Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Аргентина
68.8%  (22)
Босна и Херцеговина
12.5%  (4)
Иран
12.5%  (4)
Нигерија
6.3%  (2)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa F  (Pročitano 39886 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 29.0
  Pogledati od pocetka pa do kraja

IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Recimo nikad nismo pobjedili Srbiju Hrvatsku i zivim za taj dan da spustimo nase susjede na zemlju i a to bude pobjeda cijele BIH i Sarajeva i Tuzle i Banjaluke

Pazi mozda jednom i dozivis pobedu nad Srbijom i Hrvatskom, ali da to slavi cela BiH to ce se tesko desiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
Recimo nikad nismo pobjedili Srbiju Hrvatsku i zivim za taj dan da spustimo nase susjede na zemlju i a to bude pobjeda cijele BIH i Sarajeva i Tuzle i Banjaluke

Pazi mozda jednom i dozivis pobedu nad Srbijom i Hrvatskom, ali da to slavi cela BiH to ce se tesko desiti  Smile

realno,sto jest jest....jbg
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ali ne mora slaviti cijela samo da pobijedimo Srbiju Hrvatsku poslije cemo ako treba pobijediti i BiH
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
ma nema sanse care.vjeruj.da se mene pita ja bi se odrakao i RSa a i onaj hrvacki dio bi im dzaba dao,sta ces kad ne mozes natjerat covjeka da bude ono sto nece.NIKAD ovdje nece biti normalne situacije a najbolji dokaz i prikaz nase nacionalisticke situacjie je sport.

prosle godine cini mi se,finale prvenstva BiH u kosarci igraju Siroki i Igokea.na tribinama sahovnice i 4S  tri prsta,kokarde ovo ono.to nije vise ni iornija vec nasa stvarnost i podsmijeh od "drzave"

al daleko da se time treba zamarati.na kraju krajeva zaboli me kurac,pusti me da radim i zivim a izjasnitcu se da sam iz tunguzije,nece meni hljeb na stol donijet to sto sam ja neki veliki bosanac sto je najgore nisam ni bosanc jer kazu da je ispravno bosnjak.gluposti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Siroki i Igokea
Ne samo na tribinama,ako se ne varam oba kluba na dresovima imaju srpsku odnosno hrvatsku zastavu...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
Citat
Siroki i Igokea
Ne samo na tribinama,ako se ne varam oba kluba na dresovima imaju srpsku odnosno hrvatsku zastavu...

da i to.zaboravih napomenuti.znaci sama obiljezja timova u BiH ligi su ono,FAIL tj.liga i ova drzava su jedan veliki fail.

sto se tice ovoga oko brisanja postova.grobar rece kako je dopusteno vrijedjanje onako djuture (ne bih se slozio ni najmanje al ajd nek vam bude) ,tj.da nije dopusteno vrijedjanje SAMO ako se odnosi direktno na nekoga s foruma.

ako je dozvoljeno vrijedjnje onako u globalu i ne bas direktno,zasto mi onda par puta brisete postove gdje navodim kako je neki igrac čamuga? ili da u citavoj reprezentaciji igraju čamuge?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 20:48:41 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Kad god dodjem ovde citam prepucavanja srb vs bih vs hrv.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung 
Kad god dodjem ovde citam prepucavanja srb vs bih vs hrv.  Smile

Balkanska posla. Ne može se protiv sopstvene prirode.

Inače što se BiH tiče, iako retko imam poverenja (bolje rečeno nikad; na prethodna dva SP igrao sam maltene na svim tiketima protiv Srbije i protiv Hrvatske '06), u eks-Ju ološ, ovde me je povukla vrlo laka grupa, pa sam mislio da će proći dalje.

Naravoučenije: nikad se ne uzdaj u ološ, nebitno da li se krsti manijakalno sa tri prsta i balavi ikone, kad je u prilici, da il se kune u Gospu ili gura glavu u guzicu liku ispred sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
HTC Sensation
Dobro,naravno da ce napusavanja i prozivanja i tako tih gluposti uvek biti,tako da nista neobicno nije ni sad a pogotovo sto Srbija nije ni ucestvovala pa sad jedni likuju,drugi podjebavaju itd...

Naravno da ce se svaka uvreda koja prevazilazi neku meru biti brisana,ali nemoj da mislite da su moderatori uvek na forumu i samo refresuju stranicu gde su moguca vredjanja da bi to brze bolje obrisali,imate lepo dugme prijavi moderatoru i siguran sam da ce svaka poruka kojoj nije mesto tu,biti obrisana.

Vrlo smo svesni netrepeljivosti i svega sto donose ovakve situacije,zato smo,ako je neko primetio i malo olabavili po pitanju banovanja,jer se ipak uzdamo u razum i da ce sve proci koliko-toliko bez problema.
Ako su dve strane ipak toliko ogrezle i toliko hoce nesto da isteraju po svaku cenu,molim vas da se napusavate,psujete i bijete preko pp,jer su to samo vase licne stvari i ne zanimaju nikog drugog ko hoce da mozda procita nesto sto ima veze sa fudbalom,postavi neku vest,sliku,intervju ili prokometarise utakmicu itd...

Zamolio bih vas da u nastavku teme ipak pricamo o iskljucivo fudbalu i fudbalskim stvarima...hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: yahoo Grupa search
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.