ja skoro uvijek imam otvoreno vise tema, pa mi se ponekad desi da nije proslo 2 sec od poslednjeg posta i da mi javi gresku kada postujem na par mjesta, ali nocas mi se ova greska javlja sa vec upisanim postom. al dobro kad ima jos neko sa mojim problemom lakse mi je jer nije do mene onda
Danas smo napravili neke izmene u podesavanju servera... sada je to vraceno tako da ne bi trebalo da se problem ponovo javi... a u koliko se ipak desi, napisite to ovde...
Meni se desilo , a imao sam smo jednu temu otvorenu, znate li koja je moja teorija, ovaj server i Burek su postali jedno i Burek će postati samosvjesan za koji dan tako da mu mi nismo više potrebni. Rajzing of Mašins!
Meni se desilo , a imao sam smo jednu temu otvorenu, znate li koja je moja teorija, ovaj server i Burek su postali jedno i Burek će postati samosvjesan za koji dan tako da mu mi nismo više potrebni. Rajzing of Mašins!
je li se tebi desilo da upises neki koristan post?
je li se tebi desilo da upises neki koristan post?
E bas to !!! Sto bi rekla Anea : "Buba sintariiiiiiii !"
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Gazda je te lijepo molim ,da ovo pogledas citav se forum urotio protiv mene samo zato sto sam par postova razmjenio sa tobom! Pa ovo nije posteno javljaju se neki likovi, sa kojima ja rijec nisam progovorio! Ako se ovo nastavi ovakvim tempom, ja cu svoje korisno vrijeme iskljucivo provoditi na Reciklazi!