Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 195528 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
bitno da ti nisi, jel? Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
gde li ste svi vi videli penal?
slazem se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Njegova ruka niti je bila u prirodnoj poziciji niti se moze zanemariti cinjenica da je uticala na igru.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
LG Frizider
Ако је суђено Кјуелу требало је и Кејхилу. Само због те паралеле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Nista slabiji penal nego Kuzmin i Vidicev.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Srbija iznervirala "Tajms"

Nekoliko londonskih dnevnika danas analizira neuspeh Srbije da se plasira u naredni krug na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Africi

Dejli Telegraf se pita zašto Srbija u prvim utakmicama nije igrala s takvom odlučnošću kakvu je ispoljila protiv
Australije?

Ovog puta nije bilo ni traga od onemoćalog kretanja po terenu viđenog u meču protiv Gane niti straha zbog koje su bili prikovani u sopstvenom šesnaestercu dobrim delom utakmice protiv desetočlane Nemačke.

Gledajući kako Srbija u prvom poluvremenu razdire marljive ali ipak po umeću ograničene Australijance, izgledi da
Engleska u narednoj rundi zaigra protiv Nemačke ili Gane i ne bi bili tako loša opcija, zaključuje Dejli telegraf.

Gardijan smatra da je sudija u samom finišu bio naklonjen Australijancima. Kejhil je u sopstvenom šesnaestercu skočio da odigra glavom i lopta ga je pogodila u ruku. Srbija je trebalo da izvede penal, možda postigne gol i kvalifikuje se među 16 reprezentacija koje ostaju u Južnoj Africi.

Sudija Horhe Larionda je, međutim, bio australijski prijatelj, piše Gardijan.

Mislili smo da će Srbija uleteti u drugi krug takmičenja, piše Tajms, ali je nepojmljivo koliko je taj tim u stanju
da svakog iznervira očitom klasom u igri i nemoći da od nje napravi bilo šta.

Australija, zaista, nikako nije trebalo da pobedi u ovoj utakmici, jer niti su po klasi ravni svom evropskom rivalu
niti su imali ni približno pola šansi koliko ih je Srbija stvorila.

Ali su, nekako, protivno svim očekivanjima i stanju na terenu, uspeli da u pet minuta postignu dva gola, uliju
nešto energije u sopstvenu odbranu i uguše Srbiju. Srbija je zaista igrala lepo, doterano i sređeno i kao da je bila
tik na korak do narednog kruga takmičenja.

Osim činjenice da nisu bili u stanju da bilo šta privedu kraju. Što zbog propusta kršnog i nepokretnog napadača
Nikole Žigića, delom zato što je Krasić izvodeći ludorije zaobišao golmana i promašio, delom što je australijski
čuvar mreže dobro blokirao udarac Branislava Ivanovića, piše Tajms.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ако је суђено Кјуелу требало је и Кејхилу. Само због те паралеле.

Ne zbog te paralele.
U fudbalu vise ne postoji "namjerno" ili "ne namjerno" igranje rukom.Momak je u sesnas. igrao rukom.Sudija stajao na tri metra,u skok igri,sto je najlakse za vidjeti iz ugla sudije,zasto nije svirao,ne znam.Ili je jednostavno,jedna ekipa iz Afrike morala dalje...

Ali,penal je bio.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Sudjenje je previse uticalo na rezultat, nama je bez veze delio zute kartone (Lukovic), samo podatak da je Australija imala 24 faula a mi 10 a iisti broj kartona, govori o tome da su nasi u odbrani u duel igri morali biti mnogo oprezniji i to su kenguri iskoristili. Cist penal nije dosudjen, start za crveni kaznjen samo sa zutim, (sta bi bilo da smo dvadeset minuta imali igraca vise) i penal u zadnjih deset minuta. Previse za jednu utakmicu da se izvuce dobar rezultat.

Jednostavno mi smo pre pocetka SP-a morali znati da ce nam Gana biti direktan protivnik za prolaz.To je bilo jasno i maloj bebi.Kako smo igrali protiv Gane.Uzas nad uzasima.Vidic je napucavao lopte iz odbrane i nadali smo se da glavati Zigic moze dati gol.Tako se ne igra protiv Luksemburga a ne protiv Gane.Lukovic je dobio crveni potpuno bzvz i onda je Kuzmanovic igrao rukomet i izgubili smo.Dal je zasluzeno?Ne bi se reklo....Gana nije pokazala NISTA i ako mene neko pita ja bi pre poslao australiju dalje nego Ganu.Gani zelim iskreno da puknu od Amera jer nije fer da idu dalje sa 2 penala i 2 crvena.Znaci igra im je nula.Onda je dosla Nemacka.Tu smo pobedili i nisam nista hteo da palamudim ali sad kad je kraj recicu par reci.Ni tamo nismo igrali sjajno.Prvo Ivanovic je pusio samo tako i svaki put ga je Podolski prolazio samo tako.Od 10 njihovih sansi 9 je napravio Podolski preko Ivanovica.Stojkovic je bio rupa jos pre SP-a.To je pokazao i protiv Nemaca kad je u 1 poluvremenu izleteo 10m od gola i kad je svaba zabio precku.Srce mi se sledilo tada....Medjutim kako tako tada smo pobedili i imali smo realne sanse za prolaz.Plasio sam se neresenog ali iskreno nikako nisam predpostavio da cemo izgubiti.Sta se desilo protiv Australije.Pa krenuli smo mocno i odlucno ali smo se ispromasivali kao budale.....Zigic je igrao sve 3 tekme i osim one asistencije Lanetu nije pokazao NISTA.Znaci realizacija nam je glavni problem.I odbrana je realno i iskreno ovo prventvo zakazala.Vidic i Ivanovic su me iskreno jako razocarali jer sam od njih ocekivao mnogo vise.Mada opet kazem protiv Australije necu i ne mogu da budem ljut a samo mogu biti tuzan jer nisu igrali kao pi... i dali su sve da pobede ali jbg nisu imali srece.A sta da kazu Slovenci koji su ispali u 91 min.Ko je to mogao da predpostavi.Ja mislim da Antic bez obzira na neke lose stvari mora da ostane.Jer mi boljeg nemamo i onaj ko ga zameni ce samo da unisti sve i zasere.Covek je od one bande napravio tim koji igra.Ne dobro kako bi mi zeleli ali  bar IGRAJU.Za razliku od onih proslih koje je Azerbejdzan i Bahrein guzio.....Ono sto Antic treba da menja jeste NAPAD.Da bunari spiceve i da trazi nekog golgetera.Zadatak nije nimalo lak ali bolje da stavi i nekog iz nase lige nego Pantelica i Zigica koji vola ne mogu da ubodu....Realno ljudi mi napad nemamo i to nas sje...Ako zakazu Ivanovic i Lane mi smo pukli.A to su nas svi provalili da nam oni jedini daju golove....
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 11:22:34 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
Penal je bio jer je Kejhil rukom cuvao prostor ka golu i sprecio prirodnu putanju lopte i mogucu gol sansu, ali dzabe sad, sad je gotovo. Trebalo je da resimo utakmicu u prvom poluvremenu
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
Dajte ljudi, šta nama znači sada nagabati o tom seronji i njegovom igranju rukometa. Smile Šta je bilo, bilo je, mi smo ispali to je činjenica, sad zaslužno ili ne zaslužno isto nije važno!! Smile Stvarno više nije ni važan taj penal, niti oni golovi u opsadju, niti išta!
Želim reći da smo na ovom Svjetskom prvenstvu pokazali da znamo igrati fudbal, pa na koncu pobjedili smo Njemačku, koji nisu uspjele ni pobjediti veće svjetske fudbalske sile. Smile Ali sa druge strane, ne trebamo klonuti pred ovim neuspjehom i trebamo nastaviti podignute glave kao da smo u toj prokletoj osmini finala.
I da, kada se Orlovi vrate kući sa juga, trebamo ih dočekati kad pobjednike, jer ma šta god mislili, to im sada najviše treba.Ipak, možda sam ja još uvijek nezreo i mlad ali ovaj put Srbije do Zlata u Africi je bio jedini na kojem su Orlovi igrali sa srcem i dušom koju su ostavili na terenu.
Hvala vam na svim lepim trenucima koje sam doživio sa vama   Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 11:21:50 od JohnnY_PD »
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.