Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 196144 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Ruka mu je bila uz telo. Lopta je mogla da ga ne pogodi u ruku jedino u slučaju da je nema.
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Tri boda vrede milion dolara

Utakmica trećeg kola D grupe SP protiv Australije ima višestruki značaj za srpski fudbal. Pobeda u duelu sa "kengurima" donosi plasman u osminu finala, ali i prihod FSS od dodatnih milion dolara, prenose Večernje novosti.

Učesnici Mundijala inkasirali su već devet miliona dolara, milion za pripreme i osam miliona kao nagradu za plasman na SP. Bonus za osminu finala je milion dolara, a u slučaju da se „orlovi" domognu četvrtfinala, FSS bi dobio fantastičnu sumu od čak 18 miliona američkih novčanica. Po dogovoru, fudbaleri i stručni štab među sobom bi podelili 50 odsto (devet miliona na 30 i kusur osoba, oni najbolji mogli bi da dobiju i po 250.000-300.000 dolara).

Međutim, eventualna pobeda nad „kengurima" bila bi mnogo „teža" od tih milion dolara u indirektnim prihodima. Pre svega od sponzorskih ugovora, prijateljskih utakmica, da ne govorimo što bi i cene fudbalera značajno porasle. Svako ima svoju računicu. Samo je važna - pobeda.

Premije

Učešće na SP - 9.000.000 dolara

Osmina finala - 10.000.000 dolara

Četvrtfinale - 18.000.000 dolara

Polufinale - 20.000.000 dolara

Finale - 24.000.000 dolara

Svetski šampion - 30.000.000 dolara

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
Citat
Svako ima svoju računicu. Samo je važna - pobeda.

^
Od celog izvestaja sve je moglo da se svede na ove dve recenice Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia N82
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Realno Vidic je igrao namerno rukom, sada zasto je to uradio ko ce znati... ali pord 3 nasa igraca + golman i samo sa jednim nemackim napadacem je providno kao kuca...

Zaboli me k. dali ce nasi pobediti ili izgubiti igraju za sebe i za rekamu da se bolje prodaju a to mene nikako ne dotice...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
"Кенгури" се оштре на "орлове"

Фудбалери Аустралије спремају се за ваздушне нападе Николе Жигића, од кога им, како наводе аустралијски медији, прети и највећа опсаност. Крег Мур, због казне неће играти, а стручни штаб тражи највишег међу резервама. Избор би могао пасти на Мајкла Бокампа.

У тим Аустралије враћа се Тим Кејхил, који је због казне пропустио утакмицу са Ганом, али ће одбрана "кенгура" бити ослабљена неиграњем искусног Крега Мура, па селектор Тим Вербек, тренутно, вага између три опције, пише "Аустралијан".

Брет Холман, стрелац против Гане

Како стоје ствари, на Муровом месту највероватније ће се наћи Бокамп, мада се Вербек "ломи" између још две опције, Марка Милигана или "прекоманде" Милета Јединака на место штопера.

Бокамп није претерано често улазио у игру, а последњи пут се у саставу "кенгура" нашао у пријатељском мечу против Данске, када је пружио сасвим пристојну партију. Истовремено, његова висина могла би бити кључ одлуке, јер ће морати да чува Николу Жигића.

Нападач Бирмингема је, према оценама Аустралијанаца, највећа претња по гол "кенгура", којима је за око запала акција против Немаца, после које је Милан Јовановић постигао једини гол на тој утакмици.

Што се тиче Кејхила, он тврди да је спреман за утакмицу са Србијом.

"Имамо још једну шансу... Свеж сам и спреман", рекао је Кејхил.

Сиднејски Морнинг хералд фудбалски тим "кенгура" пореди са славним Стивеном Бредберијем, брзим клизачем који је направио праву сензацију када је освојио златно олимпијску медаљу 2002. године, пошто екипа пред последње коло још има шансу да прође даље, уколико победи Србију и Гана победи "панцере".

Али, Аустралијанци то морају да ураде без јединог правог нападача Харија Кјуела.

"Да ли можемо то да урадимо? У спорту су се дешавале и чудније ствари. Али не често и тренутно се не можемо сетити сличне сензације. Нико није ни рачунао да ће 'кенгури' далеко догурати на Светском првенству уколико не испишу ново поглавље у историји аустралијског спорта. Ово је њихова шанса", пише Морнинг хералд.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Hm u polufinalu se nazire jedna reprezentacija od koje se to ne ocekuje. Ako Nemacka pobedi...mi smo drugi i onda idemo u deo kostura u koji ce uci Mexico/Uruguay, Greece/South Korea/Nigeria, England/Usa/Slovenia  Smile 
« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 17:04:29 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Realno je tu Mexico najjaci Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Luković se vraća u tim posle isključenja protiv Gane

Odbrambeni fudbaler srpske reprezentacije Aleksandar Luković u predstojećem duelu sa Australijom vratiće se u tim

Luković se vraća posle suspenzije tokom utakmice sa Nemačkom u kojoj se Srbija vratila u igru za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.
"Bilo mi je jako teško protiv Nemačke. Mnogo teže nego kada sam na terenu. Prestajao sam celu utakmicu. Najteže mi je bilo kod penala.
Imali smo igrača više, ali su oni u tom periodu bili bolji. Nije mi bilo svejedno. Ubeđen sam da je taj odbranjeni penal bio prelomni trenutak", rekao je Luković izveštačima srpskih medija sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.
Srbija je u duelu sa Nemačkom slavila sa 1:0 i nadoknadila propušteno u porazu od Gane istim rezultatom u prvom kolu Grupe D.
"Nije lako vaditi se protiv Nemačke, jedne od najkvalitetnijih ekipa ovde, ali pokazali smo da smo ekipa sa jakim karakterom. Kada su nas svi otpisali mi smo pobedili Nemce. Sada to treba da potvrdimo pobedom protiv Australije i plasmanom u drugi krug što je i bio naš prvi cilj... Još ima mesta za napredak, možemo još puno bolje", ocenio je Luković.
Pobeda nad Australijom Srbiji bi garantovala plasman među 16 najboljih ekipa sveta, mada bi, u zavisnosti od rezultata utakmice između Gane i Nemačke, dovoljan mogao da bude i nerešen ishod.
"Sami znamo šta je ulog sada i nema potrebe dodatno nas motivisati.
Znamo šta utakmica sa Australijom nosi. Najbitnije je da sami krojimo svoju sudbinu i da sve zavisi od nas. Nadam se da ovu šansu nećemo propustiti", rekao je Luković.
Reprezentacija Australije je u prvom kolu ubedljivo poražena od Nemačke sa 0:4, dok je u drugom igrala nerešeno sa Ganom 1:1. Oba meča završila je sa 10 igrača na terenu.
"Bolje su izgledali protiv Gane. Ne treba ih potceniti, jer koliko god to zvučalo nedostižno i oni traže svoju šansu. Treba maksimalno ozbiljno i hladne glave ući u utakmicu, pa se nadam da ćemo se na kraju radovati", ocenio je odbrambeni fudbaler Udinezea.
Problem za Australiju biće i odsustvo suspendovanih Herija Kjuela i Krega Mura, možda i povređenog Vinsa Grele.
"Nedostajaće im mnogo Kjuel i Mur, jedni od najboljih igrača u njihovoj reprezentaciji. Ali sigurno je da oni imaju adekvatne zamene tako da ne mislim da ćemo tu imati prednost, ali videćemo.
Najbitnije je da odigramo kako možemo što će biti dovoljno za pobedu", rekao je Luković.
Srbija bi, takođe, mogla da u nastavku takmičenja ima problema sa suspenzijama, pošto mnogo njih ima žute kartone.
"Sudije imaju rigorozniji kriterijum nego obično, ja sam dobio prvi crveni karton u karijeri. Ispao sam naivan... Ali, o žutim kartonima niko i ne razmišlja jer svi želimo da damo maksimum kako bismo ovu utakmicu odigrali što bolje. Nije to opterećenje. Imamo 23 kvalitetna igrača i svako će odraditi svoj deo posla ako bude dobio priliku", istakao je Luković i dodao da bi bilo pogrešno već sada razmišljati o drugom krugu.
"Najbitnije nam je da duel sa Australijom prođe kako treba, a ako dođemo do drugog kruga moraš da računaš da ćeš igrati protiv jakih ekipa", naveo je.
Luković je, takođe, ocenio i da je Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi dosta ujednačeno i da su zbog toga sve utakmice tvrde sa malo golova.
"Timovi koji su smatrani autsajderima pokazali se da znaju da igraju fudbal. Najbolje se videlo na meču Italije i Novog Zelanda, gde su se svetski prvaci dosta mučili. To je dobro za fudbal, daje dodatnu draž. Malo je dosadno da ljudi na svakom Mundijalu gledaju iste reprezentacije u završnici. Za fudbal bi bilo dobro da se u drugom krugu nađe što više timova za koje niko nije smatrao da mogu dotle", rekao je Luković.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.