Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Аргентина
68.8%  (22)
Босна и Херцеговина
12.5%  (4)
Иран
12.5%  (4)
Нигерија
6.3%  (2)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa F  (Pročitano 39928 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Кара банана  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
pa kad bolje i skontam mozda ipak treba otkaz.

safet nema autoritet,sama faca mu je smijesna pa se ne moze dozivjeti ozbiljno.

on nema muda reci zukanovicu da ga nece voditi na SP pa ko fol nema vize.daaaaj ba Smile Smile
pa ne ide brat jagode u sloveniju.

ono sa tinom susicem je presmijesno,cak se i komentatori sjebase.tipicno balkanski.

sad zovu Vahida u pomoc.kasno je sad.

a realno,ciro je safetu ostavio itekakao sredjenu reprezentaciju.nesto ko sto je rijkaard sredio barsu a slag pobrao pep.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Apple iPhone 5
U prvom poluvremenu pogotovu na početku stisli smo ih napadali stvarali šanse,još da je Džeko znao zabiti gol sve bi bilo uredu (što neko reče uvedite Amru neka i Džeko nešto zabije). Smile

Čist pogodak Džeke je poništen barem jedan metar je bio iza zadnjeg igrača zelenih manekena.Onda par minuta kasnije čist faul nad našim Spahićem nije sviran,koja je akcija završena kao pogodak za zelene manekene.

Zeleni manekeni u drugom poluvremenu su više valjali se po terenu nego što su igrali fudbal.

Bili su nešto opasnije od nas u drugom poluvremenu.Usudio bih se reći da i klimatski uslovi nisu išli na našu stranu ipak mi nismo navikli da igramo po onakvim vrućinama i sparinama.

Ima li smo i mi još prilika Ibišević,Džeko i na kraju u `92 Džeko pogađa stativu ali ostaje 1:0 za zelene manekene.

Da se vratim na sudiju pa čovjek nije opmenuo Nigere nego im je hladno puštao na volju da rade šta hoće i kako hoće Smile ne znam kako jedan amater može da sudi ovako važnu utakmicu i za jedne i druge.Mali milion grešaka je imao sinoć.

Ali ako Bog da u Francuskoj ćemo da se pokažemo,ipak je i neiskustvo na našoj strani ali barem se nismo obrukali (kao neki) Wink

A svi ovi koji pričaju kako BiH nema pojma kako ovo kako ono,slobodna neka njihova repka dogovori prijateljsku bilo gdje i bilo kada pa ćemo da vidimo Wink Lako je pisati preko tastature Wink
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
BiH nema pojma
Nemaju pojma,a ti se teši koliko hoćeš...

Citat
još da je Džeko znao zabiti gol sve bi bilo uredu
Veliki Željko Obradović kaže kad igrač jednom promaši to je njegov promašaj,kad promaši,drugi,treći,peti put,to je moj promašaj jer sam ga ja ostavio u igri...

Citat
Lako je pisati preko tastature
Mislim da si ovim argumentom pobedio...

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 

A svi ovi koji pričaju kako BiH nema pojma kako ovo kako ono,slobodna neka njihova repka dogovori prijateljsku bilo gdje i bilo kada pa ćemo da vidimo Wink Lako je pisati preko tastature Wink

izvini molim te ali jel se to ne smiju pisati kritike na racun reprezentativaca koji od te lopte zive ko carevi iako ne znaju sastaviti 2 recenice jer su ih vecina bistri koliko i  puding?

meni je pun kurac vise da gledam salihamidzice,dzeke i ostale koji igraju neprepoznatljivo lose za dres svoje zemlje a u svojim klubovima rasturaju.znaci mogu,al nece kao sto mi je pun kurac tih rodbinskih i glavonjskih veza.hocu da serem pa makar i putem tastature.imali su laganu grupu i nisu prosli,nisu pokazali karakter vec su se usrali.da je sudija grijesio to stoji ali  stoji i da je jedan dzeko usro 5 golova kao sto stoji da su se vukli po terenu (klimatski uslovi su isti za sve ucesnike a kao sportas koji je zavrsio na zavrsnom spisku ti treba da si spreman il si na spisak upao tek tako?)

nema opravdanja,opet imamo laganu grupu za EP i tu nek se pokazu  a te prijateljske mozes nabit na kurac.koja vajda od njih?nikakva.na ovakvoj smotri se pokazuje kvaiteta i karakter,a ne na prijateljskoj,BiH ima pojednacnu kvalitetu ali zajednicke,odvaznosti,karaktera,muda - nemaju.

necemo ni Iran dobit....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Apple iPhone 5
Iskreno je*e mi se hoćemo li dobiti Iran ili ne,vjerovatno hoćemo.Ali hajde,ako jedna Španija ili Engleska može kući nakon grupne faze..pa možemo i mi Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

Kakav golobradi komentar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Al se Misimović raspao, on ne liči na fudbalera više. To je Bosni možda bio i najveći problem, on je bio bolji kreativac i od Pjanića kad je igrao ozbiljan fudbal, a sad je klasičan igrač manje. Bešić je pretrč'o 100 kilometara sigurno..
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

Haha, ovo ko poziv na tucu  Smile

Opusti se sine, znam da ti je krivo, ali realno nemaju pojma. Isto ko sto nije imala pojma Srbija 2010. i 2006. tako ni Bosna sad nema pojma. Jebes reprezentaciju koja ne prodje u ovoj bednoj grupi gde se Nigerija i Argentina raspadaju, i jos plus ispadne kolo pre kraja. Jedino sto je Bosna juce konkretno uradila je taj ponisteni gol, koji nije alibi da igraju pickasto u drugom poluvremenu.

I realno sto kaze godfucker ono nad Spahicem jeste mozda faul, ali nije ni pogresio sudija jer ga je Emenike u stvari ostreso ko slinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Apple iPhone 5
..više od mahmurluka Smile

kakve su ovo furke,ako pobijedimo Iran da mi idemo dalje umjesto Nigera,navodno oni se izbacuju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: search yahoo Grupa
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.