Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:54:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 500359 puta)
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kaze ovaj Niko Belić iz istočne evrope. Smile

Izgleda se Rockstar Games pobrinuo da za to pitanje nikad ne nadjemo odgovor. S obzirom da se preziva Belić što sugerise na Srbina(ne hrvatski Bjelić,niti crnogorski Bijelić),rođak se zove Roman sto je indikacija na Hrvata,a majka mu se zove Milica. Niko je posle rata radio u trgovačkoj mornarici, što sugerise da je živeo blizu primorja u story flashbackovima spominje svoje selo i spaljene kuce, sto moze da podrazumeva Hercegovinu,Dlamaciju ili Krajinu, mozda je i Niko skracenica od Nikola, a mozda je i u pitanju clever skracenica koja asocira na nekog ko je niko i nista, nobodyja koji je odaso preko okeana da zapocne novi zivot...
Sve u svemu Niko je brdjanin sa crnogorskohrvatske granice srpskohrvatskog porekla mesnaca koji je ziveo u okolini Dubrovnika,a vi ovu tezu mozete da prihvatite ili odbacite po volji.

to sam vec ja napisao,ako nisi nasao na predhodnim stranama  Smile
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Samsung Galaxy S2
drmbrm
« Poslednja izmena: 15. Jun 2008, 14:38:40 od $ilent »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Rockstar i konzole su lep profit nakupili zahvaljujuci tome sto jos nije ni najavljena za pc. Iskreno sve sam manjeg misljenja da ce uopste izaci jer je broj prodatih GTA igara za pc uvek bio srazmerno mali u odnosu na prodaju za konzole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
Kaze ovaj Niko Belić iz istočne evrope. Smile

Izgleda se Rockstar Games pobrinuo da za to pitanje nikad ne nadjemo odgovor. S obzirom da se preziva Belić što sugerise na Srbina(ne hrvatski Bjelić,niti crnogorski Bijelić),rođak se zove Roman sto je indikacija na Hrvata,a majka mu se zove Milica. Niko je posle rata radio u trgovačkoj mornarici, što sugerise da je živeo blizu primorja u story flashbackovima spominje svoje selo i spaljene kuce, sto moze da podrazumeva Hercegovinu,Dlamaciju ili Krajinu, mozda je i Niko skracenica od Nikola, a mozda je i u pitanju clever skracenica koja asocira na nekog ko je niko i nista, nobodyja koji je odaso preko okeana da zapocne novi zivot...
Sve u svemu Niko je brdjanin sa crnogorskohrvatske granice srpskohrvatskog porekla mesnaca koji je ziveo u okolini Dubrovnika,a vi ovu tezu mozete da prihvatite ili odbacite po volji.

to sam vec ja napisao,ako nisi nasao na predhodnim stranama  Smile

nema veze od viska ne boli glava
Kako ne razmisljate? Ovi iz Rockstara su lupili ime, bas oni sad znaju da je Nikolaj nase ime ili sta vec... Kao i sve ostale americke igre koje lupetaju imena ljudi koji su nase gore list...
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6300
Grand Theft Auto IV

Koriscenjem iskrivljene,parareligiozne metode,pojavom Grand Theft Autoa 4,racunanje vremena u sferi entertaiment industrije mozemo mirne duse setovati na nulu.April 2008.godine,odnosno nulti mesec nulte godine,jeste trenutak kada je jedna igra postavila do tada nezamisljiv rekord:najveci i najprofitabilniji launchu kompletnoj istoriji zabave.Da,zabave.GTA IV je oborio rekorde holivudskih blokbastera,muzickih albuma,TV premijera,pozorisnih prestava i bilo cega drugog."Gospodar prstenova","Spajdermen",Britni Spirs,Madona,Opra Vinfri,"Lost","Pokemoni","Mario,World of Warcraft,Minimaks,Paja Patak i ostali mainstream produkti koji vam mogu pasti na pamet ostvarili su manju zaradu i dobili manju medijsku paznju od jedne igre.Prosta matematika sugerise da ce GTA IV biti veci od sledecih olimpiskih igara,sto je pomisao koja plasi i odusevljava.
    Globalna pobeda sa nemerljivim znacajem ipak ostaje u senci intermedijskog trijumfa kvaliteta nad kezualstinom.Den Hauser,jedan od bosova Rockstar Gamesa,u intervjuu "Njujork metrou" ovo je objasnio na prilicno plastican nacin:"F*** all this stuff about casual gaming.I thing people still want games that are groundbreaking..."Mi se slazemo i nadamo da ce vreme pokazati da je bio u pravu,i da ce svetska pomama za Mariom,Wii Fitom i ostalim megaprodavanim tresom za celu porodicu,psa,hrcka,snaju,surnjaju,dedu u atlet-majici i hozntregerima u istoriji biti zapamcena kao privremeno ludilo bez veceg uticaja na formu evolucije igracke industrije.
     Korak nize na lestvici pobeda ovog vanserijskog naslova tice se borbe sa starijom bracom i ostalim open-world igrama:u svakom relativnom pogledu,GTA IV je bolji, lepsi,potpuniji i izazovniji od predhodnih nastavaka fransize.Kolicina paznje,detalja i truda ulozena u ovaj naslov jednostavno nema konkurencije u bilo kojoj igri otvorene forme ,sto je ovih dana prestravilo konkurenciju olicenu u Mercenaires 2:World in Flames i Prototype,ciji su producenti brze-bolje najavili odustajanje od projektovanih datuma izlaska u 2008.godini.Zelimo im srecu u dostizanju pribliznog nivoa kvaliteta.Bice im itekako potrebna.
    Posle avantura u Vice Cityu i San Andreasu,Grand Theft Auto IV se vraca korenima.Liberty City,umetnicki stilizovano/demonizovana varijanta Njujorka predstavlja novi pocetak za najupecatljivijeg junaka iz bilo koje GTA igre.Niko Belic,ilegalni emigrant sa brdovitog Balkana,dolazi u novi svet na nagovor Romana Belica,brata od strica,cije su lovacke price o bogastvu,limuzinama,kesu i lakim zenama pogodili zicu veterana sukobasa prostora bivse Jugoslavije.Goruce pitanje koje ce postaviti svaki lokalni igrac jeste sledece:Da li je NIKO Srbin,Hrvat ili nesto trece?Demijurzi iz Rockstar Gamesasu ovu cinjenicu toliko zamumuljili da ni nama,posle sesdesetocasovne avanture,kompletiranja igre ,obaveznih i opcionih misija,trazenjem easter eggova i kopanja po in-game i pravom Internetu ,odgovor nije sasvim jasan.Momak se preziva Belic(ne hrvatski Bjelic,ne crnogorski Bijelic);rodjak se zove Roman, sto je indikcija Hrvata;majka mu se zove Milica(sto ce te saznati iz emaila koji cete dobiti iz "old country"),sto nas vraca na stavku 1;Niko je posle rata radio u trgovackoj mornarici,sto sugerise da je ziveo blizu primorja;u story flashbackovima pominje svoje selo,sto u korelaciji sa primorijem moze da podrazumeva Hercegovinu,Dalmaciju,Krajinu,ili cak Gorski Kotar(sto je manje verovatno zbog spaljenih kuca o kojima prica)...Na posletku,Niko je mozda skracenica od Nikola,a mozda je u pitanju clever,skracenica koja znaci niko i nista,nobodyja koji je dosao preko okeana da zapocne novi zivot...Tokom igre,Niko i Roman ce povremeno razmenjivati recenice na "srpskohrvatskom"(ili hrvatskosrpskom, ako vise volite),koje artificijelni naglaskom sugerisu na anglosaksonskog glumca koji je imao groznih problema pri akcentaciji.Sve u svemu,nas gut feeling sugerise na gubitnika crnoogorskohrvatske granice,brdjana i hrvatskosrpskog mesanca koji je ziveo u okolini Dubrovnika,a vi ovu tezu mozete da prihvatite ili odbacite po volji.

I-deo.... sledeci deo ide kasnije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma boli me patka ako ne izadje gta4 za pc.Ja jedva cekam mafia 2 da izadje.To ce biti igra 10 u glavu za gta4.Setite se samo 2001 koja je razlika bila izmedju mafije i gta3.Nebo i zemlja.Tako ce biti i ovog puta.Mafia 2 izlazi verovatno do kraja proleca 2009.  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Kad pises ovakav text makar stavi navodnike i citiraj izvor. A cini mi se da treba da imas i odobrenje da bi navodio text u celini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Ma boli me patka ako ne izadje gta4 za pc.Ja jedva cekam mafia 2 da izadje.To ce biti igra 10 u glavu za gta4.Setite se samo 2001 koja je razlika bila izmedju mafije i gta3.Nebo i zemlja.Tako ce biti i ovog puta.Mafia 2 izlazi verovatno do kraja proleca 2009.  Smile
Ma nemoj, ti si Mafiu igrao 2001. godine?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6300
Kad pises ovakav text makar stavi navodnike i citiraj izvor. A cini mi se da treba da imas i odobrenje da bi navodio text u celini.
p.s. vidis da sam se umorio ovo je prvi deo teksta a kad bude drugi onda koliko ja znam izvor ide na kraju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
P.S. Ne znam sta ce da kaze redakcija casopisa iz kog si prepisao text, mislim da ce da reaguju na ovo i da ce ti post biti obrisan jer i ovo spada pod neku vrstu piraterije.
Ali to je ipak samo moje skromno misljenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:54:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.