Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 196216 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Urugvajci sude utakmicu Srbija-Australija

Urugvajska sudijska trojka, predvođena Horheom Lariondom, sudiće utakmicu između Srbije i Australije u trećem kolu D grupe Svetskog prvenstva

Larionda ima 42 godine, na listi sudija Svetske fudbalske federacije (FIFA) nalazi se od 1998. Pomoćnici Larionde biće Pablo Fandino i Maurisio Espinoza, a četvrti sudija biće Karlos Batres iz Gvatemale.
Utakmica između Srbije i Australije igra se u sredu, 23. juna od 20.30 u Nelspruitu.
"Orlovi" su u prva dva kola osvojili tri, a Australijanci jedan bod.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Očekujem crveni i penal za nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Куршлус и у Гани

Француска и Енглеска нису једине репрезентације у којима су поремећени односи међу играчима и стручним штабом. Последњи у низу скандала задесио екипу Гане. Милован Рајевац, наводно, отерао Мунтарија, па га вратио.

Селектор Гане Милован Рајевац, наводно, отерао је из кампа "црних звезда" играча Интера Сулија Мунтарија, али се после трочасовног састанка са играчима предомислио. Челници фудбалског савеза Гане негирају да је до инцидента уопште и дошло, јавља локални радио "СитиФМ".

Напоље...

У суштини, Мунтари је био незадовољан третманом у репрезентацији и жестоко је прикиковао тактику српског тренера у мечу против Аустралије, па је Рајевац наложио менаџеру тима Опоку Афријеу да организује Мунтаријев одлазак из кампа у коме се налази репрезентација Гане.

После скандала који прате наступе Француза и Енглеза, фудбалски савез Гане је закључио да им таква врста медијске пажње није потребна, па је сазван састанак Рајевца и кључних играча "црних звезда", укључујући Стивена Апију и Џона Менсаха.

Како би смирили страсти пред одлучујући меч против Немачке, селектор и играчи су се договорили да "закопају ратне секире", јавља тај радио.

Или, ипак, не

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
Problem u tekmi sa Australijom ce biti to sto nas verovali ili ne najmanje respektuju u grupi.Od Nemaca su se uplasili kao nikad,i nezasluzeno primili cak 4 gola,protiv Gane su ustuknuli malo zbog kartona,a malo i zbog toga sto je Gana vec pobedila jednu tekmu i sto igra dosta samouvereno...Nas ne respektuju preterano,smatraju da smo slucajno dobili Nemce,smatraju nas indovidualcima koji nikada nece biti tim...To moze da im oslobodi noge,a da ne pricamo da je poslednje kolo i da prakticno nemaju sta da izgube...

Sto se nas tice,mi o tome ne treba da razmisljamo,nema potrebe...Kvalitetniji smo,kompaktiniji imamo bolji fluid i atmosferu,prebrodili smo onaj kompleks poraz od Gane i iz dve prve tekme ipak izasli karakterno jaci i mocniji...Treba igrati strpljivo,ne treba se preterano zaletati,ali svakako da bi bilo lepo da damo gol u drugoj polovini prvog poluvremena,svakako da bi to bilo idealno...

Mozda bi Antic eventualno trebao da gurne u vatru Obradovica koji ima tehniku,deluje leprsavije od Kolarova,a izginuce da pokaze da je zasluzio mesto medju 23 momka.Ivanovicu dati mozda malo ofanzivnoju ulogu.Ono sto ce se najverovatnije desiti,a sta cemo videti koliko je pametno jeste najverovatnije povratak dva napadaca na teren,varijanta sa plejmejkerom odnosno polu-spicem iza se pokazala kao dobra,ali to nam je ona malo zatvorenija varijanta...Mislim da ce tu poceti Danko Lazovic koji nece igrati ni drugog spica kao Panta u prvoj,a nece igrati ni toliko uz vezni red kao Ninkovic,nego nesto bas izmedju,nesto iza Zigica ali ocigledno ispred Stankovica i Kuzmanovica(Kacara)...Ali videcemo,verujem da je Antic spremio nesto novo...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
BlackBerry 8900 Curve

Urugvajska sudijska trojka, predvođena Horheom Lariondom, sudiće utakmicu između Srbije i Australije u trećem kolu D grupe Svetskog prvenstva

Larionda ima 42 godine, na listi sudija Svetske fudbalske federacije (FIFA) nalazi se od 1998. Pomoćnici Larionde biće Pablo Fandino i Maurisio Espinoza, a četvrti sudija biće Karlos Batres iz Gvatemale.
Utakmica između Srbije i Australije igra se u sredu, 23. juna od 20.30 u Nelspruitu.

Bolje mi polako kuci da krenemo Smiley
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70

Bolje mi polako kuci da krenemo Smiley

Немој то говорити ни у шали  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zna li neko nesto o ovom sudiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
Očekujem crveni i penal za nas.

a jel ocekujes da neko od nasih igra rukom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
E ljudi,aj ovde da pitam...hoce li se ove posledne utakmice u grupama,posto se igraju u isto vreme prenositi obe ili ce biti kao neki multi prenos....ili ce prenositi samo jednu i ko nas jebe  Smiley 1  ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Zna li neko nesto o ovom sudiji?

Larionda ima 42 godine, na listi sudija Svetske fudbalske federacije (FIFA) nalazi se od 1998. To je sve o njemu Smile

ovo je valjda on

« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 18:03:53 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.