se nazdravno smisljenih satira i parodija na potrosacku kulturu,tok-soue i potpunie svu bizarnost modernih mas-medija.Samo zbog ovoga ,GTA IV bi zasluzio boldovanu fusmotu u istoriji angazovane umetnosti.
     Ono od "cega se zivi",odnosno sirovim gameplay igre je,to sto smo napomenuli sustinski slican prethodnim nastavcima uz dva bitna sveza detalja:mobilni telefon i borbeni cover sistem.Mobilni telefon ce te koristiti za preuzimanje misija,razgovora sa protagonistima kao sekundarni elemenat pogresio globalnog zapleta i kao(veoma bitno)udobnog gedzeta za instant ponavljanje misije u kojoj ste zaginuli ili zeznuli stvar na neki drugi nacin(samo odgovorite yes na reply SMS).Ovaj dodatak na osnovi gameplay igru cini daleko fuidnijom omogucavajuci vam da jezdite ulicama poslove preuzimate u letu.Sto se tice borbe,ona se uvelikoj meri razlikuje od predhodnih nastavaka,u kojima je vas lik podseca rigidnu mehanicku lutku u potpunom Gears of War maniru,Niko moze da zauzima zaklon iza svake povrsine /objekta koji realno moze da posluzi kao zastita od metaka otvara vatru naslepo ili na sekund iskace iz zaklona za rad preciznog hica.Igra poseduje elegantan sistem automatskog nisanjenja obogacen dodatno opcijom ciljanja u glavu,torzo i udove terenske prepreke nalik na zicane ograde ili mogucnosti za penjanje sto dodatno poveca"imerzivnost"u kretanju i borbi.Sto se tice voznje motornih vozila ona funkcionise gotovo istovetno predhodnim nasavcima vozila sada nesto osetljivija nagla kocenja i skretanja,a to zahteva stepen navikavanja bezanje od policije,drasticno lakse, jer momci u plavom sa razmerno brze odustaju od jurnjave(zavisno od broja zvezdica,naravno),a napustanje "zone potere",oznacenim zutim krugom na GPS-u vozila,i biranje pravca bekstvo olaksani su jasnom signalizacijom policiskih vozila na mapi ulica.Ako vas voznja u toku igre iz nekog razloga smori uvek se za prebacivanje sa lokacije na lokaciju mozete odluciti za taksi:slusanje radia pravo je uzivanje,mada cak i cak nju mozete prekinuti pritiskom na taster a trenutno se odrediti na zeljenoj lokaciji.
     Grand Theft Auto IV dosedno sa trendom kratkih ali slatkih igra koje se daju slistitit za jedno popodne cak i za prosto preoravajne obaveznih misli bice vam potrebno vise od 30 sati aktivnog igranja,a ako se odlucite za opciju sadrzaja,taj broj mozete utrostruciti.U supriorno akciono tkivo igre umesnom su utkane in-engine FMV sekvemce koje pricu sa filmova ili TV serija:glume i dijaloga prevazilazi sve sto smo do sada videli na racunaru ili konzoli,cineci igru koja zaista zasluzuje izmenu pravila americke akademije za filmsku umetnost za kandidaturu,prava je steta sto ce GTA IV moci da iskuse samo vlasnici Xboxa-360 i Playstationa 3.Verzija za PC se zasada,nazalost,ne planira,mada celnici Rockstara Gamesa njenu pojavu nisu kategoricki odbacili.Nada umire poslednja.
     Igra godine?Da.Igra decenije?Vrlo verovatno.

Izvor:Svet Kompijutera
     www.sk.rs

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image004.jpg
(301.79 KB, 1200x1600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Ma boli me patka ako ne izadje gta4 za pc.Ja jedva cekam mafia 2 da izadje.To ce biti igra 10 u glavu za gta4.Setite se samo 2001 koja je razlika bila izmedju mafije i gta3.Nebo i zemlja.Tako ce biti i ovog puta.Mafia 2 izlazi verovatno do kraja proleca 2009.  Smile
A sto ne bi igrao?
Xaxa, lepo ti je peregy odgovorio. To sto ti nisi ni tad ukapirao dovoljno govori o tvom poznavanju video igara.  Smile

Mafia je jedna od najboljih igara svih vremena ali ne znam zasto je stalno uporedjuju sa GTA kad tu nema bas mnogo slicnosti. GTA moze da se uporedjuje sa Saints Row, Scarface ali ne sa Mafiom.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2008, 16:59:15 od M.C. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Desire
mafija je antologijska igra... secam se da sam je pikao dok sam isao u srednju i da sam sate provodio bezaci od murije  Smile
ali da se drzimo teme , svakako je ne treba porediti sa gta. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
zato sto je izasla avgusta 2002 Smile
pa dobro 2001-02 isti qrac.Uglavnom je tada izasla i gta3 igra pa sam zato poredio  Smile Smile Smile
A sto ne bi igrao?
Xaxa, lepo ti je peregy odgovorio. To sto ti nisi ni tad ukapirao dovoljno govori o tvom poznavanju video igara.  Smile
Kao sto kazem 2001-02 ko da je bitno.Ja u sam u to vreme igrao te igre po raznim igraonicama i to ne bas cesto posto sam svo slobodno vreme provodio po tekmama.A i zaboli me za istoriju video igrara,bitno da se igra.Danas igras jednu igru,pa ta zastari ajmo dalje.... Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2008, 22:02:50 od miregrobar »
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zovite me Boziji vetar ali na japanskom...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 381
Zastava Sabac,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i
Citat
ne mogu da verujem da ovo ne znas... Smile

pa zar ti nisam pricao?  Smile

pogledaj mao starije strane ove teme  Smile
hehe pogledao sam kasnije  i saznao ali me mrzelo da editujem post  a i pre sam znao sta se otprilike radi neki lik koji je mozda srbin mozda hrvat mozda bosnjak a mozda s druge strane i rus i ono dalje uobicajno....
Btw zasto svi odjednom pricaju o mafiji kad se tema zove GTA 4...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
e dosta offa o mafiji inace odose postovi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:22:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.