Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Аргентина
68.8%  (22)
Босна и Херцеговина
12.5%  (4)
Иран
12.5%  (4)
Нигерија
6.3%  (2)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa F  (Pročitano 39900 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Nad Spahicem nije bio faul. Li ga je lepo prosao, zaobisao, ovaj je izgubio duel i pao. Necemo valja da kirivimo njega za poraz? Ceo tim je raspad i prevara. Mozda mogu da nadigraju kilave Grke, Litvance, Letonce i ostale ekipe koji su daleko od 3. mesta u grupi, a kamoli nekom barazu.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
 Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Алаха ми... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Videcemo da li ce uopste fifa reagovati na ovo. Moze biti da je pao dogovor.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

10410143_752888091401186_6620651373106449710_n.jpg
(89.87 KB, 720x828)
« Poslednja izmena: 23. Jun 2014, 02:12:23 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
U prvom poluvremenu pogotovu na početku stisli smo ih napadali stvarali šanse,još da je Džeko znao zabiti gol sve bi bilo uredu (što neko reče uvedite Amru neka i Džeko nešto zabije). Smile

Čist pogodak Džeke je poništen barem jedan metar je bio iza zadnjeg igrača zelenih manekena.Onda par minuta kasnije čist faul nad našim Spahićem nije sviran,koja je akcija završena kao pogodak za zelene manekene.

Zeleni manekeni u drugom poluvremenu su više valjali se po terenu nego što su igrali fudbal.

Bili su nešto opasnije od nas u drugom poluvremenu.Usudio bih se reći da i klimatski uslovi nisu išli na našu stranu ipak mi nismo navikli da igramo po onakvim vrućinama i sparinama.

Ima li smo i mi još prilika Ibišević,Džeko i na kraju u `92 Džeko pogađa stativu ali ostaje 1:0 za zelene manekene.

Da se vratim na sudiju pa čovjek nije opmenuo Nigere nego im je hladno puštao na volju da rade šta hoće i kako hoće Smile ne znam kako jedan amater može da sudi ovako važnu utakmicu i za jedne i druge.Mali milion grešaka je imao sinoć.

Ali ako Bog da u Francuskoj ćemo da se pokažemo,ipak je i neiskustvo na našoj strani ali barem se nismo obrukali (kao neki) Wink

A svi ovi koji pričaju kako BiH nema pojma kako ovo kako ono,slobodna neka njihova repka dogovori prijateljsku bilo gdje i bilo kada pa ćemo da vidimo Wink Lako je pisati preko tastature Wink

Zeleni manekeni... e jesi smesan do beskraja, ti ''manekeni'' su vas otresli najstrasnije, Emenike jebao Spahica na svakom delu terena. Vi ste bili manekeni sinak, vi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Nisu bili ni manekeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa dobro ima tu milion stvari koje su uvjetovale ovom ovakvom rezultatu
To da Bosna ne zna da igra to je glupo za reci to bi samo kreten rekao
Ko to kaze neka pogleda DZekine Vedine MIsimoviceve reflekse u prijasnjim i buducim mecevima u njihvoim klubovima
ALi nije bilo svjezine; sto bi Osim rekao

Dakle psiha igraca je bila takva da kao tim jucer protiv Nigerije su stvarno izgledali kao kurac-- to nema daljnjeg
I da budem iskren i ja da sam sudija pa mozda bi da se ne radi o ovakvom mecu gdje igra moja zemlja nego dva tima iz moje zemlje ja bi isto sudio
Sta ima Dzeko da se povlaci po ivici sesnaesterca ko pijan i to sve na isti fazon iako po pravilima gol je primjerice bio zaista regularan
Moglo je se bolje -- da se bar igralo kao sto je igrala Nigerija i da su bh igraci imali te vrline
A to su lagano baratanje s loptom-- ja dok sam gledao nase igrace po terenu i svaki minut sekund sto su imali sutali loptu to je kao da su je stakama sutali
Ali naravno BiH nije NIgerija -- i Nigerija nije BiH
Neko rjesenje bi mogao biti neki strucniji trener ili bar temperamentniji kao Ciro
DAkle repka koja dolazi na prvenstvo sa svjetskim napadom i vezom zavrsava na tome da joj je najbolji igrac Besic stoper, stoce reci da su se svi kao misevi sakrili iza Besica bar u mecu s Nigerijom
BiH igra i uvijek je igrala ali uvelikom broju slucaja igra je teska rovita rekao bih nekako senzacionalna mozda hajducka bez preanosti timu isvrhi tima sto smo vidjeli kod Nigerije i cime je Nigerija osamutila jucer zuto-plave
Misimovic isto cijelo vrijeme je kreirao nesto ali su mu kurca bili vrijedni neki djidjanski centarsutevi i tako dalje-- cisti seljacki fudbal
Treba znati da ovaj tim ima svoj senzibilitet i to je bosanski bosnjacki senzibilitet i bosnjacka stvar-- bilo je tu puno jaza izmedju ocekivanja i stvarnog raspolozenja u timu i ponasanja navijaca
Vidjelo se vec na pocetku od poraza protiv Egipta da nesto smrdi da igraci igraju previse maestralno staromodno bez posebne zejlje ipogona
Tesko je igrati za zemlju dok vam istovremeno bas u taj cas u srcu ili na granici tw iste zemlje pale zastave
Mozda je tada i casnije izgubiti i biti iskren
 Dakle BiH zna da igra podjednako kao i sve ostale repke i ima kapacitet samo joj treba sjene treba joj igre-- rasterecene igre utakmica u kojima ce se razigrati a ne polomiti noge i tako dalje

S druge strane treba znati da svjetska prvenstva redovito pripadaju kontinentu na kojem se odrzavaju
i to je jako bitno
Jedna od reprezentacija koja se sjajno snasla a recimo iz Evrope je Hrvatskka-- pored Holandije i Francuske nekako su najbolje se privikli na tako dalek put koje usustini svako svjetsko prvenstvo i tome je car prvenstva
Mozda je to stvar njihovog mornarskog pustolovnog duha i kultiure da se mogu privici na takve avanture ali dosad se sjajno drze iprotiv latino americkih rotivnika i protiv pokazalo se probudjenih africkih oponenata

Vjedva cekam evropsko to jest kvalifikacije i mislim da ce sve izgledati opet bolje na tim kvalifikacijama da ce se Dzeki i ostalim osladiti da jurisaju ka protivnickom golu i da ce na koncu nauciti da igraju na ovakvim brzopoteznim turnirima gdje je potreban savremeniji pristup napad iz prve-- svjedovci smo da su mnogi golovi padali u prvih pet minuta a ne onako hajducki epski nekako glupo

Navijaci su po meni pali na sipitu-- govorim o bh navijacima; a interesnatno bilo je i iz Srbije Makedonije Hrvatske Slovenije i sire
Ali bh navijaci stvarno su izgledali glupo mada ipak puno se i srcem bodrilo da tim izgura sto dalje ; ali da li je to navijanje bilo iskreno iz ljubavi prema fudbalu ili pak prema uspjesnim fudbalerima.
Pogledajmo samo navijacke pjesme: stihovi su otprilike tipa
Ja volim Bosnu Bosna je sampion oooooo(kao iz pecine povici) ovo je Bosna idemo u Brazil
Prije svega niko nije isao u Brazil sem bh tima i ne znam zasto su obicni gradjani ugurivali i uguivali da i oni idu u Brazil, kada nemaju ni para i kada treba puno u zemlji da se radi
ovo je Bosna i mi smo Bosanci-- zivimo u svijetu modernih tehnologija gprs sustava i svaki posljednji aboridzanski domorodac zna i moze da zna gdje je Bosna-- a iznad Bosne postoji bezbroj satelita kao i iznad svake druge zemlje to je sasvim sigurno

DAkle rjesenja ima treba da se zna da je prica o bh uspjehu jedna prica koja ima svoju tuznu stranu mucili smo se za svaki korak koji smo napravili prema Brazili i zato smo ispalli tromi sa NIgerijom
Treba ju se osnovati snazne klupske skole i napraviti perspektiva klupskom fudbalu jer tu smo blizu Evropi i trebamo igrati pa cemo onda s uspjehom putovati i na kvalif utakmice i na prvenstva
To mozda vazi i za Srbiju i Hrvatsku
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Navijaci su po meni pali na sipitu-- govorim o bh navijacima; a interesnatno bilo je i iz Srbije

Мало је таквих у Србији који су навијали за Босну. Тешко да се може и у промилима исказати.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Navijaci su po meni pali na sipitu-- govorim o bh navijacima; a interesnatno bilo je i iz Srbije

Мало је таквих у Србији који су навијали за Босну. Тешко да се може и у промилима исказати.
Mnogi novinski naslovii naslovi sa internet portala govore suprotno
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Grupa search yahoo
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.