e, al' nije ni bitno kako se je zovem....ustvari, ja necu da kazem, volim da se mucis sa pogadjanjem....evo, prosto je ime, nije neko neobicno.....
SSB...da li ce nam biti dovoljno 3 cisterne acetona? Oni iz Revlon-a nam ionako duguju uslugu, tako da nasa saradnja sa njima na ovom slucaju nece biti problem. Je l' napadamo samo iz vazduha ili idemo i na prsa-u-prsa borbe? Ja sam vec u maskirnoj uniformi i samo cekam znak....
Kamiondzija (Konesko) budi u pripravnosti, kad ih iznenadimo i zalijemo ovim acetonom, pocinje tvoj show - mi natrpamo, ti odvozis.....moze l' tako? (sad jos samo da pljunem na dlan, pa da se rukujemo....da potvrdimo dogovor...)
Konesko, pa nisi valjda mislio da cemo da te zaboravimo.....bez tebe ne mozemo da ih smestimo "na bolje mesto"....sam Bog zna da avioncici koje mi imamo ne bi mogli da izdrze toliki teret (oteli smo ih od sluzbe za unistavanje komaraca...)....ali kamion....eeeee, to je vec nesto...
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Konesko, pa nisi valjda mislio da cemo da te zaboravimo.....bez tebe ne mozemo da ih smestimo "na bolje mesto"....sam Bog zna da avioncici koje mi imamo ne bi mogli da izdrze toliki teret (oteli smo ih od sluzbe za unistavanje komaraca...)....ali kamion....eeeee, to je vec nesto...
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Fairy,Posle svakog posta pusti vodicu da potece i odnese ono za sta si se borila!! salim se ja malo...nego kada je dan D? Da si zajeban igrac, to sam znao...ali ovoliko...ni u najludjem snu (kao recimo onom kada sam na kocertu Cannibal Corpse-a dobio po pikani)...ponovo: HANDS DAWN for paper_fairy:)
« Poslednja izmena: 14. Apr 2006, 18:39:37 od Gimbrowsky »
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin